קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. נשים - אומנות הפיתוי, למי זה מיועד ולמה?
    על ידי Moonchild בפורום נשים - אומנות הפיתוי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2010, 15:24
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-01-2008, 19:12
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50

האם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי?

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

Question [דיון]האם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי?

אני רואה שאתם מאוד אוהבים להתווכח במקומות הלא נכונים, אז יצרתי בשבילכם את המקום הזה.

יש פה ויכוח גדול על אם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי.
    ובכן, האם לדעתכם הן צריכות?
    אם כן, למה?
    אם לא, למה?

הבאתי ציטוטים שלכם ואתם יכולים להגיב על פיהם:

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אישה לא צריכה להתחיל עם גבר. מספיק שיש לה את היופי והיא לא צריכה לדאוג לשום דבר אחר. רק לצאת לבלות וכו'.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה בהחלט צודק אך אנו משתנים, כיום לא מעט בחורות מתחילות עם גברים, לא מעט בחורות השיגו את חבר שלהן לכאורה לאחר שהוא ניגש אליהן אבל שבתכלס הן עזרו לו וגרמו לו לעשות את זה (משחקי עיניים, דיבור עם החברים שלו, יופי, כלי משיכה לא מילוליים וכו'). לדעתי גם הן צריכות ללמוד פיקאפ, לאו דווקא בשביל ללמוד להתחיל איתנו אלא פשוט בשביל שזה יצור תקשורת והבנה טובים יותר בין המינים.
    אגב, אני אדרוש מהחברה הבאה שלי לעיין בחומרים הנוגעים בפיקאפ ואפילו אבקש ממנה לקרוא את הספר THE GAME בשביל שיהיה לה ידע מסויים לגבי הנושא ובשביל שהיא תהיה "חסינה" מפני המניפולציות של אומני הפיתוי וככה הסיכויים שהיא תבגוד בי יהיו קלושים יותר.

אישית אני לא תומכת בכלל בכל הספרים האלה שכתבו ועל כל "השיטות", כי אין דבר כזה ספר שמוביל אותך למערכת יחסים או לסטוץ צעד אחר צעד. זה פשוט הופך אותך למזוייף וככה כל המערכת יחסים תהיה.
    אני לא מאמינה בכלל בכל הקטע של "אומנות הפיתוי" כי מה שכביכול "מלמדים" כאן זה פשוט ביותר להעלות את הביטחון של נשים וגברים.
    לא צריך להיות ספר או "שיטה" מיוחדת להתחיל עם בחורות ולהשיג מהן משהו.

לדעתי, נשים וגברים כאחד, הם לא כלי משחק.
    לא לשחק בלב של אישה ולא לשחק בלב של גבר, אני מעדיפה לכבוש גבר בדרך שלי ולא לפי ספר שאומר לי איך אני צריכה להגיב כשאני לידו, אנחנו לא רובוטים ובסופו של דבר האני האמיתי שלכם תמיד ייצא.

בנוגע לשאלה הגדולה, כן, נשים צריכות לדעת אומנות הפיתוי.
    כי נשים כמו גברים גם מתביישות לפנות לגבר וצריכות יותר ביטחון עצמי, זה לא קשור ל"להיות חסינה" מפני הדבר.
    אין דבר כזה להיות חסין לזה, זה לא שפיקאפר בא למישהי ואומר לה "היי אני פיקאפר, אז תקשיבי, מה את אומרת על הבושם הזה?".

ואני לא מסכימה עם S.P.Q.R, זה מאוד שוביניסטי מצידך, אישה צריכה להיות יפה ולצאת לבלות וזהו, ממש לא, כי הבחורה הזאת שאתה תתפוס קרוב לוודאי שתרדוף אחרי הכסף שלך, ואם אין לך, אז אישה כזאת גם לא תהיה איתך. אבל בהצלחה לך עם זה.

הזמנים השתנו, לא רק גברים ניגשים אל הנשים, גם הנשים ניגשים אל הגברים.
    כי לפעמים יש גבר שהוא יותר ביישן ואנחנו יודעות שהוא לא יבוא ויעשה את הצעד הראשון אז אנחנו עושות אותו בשבילו, פשוט ביותר.

יאללה אנשים, תפציצו.
    האם אנחנו הנשים, צריכות לדעת את אומנות הפיתוי?
    נערך לאחרונה על ידי Crystal; 05-01-2011 בשעה 06:39.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    אני רואה שאתם מאוד אוהבים להתווכח במקומות הלא נכונים, אז יצרתי בשבילכם את המקום הזה.

יש פה ויכוח גדול על אם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי.
    ובכן, האם לדעתכם הן צריכות?
    אם כן, למה?
    אם לא, למה?

הבאתי ציטוטים שלכם ואתם יכולים להגיב על פיהם:

אישית אני לא תומכת בכלל בכל הספרים האלה שכתבו ועל כל "השיטות", כי אין דבר כזה ספר שמוביל אותך למערכת יחסים או לסטוץ צעד אחר צעד. זה פשוט הופך אותך למזוייף וככה כל המערכת יחסים תהיה.
    אני לא מאמינה בכלל בכל הקטע של "אומנות הפיתוי" כי מה שכביכול "מלמדים" כאן זה פשוט ביותר להעלות את הביטחון של נשים וגברים.
    לא צריך להיות ספר או "שיטה" מיוחדת להתחיל עם בחורות ולהשיג מהן משהו.

לדעתי, נשים וגברים כאחד, הם לא כלי משחק.
    לא לשחק בלב של אישה ולא לשחק בלב של גבר, אני מעדיפה לכבוש גבר בדרך שלי ולא לפי ספר שאומר לי איך אני צריכה להגיב כשאני לידו, אנחנו לא רובוטים ובסופו של דבר האני האמיתי שלכם תמיד ייצא.

בנוגע לשאלה הגדולה, כן, נשים צריכות לדעת אומנות הפיתוי.
    כי נשים כמו גברים גם מתביישות לפנות לגבר וצריכות יותר ביטחון עצמי, זה לא קשור ל"להיות חסינה" מפני הדבר.
    אין דבר כזה להיות חסין לזה, זה לא שפיקאפר בא למישהי ואומר לה "היי אני פיקאפר, אז תקשיבי, מה את אומרת על הבושם הזה?".

ואני לא מסכימה עם S.P.Q.R, זה מאוד שוביניסטי מצידך, אישה צריכה להיות יפה ולצאת לבלות וזהו, ממש לא, כי הבחורה הזאת שאתה תתפוס קרוב לוודאי שתרדוף אחרי הכסף שלך, ואם אין לך, אז אישה כזאת גם לא תהיה איתך. אבל בהצלחה לך עם זה.

הזמנים השתנו, לא רק גברים ניגשים אל הנשים, גם הנשים ניגשים אל הגברים.
    כי לפעמים יש גבר שהוא יותר ביישן ואנחנו יודעות שהוא לא יבוא ויעשה את הצעד הראשון אז אנחנו עושות אותו בשבילו, פשוט ביותר.

יאללה אנשים, תפציצו.
    האם אנחנו הנשים, צריכות לדעת את אומנות הפיתוי?
    טוב נו- פשוט נעשה העתק הדבק:

האמת? שאין לי בעיה של פתיחות או משהו כזה (או במילים אחרות: לא, אני לא חושב שנשים טובות רק לשניצלים, ילדים ואקונומיקה).

אני פשוט לא מבין- איך זה תורם לאישה? האישה היא לא זו שמתחילים איתה? אולי אם היא תכיר כמה רוטינות וטריקים ידועים של אומני פיתוי זה יכול לעשות את זה ליותר מאתגר- אבל האם באמת אישה תתחיל עם גבר באותה מידה שגבר מתחיל עם אישה? כן אולי הרומנטיקה נמעכה ולא קיימת יותר וארוחות היכרות עם המשפחה זה באמת קצת שנות ה-30, אבל לא יודע משום מה הרעיון של נשים "צדות" גברים בקניון או כל מקום אחר לא ממש מסתדר לי, משום מה אישה פותחת בשאלה כמו: "תן לי את דעתך רגע אני רוצה לעשות קעקוע ומתלבטת ובלה בלה בלה" (שזו הפתיחה הנפוצה ביותר שראיתי) לא מסתדר לי כמו שגבר ישאל את זה.

תמיד חשבתי שלנשים הגישה הישירה היא הגישה הטובה ביותר, "היי, ראיתי אותך ואולי יכול להתפתח משהו"- לא יודע מה עם השאר אבל הייתי זורם עם הגישה הזו

אבל (כאן גם באה שאלה 2), אולי הדרכים אחרות? יש שינוי בטכניקה אולי? האם השיטות של מיסטרי ועוד שלל אומני פיתוי לא תופסות אצל נשים? דרך פעולה שונה אולי?

בכל מקרה הנושא עצמו נשמע לי מוזר מכיוון שהאישה היא יותר המפותה מאשר המפתה, וכמו שכבר אמרתי: בשביל מה? הגישה הישירה יכולה לעבוד מעולה בשביל נשים בניגוד לגברים לדעתי.

ודווקא ההפך, נשים פחות ביישניות בדרך כלל מגברים בכל הקטע של ליזום היכרות.

ואף אחד לא קובע למישהו איך להגיב לכל פיפס שהאישה מוציאה מהפה- אבל בהחלט מכוונים במצבים מסוימים.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 05-01-2011 בשעה 07:07.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נשים עושות תדראק הזה בצורה טבעית. ובצורה קצת יותר טובה ממה שכל אחד מכם עושה כאן אני חייב לציין.

יש כאלה שלוקחות את זה רחוק ומשחקות בAFC וככה מקבלות כל מה שהן רוצות בעצם ועושות את זה בצורה מדהימה. כשאני עם מישי שיש לה סגנון חיים כזה אני מרגיש שאני ליד מישי שיודעת תמשחק לא פחות טוב ממני. בעיקר כשהן מתוודות בזה.

ואתן לא צריכות ביישנים, לכו לגברים נורמלים והחיים שלכן יהיו יפים. לביישנים לא מגיע בחורות במילא.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-01-2011 בשעה 07:40.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    נשים עושות תדראק הזה בצורה טבעית. ובצורה קצת יותר טובה ממה שכל אחד מכם עושה כאן אני חייב לציין.

יש כאלה שלוקחות את זה רחוק ומשחקות בAFC וככה מקבלות כל מה שהן רוצות בעצם ועושות את זה בצורה מדהימה. כשאני עם מישי שיש לה סגנון חיים כזה אני מרגיש שאני ליד מישי שיודעת תמשחק לא פחות טוב ממני. בעיקר כשהן מתוודות בזה.

ואתן לא צריכות ביישנים, לכו לגברים נורמלים והחיים שלכן יהיו יפים. לביישנים לא מגיע בחורות במילא.
    כן כמובן, איזו תובנה נפלאה- מי שביישן? שימות..... עשה לי טובה בן אדם לא כולם נולדים עם ביטחון עצמי בשמיים.....
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    כן כמובן, איזו תובנה נפלאה- מי שביישן? שימות..... עשה לי טובה בן אדם לא כולם נולדים עם ביטחון עצמי בשמיים.....
    כן שימות או שיעשה משו עם החיים המסריחים שלו.

מי שיושב בבית/יוצא למועדון בשביל לעמוד עם בירה צמוד לחזה ולעשות תנועות עם הראש כמו אידיוט לא מגיע לחוות רגש אחד חיובי בחיים שלו.

ולא "נולדים" עם בטחון עצמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כן שימות או שיעשה משו עם החיים המסריחים שלו.

מי שיושב בבית/יוצא למועדון בשביל לעמוד עם בירה צמוד לחזה ולעשות תנועות עם הראש כמו אידיוט לא מגיע לחוות רגש אחד חיובי בחיים שלו.

ולא "נולדים" עם בטחון עצמי.
    תתפלא אבל כן- נולדים עם ביטחון עצמי, יש ביטחון עצמי מולד וביטחון עצמי נרכש.... אני די בטוח בזה......

ומה אם הוא לא יודע מה לעשות? זה לא שאתה מגיע לגיל מסוים ומקבל מדריך לחיים, "לא מגיע לו לחוות רגש אחד חיובי"- קצת הגזמת לא? גם ביישן גמור שלא יכול להסתכל למישהי בעיניים בלי להשפיל מבט זכאי לרגשות טובים (שזה אשליה של המוח אבל לא משנה).
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

מי שביישן כן מגיע לו שתהיה לו בחורה, אין מישהו ששווה שיהיה לו יותר מלמישהו אחר.
    רק בגלל שהוא ביישן לא אומר שלא יכול להיות לו בחורה, ואני אישית מכירה בחורות שמעדיפות ביישנים מאשר את כל אלה עם ההמולה.

ויוסי, תיקח אותי לדוגמא, אני לפי מה שאני יודעת ולפי מה שאמרו לי אני אישה מאוד דומיננטית, לפעמים מרגישים מאויימים על ידי בגלל הביטחון העצמי שאני מפגינה ואני חושבת שזה מצויין, אני לא אשנה את עצמי.
    וכן, יצא לי לא פעם אחת להתחיל עם הגבר, אבל ממש ממש לא בדרך של "תקשיב אני רוצה את דעתך" ובלה בלה בלה
    אלא התחלתי בדיוק איך שאתה כתבת, בצורה ישירה...
    למה?
    כי אני לא מאמינה בכל הבולשיט של מסביב, יש גבר חמוד שראיתי ואני רוצה להכיר אותו יותר לעומק, אני באה אליו ומתחילה לדבר איתו, מציגה את עצמי ואומרת היי, רוצה? מצויין, לא רוצה? יש עוד הרבה כמוך אבל תודה על זמנך.

זה בא לי טבעי, אף פעם לא קראתי על זה או ניסיתי ללמוד.
    פשוט ביותר:
    אני רואה - אני רוצה - אני לוקחת.
    הפחד לא משתלט עליי ולא אתן לו להשתלט עליי.

ועוד יותר, אם אני מרגישה פחד, זה עוד יותר יניע אותי ללכת לעשות את זה, כי אני מתמודדת עם מה שאני מפחדת ואני אומרת לעצמי שאין לי מה להפסיד, ולפחות אדע שניסיתי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם הבחורות היו מספיק חכמות, הן היו מתחילות עם הביישנים והחיים שלהן היו טובים היום, כי להבדיל מהבחור ה"נורמאלי" (מניאק יותר נכון), הביישן היה משקיע בה, מפרגן לה, מטפח אותה, מקשיב לה.. מה שאי אפשר לומר על הבחור ה"נורמאלי" בגרוש שלך.

רק בגלל שהוא ביישן לא אומר שלא יכול להיות לו בחורה, ואני אישית מכירה בחורות שמעדיפות ביישנים מאשר את כל אלה עם ההמולה.
    זה פועל גם הפוך, אני אישית מעדיף בחורה ביישנית מאשר איזו כוסית עם ביטחון עצמי שמסובבת גברים על ימין ועל שמאל.. לא מתוך עצלנות ופחד מאתגר אלא נטו בשביל שהחיים שלי יהיו רגועים, בריאים ואוהבים יותר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-05-2013 בשעה 23:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם הבחורות היו מספיק חכמות, הן היו מתחילות עם הביישנים והחיים שלהן היו טובים היום, כי להבדיל מהבחור ה"נורמאלי" (מניאק יותר נכון), הביישן היה משקיע בה, מפרגן לה, טתפח אותה, מקשיב לה.. מה שאי אפשר לומר על הבחור ה"נורמאלי" בגרוש שלך.

העולם זה דבר כלכך מטומטם ולא הוגן.. לביישנים, שהכי מגיע להם בחורה כוסית שתקום לצידם כל בוקר, דווקא להם אין בחורות ולמניאקים שלא מגיע להם בכלל לחיות - יש בחורות בשפע. כלכך עצוב..

זה פועל גם הפוך, אני אישית מעדיף בחורה ביישנית מאשר איזו כוסית עם ביטחון עצמי שמסובבת גברים על ימין ועל שמאל.. לא מתוך עצלנות ופחד מאתגר אלא נטו בשביל שהחיים שלי יהיו רגועים, בריאים ואוהבים יותר.
    AFC
    -

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    AFC
    -
    AFC גאה!
    רק שהולך לו עם נשים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 11:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא מבין למה אתה מגיב בכלל, אתה רוצה שיוציאו פיקאפ מחוץ לחוק ואתה כל היום מגיב בפורום.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

איך נלחמים באש? באמצעות אש! איך אני יוכל לשנות טיפה את הגישה של אותם אומני פיתוי? אתחבר אליהם
    לגבי זה שאני בפורום יותר מידי בזה אתה צודק, תכלס בגלל שאני בגימלים וכל החברים שלי בצבא ואני לא נמצא במצב שבו אני יכול לצאת ולהכיר נשים חדשות כרגע.. אני לא מרגיש הכי טוב, אז אני מעביר את הזמן בפורום. הסיבה השניה זה בגלל שאני ממתין לאישור של אחד המנהלים לגבי איזה משהו שיזמתי (אתה מוזמן לראות באשכולות שפתחתי במה מדובר), אחרי שהם יספקו תשובה אני אפרוש מהפורום לזמן הקרוב, אני צריך לחזור להשקיע בעצמי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 15:48.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

חחחחחחחחחחחח

" כן שימות או שיעשה משו עם החיים המסריחים שלו."

דווקא אני הייתי ביישן לפניי כמה זמן, ואת יודעת מה? החיים היו דבש. אולי בנות לא היו בסביבתי, אבל החיים שלי היו טובים. ובהחלט לא היו לי חיים מסריחים כפי שאת מתארת.

"ויוסי, תיקח אותי לדוגמא, אני לפי מה שאני יודעת ולפי מה שאמרו לי אני אישה מאוד דומיננטית, לפעמים מרגישים מאויימים על ידי בגלל הביטחון העצמי שאני מפגינה ואני חושבת שזה מצויין, אני לא אשנה את עצמי."

חחח אולי AFC ירגיש מאוים, כי אם תנסי לגרום לי להרגיש מאוים אני פשוט אזרום איתך עד שאת תרגישי מאוימת.

"
    העולם זה דבר כלכך מטומטם ולא הוגן.. לביישנים, שהכי מגיע להם בחורה כוסית שתקום לצידם כל בוקר, דווקא להם אין בחורות ולמניאקים שלא מגיע להם בכלל לחיות - יש בחורות בשפע. כלכך עצוב.."

אני הולך להגיד לך משהו שאתה כבר יודע. העולם לא כולו פרחים וקשת בענן, זהו עולם מריר וחרא שידרוך עליך ויוריד אותך לריצפה וישאיר אותך שם אם תתן לו.
    אבל אם אתה יודע מה אתה שווה, לך תשיג את זה, ואל תשב בבית ותגיד שאתה לא מי שאתה בגלל היא, או הוא או כל אחד.
    AFC עושים את זה, וגבר אמיתי הוא לא AFC.

"
    אני רואה - אני רוצה - אני לוקחת.
    הפחד לא משתלט עליי ולא אתן לו להשתלט עליי."

Vini - Vidi - Vici
    חח רק שלא תשתגעי לנו פה, אה?

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם הבחורות היו מספיק חכמות, הן היו מתחילות עם הביישנים והחיים שלהן היו טובים היום, כי להבדיל מהבחור ה"נורמאלי" (מניאק יותר נכון), הביישן היה משקיע בה, מפרגן לה, מטפח אותה, מקשיב לה.. מה שאי אפשר לומר על הבחור ה"נורמאלי" בגרוש שלך.

העולם זה דבר כלכך מטומטם ולא הוגן.. לביישנים, שהכי מגיע להם בחורה כוסית שתקום לצידם כל בוקר, דווקא להם אין בחורות ולמניאקים שלא מגיע להם בכלל לחיות - יש בחורות בשפע. כלכך עצוב..

אבל זה מצ'עמם

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אבל זה מצ'עמם
    כל דבר הופך להיות מצ'עמם בסופו של דבר, גם להיות אומן פיתוי זה משעמם בשלב מסויים, בגלל זה מיסטרי, סטייל ושאר הגורויים בשקל התחילו לעשות מזה כסף ובמקום לשמור על התחום בסוד הפיצו אותו ברבים.
    אני מעדיף חיים משעממים, קבועים ובטוחים מאשר לחיות באי-ודאות כל הזמן, בחרדות לגבי איפה החברה הסופר כוסית שלי נמצאת עכשיו והאם החזייה עדיין עליה... אני מעדיף ליהנות ולחייך מפעם לפעם, במקום ליהנות כל לילה אבל לבכות בבוקר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 18:53.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect