האמת? שאין לי בעיה של פתיחות או משהו כזה (או במילים אחרות: לא, אני לא חושב שנשים טובות רק לשניצלים, ילדים ואקונומיקה).
אני פשוט לא מבין- איך זה תורם לאישה? האישה היא לא זו שמתחילים איתה? אולי אם היא תכיר כמה רוטינות וטריקים ידועים של אומני פיתוי זה יכול לעשות את זה ליותר מאתגר- אבל האם באמת אישה תתחיל עם גבר באותה מידה שגבר מתחיל עם אישה? כן אולי הרומנטיקה נמעכה ולא קיימת יותר וארוחות היכרות עם המשפחה זה באמת קצת שנות ה-30, אבל לא יודע משום מה הרעיון של נשים "צדות" גברים בקניון או כל מקום אחר לא ממש מסתדר לי, משום מה אישה פותחת בשאלה כמו: "תן לי את דעתך רגע אני רוצה לעשות קעקוע ומתלבטת ובלה בלה בלה" (שזו הפתיחה הנפוצה ביותר שראיתי) לא מסתדר לי כמו שגבר ישאל את זה.
תמיד חשבתי שלנשים הגישה הישירה היא הגישה הטובה ביותר, "היי, ראיתי אותך ואולי יכול להתפתח משהו"- לא יודע מה עם השאר אבל הייתי זורם עם הגישה הזו
אבל (כאן גם באה שאלה 2), אולי הדרכים אחרות? יש שינוי בטכניקה אולי? האם השיטות של מיסטרי ועוד שלל אומני פיתוי לא תופסות אצל נשים? דרך פעולה שונה אולי?
בכל מקרה הנושא עצמו נשמע לי מוזר מכיוון שהאישה היא יותר המפותה מאשר המפתה, וכמו שכבר אמרתי: בשביל מה? הגישה הישירה יכולה לעבוד מעולה בשביל נשים בניגוד לגברים לדעתי.
אז למי שבא לענות- בכיף 2.

ציטוט ההודעה