50 מיליון הורדות לאפליקציות אנגרי בירדז ברחבי העולם ו-200 מיליון שעות משחק ביום: בנתונים אלה פתחה חברת Rovio Mobile, יצרנית המשחק הפינית, את האירוע המיוחד שערכה לרגל ציון שנה ליציאת המשחק. את האירוע הנחו פיטר וסטרבקה (Vesterbacka), נציג החברה בצפון אמריקה, ווויל הייג'רי (Heijari), סמנכ"ל השיווק ויחסי הציבור ברוביו.
באירוע עצמו, ששודר בשידור חי ברשת ממטה המפעילה הסלולרית הפינית Elisa, הציגו השניים את החידושים והפיתוחים האחרונים של המשחק. ראשית, הודגמה לראשונה גירסת ה-PC של אנגרי בירדז. מדובר במשחק זהה לאפליקציות בפלטפורמות השונות. הוא כולל, לדברי החברה, גרפיקה משופרת, השליטה בו מתבצעת באמצעות העכבר וגם הוא עתיד לזכות, כשישוחרר, לעדכוני התוכנה מהם נהנות גרסאות האייפון והאנדרואיד. באירוע נאמר כי מהדורות החגים של המשחק, אשר זמינות על אייפון ואנדרואיד, יגיעו בקרוב גם למשתמשי פאלם ונוקיה, וכי המשחק גם מפותח בימים אלה בגרסת אונליין (שטיבה לא פורט) וכן משחק פייסבוק.
דעתי האישית:המשחק טוב מאוד והגראפיקה שלו אכן יותר טובה במחשב אני ממליץ לכולם להוריד את המשחק הזה
הורדה ישירה של המשחק למחשב:http://uploading.com/files/ce6ac3a4/...BFor%2BPc.zip/
קרדיט לי על העלאה של הקובץ והכתיבה אני turktndkv
בפורום אחר ובפורום הזה or4u

ציטוט ההודעה