פשוט מחפיר האיש הזה הוא מגעיל אותי מגיע לו עונש
פשוט מחפיר האיש הזה הוא מגעיל אותי מגיע לו עונש
|
|
תגידו לי כולכם השתגעתם? כולם בכל המדינה יוצאים עליו מכל הכיוונים, וזועקייייים "א-נ-ס~~~, בושה וחרפה למדינת ישראל שאדם כזה היה נשיא!!!!"
בואו נחשוב שניה...כמה מכם באמת יודעים, מיהו ומה עשה בחייו?
משה קצב, נלחם למען מדינת ישראל במלחמת ששת הימים ובמלחמת יום הכיפורים, ונמנה עם הכוחות שצלחו את תעלת סואץ.
הוא עבריין, והוא נוכל לא קטן, שקרן ואנס...אבל קיבינימט אנשים, תנסו לזכור שהוא פשוט בן אדם טוב שטעה בדרכו.
אתם יודעים כמה משפטים יש על האישים הכי חשובים בצהל, על עבירות מין? זה כי הם חושבים את עצמם יותר מדיי, ויש להם אגו בשמיים, והם עושים טעויות. אבל לא צריך ככה כהרף עין לשכוח מה הם עשו למדינה ואיך הם תרמו.
One Shot - One Kill
מסכים איתך, יש אנשים שביזו את המדינה הרבה יותר ממנו ועדיין מקבלים כסף גם (בשארה שבגד ויש עוד כמה), אז לפרק את הפסל שלו מבית הנשיא ולצלוב אותו שהוא עוד חי- זה הדבר המגעיל האמיתי.
בינינו התקשורת כבר הכריעה את הדיון, למה לעזאזל שופכים לבן אדם את הדם עוד לפני ששפטו אותו בכלל? לדעתי אולי הוא כן זכאי, הוא יכל לצאת מזה עם עסקת טיעון ובחר שלא- אולי שמו הטוב כן חשוב לו? אולי זה באמת קונספירציה?
כל מה שאני אומר זה שלא נדע ב-100% בחיים- אז כן- רדו ממנו ותפסיקו למצוץ לו את הדם, הכלא זה עונש מספיק גדול- המשפחה שלו לא צריכה שיזכירו להם בכל יום מה הוא עשה או לא עשה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
בן אדם מגעיל, בן אדם בתפקיד כזה חייב להבין את כללי ההתנהגות הבסיסים
מה שבושה זה שנתנו לו ללכת לבית לשבוע להירגע.. אם זה היה בן אדם רגיל ישר היו לוקחים אותו למעצר