קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 10 סיבות למה להיות שחור
    על ידי DarkDevil בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2010, 22:39
  2. [פרסום]100 סיבות למה להיות אישה
    על ידי CrazyKiller בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 15-11-2008, 12:44
  3. [משפטים] 50 סיבות למה להיות בן. ((:
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 01:56
  4. [משפטים] 10 סיבות למה להיות חתול
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 03:10
  5. [משפטים] 10 סיבות למה להיות ברמן
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 02:11
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 55

למה להיות אתאיסט?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל למה להיות אתאיסט?

שלום,

בואו אני אסביר לכם למה יש אתאיסטים בעולם.

דבר 1
    הדנ"א...מוכח ואי אפשר להתכחש אליו, ולא נמצא שום דבר שנוגד לו עד היום ע"י שום מדען דתי\אתאיסט בעולם כולו.

מה הדנ"א אומר לנו?
    הדנ"א הוא בעצם הוראת לחלבונים, איך להיבנות. זה כולל הרבה מרכיבים מכימיה וביולוגיה שאני לא אפרט כי זה דורש ידע בסיסי. אבל סמכו עליי, אפשר להוכיח הכל.

ידוע לנו שיש דמיון גנטי בין כל היצורים החיים, מזה אומר בעצם? טוב, אני יודע שלפי תיאורית האבולוציה זה אומר שלכל החיי בעולם יש אב קדמון משותף, לכולם.

אז, אם יש דימיון גנטי, ויש דימיון גנטי שונה בין כל בע"ח. למשל...הדמיון הגנטי ביננו לבין הקוף הוא 98% וביננו לבין הדבורה הוא 32%. למה קיימים הפרשים שכאלה? משום שהקוף והדבורה נמצאים בשלבים שונים בעץ האבולוציה. משום שהקוף יותר קרוב אלינו מבחינת זמן והתפתחות, לו תהיה יותר דמיון גנטי אלינו כי הוא יותר 'קרוב' אלינו בעץ האבולוציה.

דתיים מבינכם, איך תסבירו את זה?

דבר 2

למדע יש הסבר להכל. איך העולם נוצר, איך היקום נוצר, מאיפה אנחנו באנו. פשוט מדהים שיש הסבר להכל.

למרות שלתנך יש הסברים לא מציאותיים, ואם בן אדם היה טוען כאלו דברים בימינו היו שולחים אותו ישירות לבית-המשוגעים.

דתיים מבינכם, למה זה בעצם ככה?
    (טוב, כמובן שבגלל שהתנך נכתב ע"י אנשים פרימיטיביים לפניי אלפיי שנים. נרשום ע"י אלוהים אתם אומרים? ואיף אתם בדיוק אתם יודעים שאלוהים רשם את התנך? רשום בתנך אתם אומרים? אבל איך אתם יודעים שהתנך מקור טוב? מה, כי אלוהים רשם אותו? אבל איך אתם יודעים שאלוהים רשם אותו?...למי שלא שם לב, זה מעגליות שמוכיחה את כל הדתות)

דבר 3

הסיפורים בתנך, ממש לא הגיונים. תיבת נוח? מגדלי אש וצפרדיים שצצים משום מקום...לא נשמע לי משו משו.

דתיים מבינכם, איך תסבירו אי-הגיון מתמיד זה שקיים בתנך?

דבר 4
    מעמד הר סיני.
    מה? יש 5 מיליון איש שראו את זה? וואלה, אבל יש 50 מיליון אנשים בעולם שטוענים שראו חיזרים, ולפי מחקר שנערך בשיתוף ארה"ב, בריטניה, ספרט, יוון, רוסיה, איטליה, צרפת רק 11 מיליון מהם אמיתים בצורה..ואני מצטט "אנשים ראוים, בעלי עבודה קבועה וחיים פרטים ללא סיבוכים"

אז, יש חיזרים? אבל שניה...אם יש חיזרים...אלוהים לא יכול להיות קיים? אה.

דתיים מבינכם, איך תסבירו תופעה זו?

דבר 5

בדיוק סיימתי לראות סרט, שזעזע אותי. "אני יודע מה ראיתי", אתם יכולים לצפות בו ביוטיוב.

סרט שמדבר על וועידה שערכו בארה"ב, בה השתתפו אלפיי טייסים אזרחים, עשרות טייסים קרבים(מכל הצבאות) עשרות חיילים קרבים(מכל הצבאות), קצינים, מפקדים, גנרלים ומפקד חיל האויר האמריקאי.

בסרט כולם טוענים את אותו הדבר. אנחנו, ראינו עצמים בילתי מזוהים(עב"מים) באוויר.

ישנם עשרות צילומים של טייסים ממלחמת העולם השניה. הקלטות מטייסים במלחמת העולםהשניה שמתארים עצמים בלתי מזוהים שעוקבים אחריהם. הטייסים בתקופה זו ציינו גם שהעצם הוא בקוטר 1.6 קילומטר....אותו דבר שטענו הטייסים האזרחים והקרביים...מוזר שכולם טוענים את אותו הדבר.

ויש שמה מלא הקלטות של רדא"ר וטייסים וכו'. מאוד מומלץ לצפייה.

דתיים מבינכם, איך תסבירו תופעה זו?

אני עצמי לא יוכל להגיב פה באשכול, יש לי יותר מדיי למידה לעשות. אבל אני משאיר את עתיד האשכול בידיי האתאיסטים הכי מובחרים פה באטרף, נדב(מכונה גם בתור "הגריזלי") ויוסי(מכונה גם בתור "טי טי באנג באנג").

דיון פורה שיהיה לכולם

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

רק לגבי 3 ...
    בתנך כתובים כל מיני תאורים מפוקפקים ..
    אבל הם נאמרו במשל ..
    זה כמו סלנג של פעם ..
    זה כמו שהיום אני אגיד "באנה נפלת על השכל"
    ועוד 10,000 שנים יבוא איזה חצי מחשב חצי אדם ויגיד
    המשפט "בוא הנה נפלת על השכל" לא תואם לשום הגיון שידוע לי .. לכן הוא לא נכון שקרי ומתועב .
    כך היום אנחנו אומרים על התנך ..

זה תיאורים שאי אפשר להבין אותם היום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

1. מה אתה רוצה לומר? מה זאת הרצאה על האבולוציה? מה אתה רומז שהדת שוללת את האבולוציה? אז תן לי להגיד לך שלא מעט דתיים מאמינים באבולוציה.
    2. התנ"ך לא נותן הסבר על איך נוצר העולם, לעומת המדע, וזה למה אני אומר שהמדע בא ביחד אם הדת.
    3. לא משהו, נראה ציור שאומר שלא משו משו נראה לי הגיוני שצירו לי רגל, אני חושב שאלו המכחול והצבעים שעשו לבד, זה לא הגיוני שאיזה אומן עשה לי את זה, שמשהו יוכל לעשות כזה דבר, לא הגיוני, תוכיח. (חחחחח)
    4. 50 מיליון מתוך איזה 500 עד 800 מיליון איש, זה כמו שתגיד, יש בעולם (אני סתם זורק) 40 מיליון טיפשים, אה, בישראל יש 7 מיליון ישראלים, אז מה זה אומר, שהישראלים טיפשים. תאמין לי, היו שם אנשים לא שקרנים.
    5. לא יודע איך זה קשור, אבל אולי זה באמת חייזרים, לך תדע, אם הם הגיעו עד לפה, מה שאנחנו לא הצלחנו להגיע עד אליהם, אולי הם יכולים להסוות את חלילתם.

זוכה באתגר טריוויות סרטים וקולנוע האוואטר של -NBA-
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    1. מה אתה רוצה לומר? מה זאת הרצאה על האבולוציה? מה אתה רומז שהדת שוללת את האבולוציה? אז תן לי להגיד לך שלא מעט דתיים מאמינים באבולוציה.
    2. התנ"ך לא נותן הסבר על איך נוצר העולם, לעומת המדע, וזה למה אני אומר שהמדע בא ביחד אם הדת.
    3. לא משהו, נראה ציור שאומר שלא משו משו נראה לי הגיוני שצירו לי רגל, אני חושב שאלו המכחול והצבעים שעשו לבד, זה לא הגיוני שאיזה אומן עשה לי את זה, שמשהו יוכל לעשות כזה דבר, לא הגיוני, תוכיח. (חחחחח)
    4. 50 מיליון מתוך איזה 500 עד 800 מיליון איש, זה כמו שתגיד, יש בעולם (אני סתם זורק) 40 מיליון טיפשים, אה, בישראל יש 7 מיליון ישראלים, אז מה זה אומר, שהישראלים טיפשים. תאמין לי, היו שם אנשים לא שקרנים.
    5. לא יודע איך זה קשור, אבל אולי זה באמת חייזרים, לך תדע, אם הם הגיעו עד לפה, מה שאנחנו לא הצלחנו להגיע עד אליהם, אולי הם יכולים להסוות את חלילתם.
    2- "בארשית ברא ה' את השמיים ואת הארץ" זה סותר לגמרי את מה שאמרתה.
    נערך לאחרונה על ידי -NBA-; 09-01-2011 בשעה 22:13.

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

שמע דבר אין לך ביסוסים וכמו שהזכירו פה אף דתי לא שולל את האובולציה יש בה הרבה מן האמת אבל יש חילוקים מסוימים
    שאי אפשר להסכים איתך וכמבון שצר אני מלהכיל כי גם אני וגם אתה לא מספיק בקיאים בתיאוריות ובנגזרותיה זה שיש חייזרים
    יכול להיות לא כתוב בתנ"ך שאין או יש חייזרים כי זה לא חשוב לנו בתור בני האדם ולא חשוב לעבודה שלנו עם ה' יתברך אני
    לא אתחיל לתקוף ולסתור את דבריך כי יש גם דברים נכונים העניין שאתה לוקח גישות של מאמינים קיצוניים ומפרש אותם לכל
    המאמינים שזו בעיה חמורה בנוסף גדולי ישראל כן מאמינים במדע וראיה לכך היא הרמב"ם שמאמין ואומר " בכל דריכך דעהו" -
    צריך לנסות ולהבין את חוכמתו וגדולתו ע"י כל הידע המדעי שקיים לנו הרמב"ם קורא לכך חקירה שכלית האדם מנסה להכיל כמה שיותר ולנסות להבין כמה שיותר מההיגיון האלוקי אני מקווה שהארתי כמה עיניים כאן!!

דבר 1-במידה ולא היו קיימים הפרשים כאלה,לא היו מינים/בעלי חיים שונים בעולם(ידוע שלכמעט כל בעל חיים,יש תפקיד שונה בעולם זה).
    לפי זווית האתיסטים,יש לי כמה שאלות בהקשר לטענה זו:
    א.כיצד נוצר האב הקדמון המשותף?
    ב.כיצד נוצרו שני מינים(זכר ונקבה)?
    ג.לפי האבולוציה,זה אומר שהדבורים או כל בעל חיים אחר,יגיע בסופו של דבר להיות בן אדם(כמובן אחרי שנים רבות...)?

דבר 2-המדע מסביר את היווצרות העולם מבחינה גשמית(כלומר לפי זווית הראייה של בני האדם),לעומת זאת,בתנ"ך,מוסבר על היווצרות העולם מבחינה רוחנית,כלומר מה שנסתר מבני האדם וכן,אינם יכולים להבינם.
    בנוסף,טענתך בנוגע לכתיבת התנ"ך,נובעת מחוסר ידע בה.נביאים וכתובים אכן נכתבו על ידי בני אדם(אך אלו נבחרו על ידי ה') והתורה נכתבה על ידי ה'.כיצד אני יודע זאת? על פי לימודיי בספר התורה,אני יכול להגיד שאף הבן אדם החכם ביותר אי פעם,לא יכול להגיע לרמה כזאת של גאונות.התורה מכילה בתוכה רבדים עצומים ורמזים שלא בטוח שבן אדם יכול להגיע לרמת מחשבה כזו.

דבר 3-הפירמידות שבגזה,בנויות באופן מושלם להפליא שכן,הכלים ששומשו פעם לבניית הפירמידות עדיין בגדר תעלומה.אתה מסכים אותי שהפירמידות באמת קיימות אך זה לא הגיוני שהן נבנו ברמה כזאת-האומנם?
    אותו דבר בנוגע לסיפורי התנ"ך,אינך יכול לדעת את החיים של פעם שכן,על פי הסתכלות על הפירמידות,סיפורי התנ"ך כן יכולים להיות הגיוניים.

דבר 4-לא הבנתי את טענך אך למרות זאת אומר שכיום,הדתות הגדולות בעולם(וכמובן שגם המאמינים שלהם אשר מהווים רוב בעולם) תומכות באל אחד(מונותאיזם).

דבר 5-אם אתה טוען שזה סותר את קיום ה',אז הרשה לתקן אותך ולומר שחייזרים(במידה והם אכן קיימים),נבראו מה'.
    נערך לאחרונה על ידי kohen13; 10-01-2011 בשעה 00:41.

ציטוט נכתב במקור על ידי kohen13 צפיה בהודעה
    דבר 1-במידה ולא היו קיימים הפרשים כאלה,לא היו מינים/בעלי חיים שונים בעולם(ידוע שלכמעט כל בעל חיים,יש תפקיד שונה בעולם זה).
    לפי זווית האתיסטים,יש לי כמה שאלות בהקשר לטענה זו:
    א.כיצד נוצר האב הקדמון המשותף?
    ב.כיצד נוצרו שני מינים(זכר ונקבה)?
    ג.לפי האבולוציה,זה אומר שהדבורים או כל בעל חיים אחר,יגיע בסופו של דבר להיות בן אדם(כמובן אחרי שנים רבות...)?

דבר 2-המדע מסביר את היווצרות העולם מבחינה גשמית(כלומר לפי זווית הראייה של בני האדם),לעומת זאת,בתנ"ך,מוסבר על היווצרות העולם מבחינה רוחנית,כלומר מה שנסתר מבני האדם וכן,אינם יכולים להבינם.
    בנוסף,טענתך בנוגע לכתיבת התנ"ך,נובעת מחוסר ידע בה.נביאים וכתובים אכן נכתבו על ידי בני אדם(אך אלו נבחרו על ידי ה') והתורה נכתבה על ידי ה'.כיצד אני יודע זאת? על פי לימודיי בספר התורה,אני יכול להגיד שאף הבן אדם החכם ביותר אי פעם,לא יכול להגיע לרמה כזאת של גאונות.התורה מכילה בתוכה רבדים עצומים ורמזים שלא בטוח שבן אדם יכול להגיע לרמת מחשבה כזו.

דבר 3-הפירמידות שבגזה,בנויות באופן מושלם להפליא שכן,הכלים ששומשו פעם לבניית הפירמידות עדיין בגדר תעלומה.אתה מסכים אותי שהפירמידות באמת קיימות אך זה לא הגיוני שהן נבנו ברמה כזאת-האומנם?
    אותו דבר בנוגע לסיפורי התנ"ך,אינך יכול לדעת את החיים של פעם שכן,על פי הסתכלות על הפירמידות,סיפורי התנ"ך כן יכולים להיות הגיוניים.

דבר 4-לא הבנתי את טענך אך למרות זאת אומר שכיום,הדתות הגדולות בעולם(וכמובן שגם המאמינים שלהם אשר מהווים רוב בעולם) תומכות באל אחד(מונותאיזם).

דבר 5-אם אתה טוען שזה סותר את קיום ה',אז הרשה לתקן אותך ולומר שחייזרים(במידה והם אכן קיימים),נבראו מה'.

2: פיטר פן גר בארץ לעולם לא, איך אני יודע? כתוב שפיטר פן גר בארץ לעולם לא, ",מוסבר על היווצרות העולם מבחינה רוחנית,כלומר מה שנסתר מבני האדם וכן,אינם יכולים להבינם."- אה אתה מתכוון לדברים האלה שלא קיימים?

5: באמת? מעניין למה הוא לא הזכיר אותם בעלילות הבריאה שלו......

4: אבל הן לא הדתות היחידות שיש, גם הפולתיאיסטיות נחשבות, אז במקום לשחק מ-3 יוצא 1, זה אמור להיות מ-100 אלף לא בטוח שיוצא משהו.

3: כבר נערך מחקר (פתח ויקיפדיה) אשר מראה שלא בני ישראל ויותר מזה- אפילו לא עבדים בנו את הפירמידות, מן המחקר ניתן היה להסיק כי היו אלה פועלים בתשלום שהתגוררו בגיזה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

"3. לא משהו, נראה ציור שאומר שלא משו משו נראה לי הגיוני שצירו לי רגל, אני חושב שאלו המכחול והצבעים שעשו לבד, זה לא הגיוני שאיזה אומן עשה לי את זה, שמשהו יוכל לעשות כזה דבר, לא הגיוני, תוכיח. (חחחחח)"
    אה אז גם פתאום התערבבו כמה דברים ונהיה אלוהים נכון?
    די די להשתמש בתירוץ הזה, תמצאו דרך אחרת כדי להוכיח את הטענות שלכם לא רק "לכל דבר יש יוצר"

ציטוט נכתב במקור על ידי Alpha. צפיה בהודעה
    "3. לא משהו, נראה ציור שאומר שלא משו משו נראה לי הגיוני שצירו לי רגל, אני חושב שאלו המכחול והצבעים שעשו לבד, זה לא הגיוני שאיזה אומן עשה לי את זה, שמשהו יוכל לעשות כזה דבר, לא הגיוני, תוכיח. (חחחחח)"
    אה אז גם פתאום התערבבו כמה דברים ונהיה אלוהים נכון?
    די די להשתמש בתירוץ הזה, תמצאו דרך אחרת כדי להוכיח את הטענות שלכם לא רק "לכל דבר יש יוצר"
    כן כמובן! ציור ואדם הם אותו הדבר בדיוק!

הרי ידוע שיש ציורים (כשהגלריה סגורה) שמארגנים אורגיות מטורפות ומורישים גנים! (קרדיט לנו-באמת)
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

האדם זה עוד יותר מסובך! כל הטענות של בריאת עולם ספונטנית של האתאיסטים, אינה אלא סתם השערה לא הגיונית, הרי איך יכולים להיווצר חומרים מכלום? איך? לא היה פה כלום!
    חוץ מזה, איזה מן מחקר הזוי זה, של מי? של הארכיאולוג פינקלשטיין? איך פועלים בתשלום בתקופה ההיא? היו רק עבדים בתקופה ההיא! פועלים בתשלום הופיעו לא מזמן, מלפני 300 שנה הופיע דבר כזה

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

בריאת העולם
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%...95%D7%9C%D7%9D

בריאת העולם
    http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=13792

תבחר מה יותר הגיוני ..
    ואז תגיד לי איך ההיגיון פועל ..

לגבי תשלומים ושכר
    לא מצאתי משהוא מעניין בגוגל .
    חוץ מהטבות של בנק פועלים

אבל אני די בטוח שלפני שישו נולד
    אנשים עבדו בשדותשל עשירים ובתמורה סעדו לשלוחנותייהם = שכר
    אני די בטוח שאם הייתי מסתובב בשוק הפשפשים לפני 1000 -2000 שנה נגיד ..
    הייתי מביא שקית תפוחי אדמה הייתימקבל שקית מלפפונים ..
    ככה זה היה עובד
    עד שהמטבע נכנס

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%A2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא הבנתי לגבי בריאת העולם, לבחור מה יותר הגיוני?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    האדם זה עוד יותר מסובך! כל הטענות של בריאת עולם ספונטנית של האתאיסטים, אינה אלא סתם השערה לא הגיונית, הרי איך יכולים להיווצר חומרים מכלום? איך? לא היה פה כלום!
    חוץ מזה, איזה מן מחקר הזוי זה, של מי? של הארכיאולוג פינקלשטיין? איך פועלים בתשלום בתקופה ההיא? היו רק עבדים בתקופה ההיא! פועלים בתשלום הופיעו לא מזמן, מלפני 300 שנה הופיע דבר כזה
    YEAHHHHH
    כהההה אחי, נוצרנו במיקריות! ע"י כ-ל-ו-ם... חחח הרגת אותי. אף מדען בעולם לא יעז להגיד דבר שכזה ( רק אנשים כמוך) ת'יודע למה? כי זה לא נכון.

החומר הראשון בא מהמפץ הגדול, משם חוקי הפיזיקה גרמו לחומרים להיבנות לאט לאט ותוך 5 מיליארד שנים היה כוכבים, ומשם למים אוויר וחיים. זהו תהליך מאוד מסובך שאני לא מבין בו, אבל אני יודע שיש ספרים של יותר מ-2000 עמודים שמסבירים על כך תהליך קטן.

אתה קראת ת'ספר הזה? לא. יש לך את הזכות לשלול אותו ואת מה שנאמר בו? לא. אז כל עוד אתה לא פיזיקאי רמה א', אין לך את הזכות לשלול את התיאוריות הללו.

וכפי שזכור לי, אנו חיים במאה ה-21, זה לא 'השערות',זה תאוריות שמבוססות על אלפיי הוכחות, טענות ועובדות.

עוד משו חמודי?

One Shot - One Kill

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    YEAHHHHH

עוד משו חמודי?
    שים לב שאתה לא גולש לפגיעה במשתמש
    להעלבה ולהשמצה
    קרא הכרזה נוספת שהדבקתי לפורום

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    שים לב שאתה לא גולש לפגיעה במשתמש
    להעלבה ולהשמצה
    קרא הכרזה נוספת שהדבקתי לפורום
    דרור...........

אתה ממש ממש מגזים, כלום לא היה מזלזל בתגובה שלו. הוא הסביר לו בנועם שהוא טועה ומדבר שטויות.
    סטפן רוברטס

Come Out

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect