נכתב במקור על ידי
XsonicX
הופה!!!! WELLCOME TO THE CLUB!!! ממש סיפרת את המשבר שלי!
ממש היום קבלתי טופס תלונה מחבר על כך שאני "הסנדלר היכף" ושאני משחק פיקאפ שנים ולא מצאתי חברה נורמאלית.
חבר שלי כועס עלי שאני יודע לפתות בנות, אני נחשב מבחינת החבר'ה למוקד ידע בנושא, אני עוזר מפעם לפעם לבחורים להתגבר על הפחד או לעשות עם עצמם משהו אבל ברגע שזה מגיע אלי? אני אפס! כמו ספיידרמן - מציל את כל העולם אבל את עצמו מפקיר.
אני בהרבה יותר משנתיים מחפש בחורה, היו תקופות שהייתי גדוש בהצעות, בחורות רמזו, שאלו אם אני פנוי, שאלו "מה אתה עושה היום בערב?" ואני חייתי באיזה סרט של "המתן לבחורה הטובה ביותר עבורך" שאגב היא הגיע.. אבל מרוב כל האדישות פספסתי אותה!
כפי שציינת, גם אני לא אנפח שרירים ואומר שכתבתי את כל הכתוב לעיל מתוך הזדהות איתך ואנחנו ממש דומים בעניין ונמצאים באותו המצב!
גם אני איני מצליח לעשות יותר מידי בימים אלו ואם אני כבר עושה משהו אני מפספס שוב..
אני מרגיש שאין ל כוח כבר להתקדם, ליזום, להתחיל, לצאת.. כי בסופו של דבר, כל העשייה שלך נועדה לבנות לך אזור נוחות מסוג חדש, אבל עדיין אזור נוחות! וממש לא להוציא אותך מאזור הנוחות (אזור שנחשב לאויב של הגבר הרוצה להצליח עם נשים..).
טעיתי לעצמי האם אתה חש את אותה התחושה שאני חש - יש לו מה לתת, יש לו מומחיות, יש לו בקיאות.. אבל מעדיף שלא להשתמש בה! הכוונה להרגשה ההיא שיש לך מה לתת אבל בכל זאת אתה מעדיף לא לתת ולהרגיש כאילו שאתה איזה נשק איתני שיפעל רק "בעת הצורך". לא יודע אם אתה מרגיש את זה או לא (אם בכלל הבנת למה אני מתכוון) אבל ההרגשה הזאת תוקעת! ומונעת להשיג את יעדיך בחיים!
איני יעזור לך בעניין זה מכיוון שגם אני זקוק לעזרה ספציפית בקשר לזה, אבל הנה מה שאני הספקתי לאמץ בשביל לפתור את הבעיה:
1) פעל בלי לחשוב.. קודם תיגש לבחורה, תתחיל איתה ותספוג מזה בושות.. אחרי זה תחשוב ותנתח מה עשית.
אגב, זה רלוונטי להכל, קודם כל - פעל! אחרי זה תנתח ותבדוק האם זה היה כדאי בכלל..
2) אני אישית מתחיל לשבור מחדש את אזור הנוחות שלי:
- ניגש בצורה מטומטמת לנשים.
- מפלרטט כל הזמן, גם בארבע בבוקר כשאני הרוג מעייפת או לאחר שדפקו אותי בצבא..
- מפסיק עם מקורות הידע ומתחיל ללמוד רק מניסיוני האישי נטו! לא אגע בחצי השנה הקרובה בספרים.
- בכל פעם שהתקף ה"רגליים הקרות" יתקוף אותי אעשה זאת בכוח! או שאבקש מחבר טוב להכריח אותי (אנו ממש עובדים על זה בימים אלו, הוא מצטרף למשחקי השטח שלי [מה שפעם לא היה כי פעלתי לבד] ו"מכריח" אותי להציעה נישואין לבנות אם לא הוא משפיל אותי).
מקווה שזה תרם לך במשהו ואשמח לדבר איתך במסנג'ר אם יש לך?
באמת שאני לא מסוגל אפילו לתאר לך עד כמה הזדהיתי עם מה שכתבת!