נכתב במקור על ידי
Crystal
אני רואה שאתם מאוד אוהבים להתווכח במקומות הלא נכונים, אז יצרתי בשבילכם את המקום הזה.
יש פה ויכוח גדול על אם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי.
ובכן, האם לדעתכם הן צריכות?
אם כן, למה?
אם לא, למה?
הבאתי ציטוטים שלכם ואתם יכולים להגיב על פיהם:
אישית אני לא תומכת בכלל בכל הספרים האלה שכתבו ועל כל "השיטות", כי אין דבר כזה ספר שמוביל אותך למערכת יחסים או לסטוץ צעד אחר צעד. זה פשוט הופך אותך למזוייף וככה כל המערכת יחסים תהיה.
אני לא מאמינה בכלל בכל הקטע של "אומנות הפיתוי" כי מה שכביכול "מלמדים" כאן זה פשוט ביותר להעלות את הביטחון של נשים וגברים.
לא צריך להיות ספר או "שיטה" מיוחדת להתחיל עם בחורות ולהשיג מהן משהו.
לדעתי, נשים וגברים כאחד, הם לא כלי משחק.
לא לשחק בלב של אישה ולא לשחק בלב של גבר, אני מעדיפה לכבוש גבר בדרך שלי ולא לפי ספר שאומר לי איך אני צריכה להגיב כשאני לידו, אנחנו לא רובוטים ובסופו של דבר האני האמיתי שלכם תמיד ייצא.
בנוגע לשאלה הגדולה, כן, נשים צריכות לדעת אומנות הפיתוי.
כי נשים כמו גברים גם מתביישות לפנות לגבר וצריכות יותר ביטחון עצמי, זה לא קשור ל"להיות חסינה" מפני הדבר.
אין דבר כזה להיות חסין לזה, זה לא שפיקאפר בא למישהי ואומר לה "היי אני פיקאפר, אז תקשיבי, מה את אומרת על הבושם הזה?".
ואני לא מסכימה עם S.P.Q.R, זה מאוד שוביניסטי מצידך, אישה צריכה להיות יפה ולצאת לבלות וזהו, ממש לא, כי הבחורה הזאת שאתה תתפוס קרוב לוודאי שתרדוף אחרי הכסף שלך, ואם אין לך, אז אישה כזאת גם לא תהיה איתך. אבל בהצלחה לך עם זה.
הזמנים השתנו, לא רק גברים ניגשים אל הנשים, גם הנשים ניגשים אל הגברים.
כי לפעמים יש גבר שהוא יותר ביישן ואנחנו יודעות שהוא לא יבוא ויעשה את הצעד הראשון אז אנחנו עושות אותו בשבילו, פשוט ביותר.
יאללה אנשים, תפציצו.
האם אנחנו הנשים, צריכות לדעת את אומנות הפיתוי?