קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 19:46
  2. הצעה לפינה.. מילים לטראקים..
    על ידי Sunz בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 15:36
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 15:53
  4. שנה טובה לכל אטרף + כמה מילים...
    על ידי Abu בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 01:20
  5. [קונה] מילים לשיר , 200-500 נקודות
    על ידי Alonh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

[העשרה] מילים

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

Lightbulb [העשרה] מילים

לא ידעתי איך בדיוק לתייג את זה, אז אני מקווה שתייגתי נכון ואם לא המנהלים מוזמנים לשנות.

מילים.
    כמה כוח יש להן.

בכל גיל, לא משנה מה, למילים יש כוח רב.
    הם יכולים להרוס קריירה, נישואים, חברויות, מוניטין...ואהבה.
    אנשים נותנים למילים להוות קול משמעותי בחיים שלהם כשבעצם המעשים הם אלה שקולם רם.

אתם מבינים, מילים יכולות לגרום לכם לחשוב שדבר מסויים הוא אמיתי, כשבעצם הוא לא.
    לדוגמא שקרים.
    שקרים, הם מילים. ורבים פשוט מאמינים לשקרים שהם שומעים ולא מנסים לגלות את האמת.
    זה בעיקר בנוגע לשקרים שקשורים בבני אדם אחרים, שאדם מסויים אומר משהו על אדם אחר ופשוט מאמינים מבלי לברר.

תבינו, לשקרים יש רגליים - אבל כולם רצים אל האמת.
    בין כה וכה השקר יתגלה, בין אם תרצו ובין אם לא, במוקדם או במאוחר, אבל הוא יתגלה.
    אני רוצה שתבינו, שכל אדם יכול לומר כל דבר על כל אחד לא משנה אם זה נכון, אז תחשבו מה אומרים עלייכם.

עם מילים, אנחנו יכולים להחביא את הכוונות שלנו, להחביא את האמת בשקר, לדוגמא:
    אנחנו אומרים שאנו רוצים צדק - אבל למה שאנחנו באמת מתכוונים זה נקמה.
    אנחנו אומרים שיש לנו ניסיון - אבל למה שאנחנו באמת מתכוונים זה טעויות שאנו מתחרטים עלייהם.

אז אני פונה אלייכם, לא בשביל להטיף, אלא בשביל שתסתכלו סביבכם ובעיקר על עצמכם.
    הפנימו מי אלה האנשים שסובבים אתכם.
    הקשיבו, כי האחד שחשבתם שהוא אמיתי, יכול להיות השקר הכי גדול בחייכם.
    הביטו בעצמכם ושאלו - האם אני האדם שרציתי להיות? (מבחינת אישיות)

כתבתי את זה בשבילכם, כי אני רואה את זה בכל יום, אני שומעת את זה כמעט בכל אדם שני שאני פוגשת.
    בעיקר אלה שמנסים להראות כל כך חזק שהם מישהו, אלה שאומרים לכם מה יש להם וכמה יש להם.
    אבל במיוחד האנשים האלה הם האנשים שמבזבזים כסף שהם לא הרוויחו כדי לקנות דברים שהם לא צריכים בשביל להרשים אנשים שהם לא אוהבים.

אז היזהרו, קחו את הזמן, אל תאמינו לכל אחד שאומר לכם מילים יפות.
    שימו לב שאתם אמיתיים עם הסביבה.
    וזיכרו -
    אלה הם מילים מאוד יפות שאנשים אומרים - אבל מעשים מדברים יותר ברור ויותר חזק.

שלכם,
    קריסטל.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

וואו כל הכבוד על היוזמה
    אני נועץ..
    ואני ממש מחזק את כל מה שאמרת פה..

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    וואו כל הכבוד על היוזמה
    אני נועץ..
    ואני ממש מחזק את כל מה שאמרת פה..
    תודה, באמת הפתעת אותי על הנעיצה. מקווה שיאהבו, כמוך.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

את יודעת שזה קל לדבר ..

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    לא ידעתי איך בדיוק לתייג את זה, אז אני מקווה שתייגתי נכון ואם לא המנהלים מוזמנים לשנות.

מילים.
    כמה כוח יש להן.

בכל גיל, לא משנה מה, למילים יש כוח רב.
    הם יכולים להרוס קריירה, נישואים, חברויות, מוניטין...ואהבה.
    אנשים נותנים למילים להוות קול משמעותי בחיים שלהם כשבעצם המעשים הם אלה שקולם רם.

אתם מבינים, מילים יכולות לגרום לכם לחשוב שדבר מסויים הוא אמיתי, כשבעצם הוא לא.
    לדוגמא שקרים.
    שקרים, הם מילים. ורבים פשוט מאמינים לשקרים שהם שומעים ולא מנסים לגלות את האמת.
    זה בעיקר בנוגע לשקרים שקשורים בבני אדם אחרים, שאדם מסויים אומר משהו על אדם אחר ופשוט מאמינים מבלי לברר.

תבינו, לשקרים יש רגליים - אבל כולם רצים אל האמת.
    בין כה וכה השקר יתגלה, בין אם תרצו ובין אם לא, במוקדם או במאוחר, אבל הוא יתגלה.
    אני רוצה שתבינו, שכל אדם יכול לומר כל דבר על כל אחד לא משנה אם זה נכון, אז תחשבו מה אומרים עלייכם.

עם מילים, אנחנו יכולים להחביא את הכוונות שלנו, להחביא את האמת בשקר, לדוגמא:
    אנחנו אומרים שאנו רוצים צדק - אבל למה שאנחנו באמת מתכוונים זה נקמה.
    אנחנו אומרים שיש לנו ניסיון - אבל למה שאנחנו באמת מתכוונים זה טעויות שאנו מתחרטים עלייהם.

אז אני פונה אלייכם, לא בשביל להטיף, אלא בשביל שתסתכלו סביבכם ובעיקר על עצמכם.
    הפנימו מי אלה האנשים שסובבים אתכם.
    הקשיבו, כי האחד שחשבתם שהוא אמיתי, יכול להיות השקר הכי גדול בחייכם.
    הביטו בעצמכם ושאלו - האם אני האדם שרציתי להיות? (מבחינת אישיות)

כתבתי את זה בשבילכם, כי אני רואה את זה בכל יום, אני שומעת את זה כמעט בכל אדם שני שאני פוגשת.
    בעיקר אלה שמנסים להראות כל כך חזק שהם מישהו, אלה שאומרים לכם מה יש להם וכמה יש להם.
    אבל במיוחד האנשים האלה הם האנשים שמבזבזים כסף שהם לא הרוויחו כדי לקנות דברים שהם לא צריכים בשביל להרשים אנשים שהם לא אוהבים.

אז היזהרו, קחו את הזמן, אל תאמינו לכל אחד שאומר לכם מילים יפות.
    שימו לב שאתם אמיתיים עם הסביבה.
    וזיכרו -
    אלה הם מילים מאוד יפות שאנשים אומרים - אבל מעשים מדברים יותר ברור ויותר חזק.

שלכם,
    קריסטל.
    אין מה לעשות, זה הטבע האנושי- אנשים נוטים להאמין לאנשים אחרים, לא משנה מה תגידי, כמה נכון זה יהיה- עדיין בני אנוש יאמינו לכל אחד עם רטוריקה טובה או שפשוט אומר להם את מה שהם רוצים לשמוע.

ורק אנשים חלשים מושפעים ממילים, החזק מפתח עור של פיל ושם זין על כל מה שאומרים, מה לעשות העולם הזה לא בדיוק טוב בלשון המעטה, ואם נפגע מכל מילה שאיזה אידיוט זורק לנו- לא נשרוד כאן הרבה זמן, אם למישהו יש משהו רע להגיד עליי- הוא מוזמן לדחוף אותו לתחת עמוק עמוק- כי מילים נכנסות לי מאוזן אחת ויוצאות מהשנייה.

בקיצור- הכוח של מילה היא רק הכוח שאת נותנת לה, אם תתני לה לפגוע בך- היא תפגע, אם לא- אז לא

אני עברתי מזמן את הקטע של להיפגע ממילים חסרות משמעות של אנשים רדודים- זה פשוט לא שווה את זה, ממליץ לכולם
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 03-01-2011 בשעה 15:12.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אין מה לעשות, זה הטבע האנושי- אנשים נוטים להאמין לאנשים אחרים, לא משנה מה תגידי, כמה נכון זה יהיה- עדיין בני אנוש יאמינו לכל אחד עם רטוריקה טובה או שפשוט אומר להם את מה שהם רוצים לשמוע.

ורק אנשים חלשים מושפעים ממילים, החזק מפתח עור של פיל ושם זין על כל מה שאומרים, מה לעשות העולם הזה לא בדיוק טוב בלשון המעטה, ואם נפגע מכל מילה שאיזה אידיוט זורק לנו- לא נשרוד כאן הרבה זמן, אם למישהו יש משהו רע להגיד עליי- הוא מוזמן לדחוף אותו לתחת עמוק עמוק- כי מילים נכנסות לי מאוזן אחת ויוצאות מהשנייה.

בקיצור- הכוח של מילה היא רק הכוח שאת נותנת לה, אם תתני לה לפגוע בך- היא תפגע, אם לא- אז לא

אני עברתי מזמן את הקטע של להיפגע ממילים חסרות משמעות של אנשים רדודים- זה פשוט לא שווה את זה, ממליץ לכולם
    אני מסכימה איתך שצריך להתעלם ממה שאנשים אומרים.
    אבל זה לא אומר שזה לא נאמר, כלומר, הבן אדם כבר אמר עלייך משהו, זה נאמר, החלטה שלך אם להיפגע או לא זה נכון.
    אבל אנשים אחרים שומעים את השקרים שהוא אומר ומאמינים לזה ואולי אלה אנשים שאיכפת לך מהם, למרות שהם לא אמורים להאמין עדיין יש את הספק.

האם תלך אל אותו בן אדם שהמציא את השקר?
    האם תלך לאותם אנשים שהאמינו לשקר?

אני מסכימה איתך שצריך להתעלם ממה שאנשים אומרים.
    אבל זה לא אומר שזה לא נאמר, כלומר, הבן אדם כבר אמר עלייך משהו, זה נאמר, החלטה שלך אם להיפגע או לא זה נכון.
    אבל אנשים אחרים שומעים את השקרים שהוא אומר ומאמינים לזה ואולי אלה אנשים שאיכפת לך מהם, למרות שהם לא אמורים להאמין עדיין יש את הספק.

האם תלך אל אותו בן אדם שהמציא את השקר?
    האם תלך לאותם אנשים שהאמינו לשקר?
    לא זה ולא זה.

הרי שקר\שמועה כלשהי המטרה היא לפגוע בדרך כלל, אז אם את לא נפגעת כל האפקטיביות נזרקת לאשפה.

אני אעשה את הדבר (שלדעתי) הכי טוב לעשות- כלום, שאת מראה שאתה קרת רוח ושזה לא מזיז לך- בסופו של דבר האנשים והשמועה\שקר כבר יאבדו מה "באזז" - אם זה לא משפיע עלייך- אז לא ידברו על זה, אם את מראה שאת נהיית משוגעת מזה ועושה מהומה- את בעצם לא נותנת לזה להיעלם- אנשים מדברים כל עוד זה משפיע ו"רלוונטי"- שזה מאבד מהכוח שלו ופשוט מאוד לא משפיע עלייך, אז כבר אין להם סיבה לדבר.

זה כמו בלון, לאט לאט יורד האוויר עד שכבר אין כלום, אז פשוט נותנים לאוויר לרדת (לא מתרגשים) במקום להכניס משאבה ולנפח ("להגיב").

ניתן לך אפילו דוגמא מפורומים באיטרנט , תפתחי נושא- אם לא יגיבו בו קצת זמן מה יקרה? בינתיים יפתחו עוד ועוד נושאים ומה שאת פתחת יירד, כן אולי בהתחלה יהיה לזה קצת תאוצה- אבל לאנשים בסוף ימאס לטחון מים מה שנקרא על אותו נושא ויעברו למשהו אחר, בואי נגיד גם שאת תדאגי כל כמה זמן להגיב שיראו- אז את בעצם תהיי היחידה שתדברי כי לאנשים ימאס לטחון את זה, שזה בדיוק כמו להפיץ שמועה עם עצמך, בסופו של דבר זה יכנס לדפי ההיסטוריה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 03-01-2011 בשעה 16:23.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

לא זה ולא זה.

הרי שקר\שמועה כלשהי המטרה היא לפגוע בדרך כלל, אז אם את לא נפגעת כל האפקטיביות נזרקת לאשפה.

אני אעשה את הדבר (שלדעתי) הכי טוב לעשות- כלום, שאת מראה שאתה קרת רוח ושזה לא מזיז לך- בסופו של דבר האנשים והשמועה\שקר כבר יאבדו מה "באזז" - אם זה לא משפיע עלייך- אז לא ידברו על זה, אם את מראה שאת נהיית משוגעת מזה ועושה מהומה- את בעצם לא נותנת לזה להיעלם- אנשים מדברים כל עוד זה משפיע ו"רלוונטי"- שזה מאבד מהכוח שלו ופשוט מאוד לא משפיע עלייך, אז כבר אין להם סיבה לדבר.

זה כמו בלון, לאט לאט יורד האוויר עד שכבר אין כלום, אז פשוט נותנים לאוויר לרדת (לא מתרגשים) במקום להכניס משאבה ולנפח ("להגיב").
    חרטטן
    אתה קצת נוגד את ההתנהלות שלך בתאולוגיה ודתות

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    חרטטן
    אתה קצת נוגד את ההתנהלות שלך בתאולוגיה ודתות
    מרחק שנות אור ידידי.

יש הבדל בין להפיץ שמועה כלשהי או שקר כלשהו על אינדיבידואל במטרה לפגוע בו, לבין לשקר במודע כדי להחזיר בתשובה למשל.

הרי כל הטענות של הרבנים למשל, זה שקרים מיסיונרים נוצרים שפשוט עברו גיור- ואפילו עשו אבולוציה לשקר!! אז אני פשוט מנסה לעצור את השקר לפני שישפיע באמת על אורח חיים של מישהו.

אני לא אראה אנשים משקרים במודע על דברים שאין להם מושג בהם כדי לגרום למישהו להניח תפילין, זה שונה לגמרי.

אני לא חוזר ש- לג'רי בניו יורק יהיה אכפת משמועה על דוד מחולון, כמו שלמחזיר בתשובה יהיה אכפת מטענה נוצרית שהוא יוכל להשתמש בה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 03-01-2011 בשעה 16:27.
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

אל תיכנסו לנושא של דת, לא קשור.

יוסי תבין, גם אם אתה מתעלם מהשקר/שמועה, זה לא אומר שהוא לא קיים, זה לא אומר שהוא נעלם.
    אזה עובר מפה לאוזן, וזה בסופו של דבר יגיע אלייך.
    עכשיו מה תעשה? אתה תנסה להוכיח שזה לא נכון...כי אנשים עדיין יבואו אלייך ויגידו שזה מה שאמרו עלייך.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

מרחק שנות אור ידידי.

יש הבדל בין להפיץ שמועה כלשהי או שקר כלשהו על אינדיבידואל במטרה לפגוע בו, לבין לשקר במודע כדי להחזיר בתשובה למשל.

הרי כל הטענות של הרבנים למשל, זה שקרים מיסיונרים נוצרים שפשוט עברו גיור- ואפילו עשו אבולוציה לשקר!! אז אני פשוט מנסה לעצור את השקר לפני שישפיע באמת על אורח חיים של מישהו.

אני לא אראה אנשים משקרים במודע על דברים שאין להם מושג בהם כדי לגרום למישהו להניח תפילין, זה שונה לגמרי.

אני לא חוזר ש- לג'רי בניו יורק יהיה אכפת משמועה על דוד מחולון, כמו שלמחזיר בתשובה יהיה אכפת מטענה נוצרית שהוא יוכל להשתמש בה.
    שמע אחי ..
    אם אתה חושב שאתה צריך לתת לאוויר כלשהוא לרדת..
    אז לא תגיב ?

=/

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    שמע אחי ..
    אם אתה חושב שאתה צריך לתת לאוויר כלשהוא לרדת..
    אז לא תגיב ?

=/
    תתפלא, אבל באשכול עם כותרת למשל: "אתאיסטים- בואו תראו למה כן יש בורא!"- ינפצו לבחור כל טענה שהוא יביא, והוא יחזור על זה שוב אני פשוט אתן לזה לשקוע ולא אענה לו שוב........ (אם לזה התכוונת).

יכול להיות שלא הבנתי אותך טוב חח.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

תתפלא, אבל באשכול עם כותרת למשל: "אתאיסטים- בואו תראו למה כן יש בורא!"- ינפצו לבחור כל טענה שהוא יביא, והוא יחזור על זה שוב אני פשוט אתן לזה לשקוע ולא אענה לו שוב........ (אם לזה התכוונת).

יכול להיות שלא הבנתי אותך טוב חח.
    שמע אני לא רוצה לקחת את זה לדת ..
    בשביל זה יש את הפורום תאולוגיה ודתות

אבל פשוט הבאתי לך דוגמא שלזה ..

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אל תיכנסו לנושא של דת, לא קשור.

יוסי תבין, גם אם אתה מתעלם מהשקר/שמועה, זה לא אומר שהוא לא קיים, זה לא אומר שהוא נעלם.
    אזה עובר מפה לאוזן, וזה בסופו של דבר יגיע אלייך.
    עכשיו מה תעשה? אתה תנסה להוכיח שזה לא נכון...כי אנשים עדיין יבואו אלייך ויגידו שזה מה שאמרו עלייך.
    רק אדם חלש וחסר אופי ייפגע ממילים...
    וואלה כמה שמועות היו עלי ואיזה זיוני שכל זיינו עלי לאנשים..את חושבת שזה הזיז לי?לא..1)כי אני אדיש לסביבה החיצונית
    2)מעניין לי את את יודעת מה מה אנשים חושבים עלי..

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    רק אדם חלש וחסר אופי ייפגע ממילים...
    וואלה כמה שמועות היו עלי ואיזה זיוני שכל זיינו עלי לאנשים..את חושבת שזה הזיז לי?לא..1)כי אני אדיש לסביבה החיצונית
    2)מעניין לי את את יודעת מה מה אנשים חושבים עלי..
    זה שאתה מייקל אדם גדול וחזק לא אומר בהכרח שכולנו כך
    אולי אתה אדיש למילים שמופנות כלפיך אבל שמעת את האמרה : "חיים ומוות ביד הלשון":
    כל כך הרבה שירים הוקדשו למילים שפגעו בהם ו/או ההפך ...
    הגברים בוכים בלילה
    אולי לא אתה
    אבל אני יכול להעיד על עצמי שהייתי שרוי במצב נפשי קשה - ממילים שהופנו כלפיי בצורה מעליבה כזו או אחרת

מהפורום? ממש לא.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,024 | הודעות: 8,151,606 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect