פאי מנגולד ופלפלים
המצרכים הדרושים:
למילוי:
- לבצק:
- 2 כוסות קמח מלא
- 100 גרם חמאה אורגנית הרדוף
- 1 ביצה טרופה
- 4 כפות יוגורט עיזים הרדוף
אופן ההכנה:
- 1/2 ק"ג פלפל אדום
- חבילת עלי מנגולד
- 6 ביצים
- 3 שיני שום
- 1/2 ק"ג גבינות עיזים שונות
- 3 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור כפית
- צרור בזיליקום
- שומשום מלא
הבצק:
למילוי:
- מפוררים את החמאה בתוך הקמח לקבלת תערובת מפוררת אחידה ככל האפשר.
- מוסיפים את הביצה ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הגבינה ומערבבים. אם יש צורך מוסיפים את המים ומניחים את הבצק בקירור לחצי שעה.
- חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
- מקפיצים במחבט עם כפית שמן זית למשך חמש דקות.
- שוטפים את עלי המנגולד ומאדים עד שמתרככים בערך כשבע דקות.
- טורפים את הביצים ומוסיפים להם את הגבינות, הבזיליקום ועלי המנגולד, לאחר שקצצנו אותם. מוסיפים גם את התבלינים ומערבבים.
- מרדדים את הבצק ומרפדים בתבנית של פאי. דוקרים בעזרת מזלג סביב.
- מסדרים מעל הבצק שכבה של גבינות ומעליה מסדרים את הפלפלים ואת השומשום המלא.
- אופים למשך 20 דקות בחום בינוני של 180 מעלות ועוד 25 דקות בחום של 140 מעלות.





ציטוט ההודעה
.


