אתמול הייתי בסנטר. כרגיל, הייתי הבחור החברותי רוב הזמן. פתחתי קבוצות והובלתי שיחות עם המון אנרגיה - טונות של אנרגיה, כמו תמיד. אבל כמו תמיד, בשלב מסויים הייתה נפילת מתח והתעייפתי. יצאתי מהסטייט. אז ישבתי ודיברתי קצת עם חברים במקום לנסות בכוח.
איך שבאתי לקום מאיזה בית קפה בסנטר, באה מישהי שאני מכיר והביאה לי חיבוק. כשדיברנו דאגתי להיות מאוד קרוב בשביל ליצור מתח מיני חזק ומהר. זה משהו שאני מאוד אוהב לעשות. היה לה מבט משולש, אז אמרתי לעצמי what the hell ופשוט הלכתי על זה - לקחתי סיכון. נישקתי אותה בלחי באיטיות, ואז היא נישקה אותי. נישקתי אותה שוב בלחי, והיא נישקה אותי שוב. ליטפתי אותה מאוחרי האוזן ונשכתי לה את התנוך. היא נהנתה. התקרבתי ונישקתי אותה.
שימו לב שכל ההתקדמות פה נעשתה במהלכים: יש פה סדר של בקשות הולכות וגדלות.
כל האינטרקציה איתה, ההובלה והסגירה לקחו פחות או יותר חצי דקה.
לשמר:
-Fast Escalation
-לקחתי סיכון! אמרתי לעצמי שזין על הכל ופשוט הובלתי לסגירה. לא צריך להיות בטוח שהיא הולכת לזרום עם הנשיקה. מקסימום היא תתרחק.
לשפר:
-אחרי הנשיקה לקחת מספר ולהוביל לסגירה יותר גדולה. נשיקה צריכה להיות הקדמה לזיון.
הבנתי אתמול משהו מאוד משמעותי (וזה קרה דווקא לפני הנשיקה): אני לא צריך אנרגיה מטורפת בשביל להריץ גיים טוב. במקום להילחם בעצמי על זה שאני לא בסטייט ולנסות להיכנס אליו, פשוט לנצל את מה שאני מרגיש עכשיו ולהריץ גיים שונה ואולי להשתמש בטכניקות שונות. לגוון. אני רגוע? סבבה, לנצל את זה ולהיות יותר מיני במקום חברותי. אין מה להילחם בזה. אני צריך למצוא את הטכניקות והשיטות שלי לכל מצב רוח.
חוץ מזה, למדתי (או נזכרתי) כמה טוב זה לקחת סיכונים. זה לא רק מוביל לסגירות מהירות אלא בעיקר עוזר לי להתמודד עם הפחדים שלי. בעצם כבר קרה עשרות פעמים שיצרתי מתח מיני מאוד מהר וקיבלתי מהבחורה מבט משולש. למה באותן פעמים לא קידמתי את המצב לנשיקה? כי פחדתי. אתמול לקחתי סיכון ונישקתי אותה, והתגברתי על הפחד.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה