קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] אטריות אורז רחבות עם כדורי בשר
    על ידי ExpenzZ בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2011, 19:53
  2. [מתכון] אטריות אורז רחבות עם כדורי בשר
    על ידי סיגלת בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-08-2010, 00:44
  3. [מתכון] אטריות אורז רחבות עם כדורי בשר - כשר
    על ידי Roeiiush בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2010, 13:02
  4. [מתכון] פלוב {אורז עם בשר וירקות}
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-03-2010, 02:48
  5. [מתכון]אטריות אורז עם פטריות סיני
    על ידי SoulMan בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-03-2008, 12:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אטריות אורז עם עוף וירקות

  1. #1
    משתמש מכור האוואטר של -Dima -
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    1,943
    לייקים
    20
    נקודות
    128
    משפט מחץ
    אולי אחרי הכל תגיע לשמיים
    מין: זכר

    ברירת מחדל אטריות אורז עם עוף וירקות

    אטריות אורז עם עוף וירקות

    חומרים:
    400-500 גרם (חבילה גדולה אחת, הגודל משתנה מחברה לחברה) אטריות אורז דקיקות
    3 כפות שמן צמחי
    1 פלפלון צ'ילי אדום חריף, קצוץ לקוביות זעירות (או לפי הטעם)
    500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות בגודל ביס
    200 גרם גזר (כשני גזרים בינוניים), קלופים וחתוכים לגפרורים דקים
    2 בצלים בינוניים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות
    150 גרם כרוב אדום (אפשר גם לבן, אבל זה פחות יפה), חתוך לרצועות דקיקות
    3 בצלים ירוקים, חתוכים לפרוסות אלכסוניות דקות
    צרור בינוני של עלי כוסברה, קצוצים

    לרוטב:
    1/2 כוס מיץ לימון
    1/3 כוס רוטב דגים
    1/2 כוס מים
    1/2 כוס סוכר.


    אופן ההכנה:
    1. בקערה גדולה משרים את האטריות במים קרים כחצי שעה. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, עד שהסוכר נמס.

    2. מחממים את השמן בווק גדול. כשהשמן חם מאוד, מטגנים כמה שניות את הצ'ילי ומוסיפים גם את העוף. מקפיצים כמה דקות, רק עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. מוציאים את העוף מהווק ושומרים בקערה בצד.

    3. מוודאים שנותר מעט שמן בווק (אם לא - מוסיפים כף או שתיים). מוסיפים לסיר את הגזר והבצל ומטגנים שתי דקות. מסננים את האטריות מהמים ומוסיפים לווק, יחד עם הכרוב הרוטב. מבשלים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית-גבוהה, עד שהאטריות כמעט מוכנות (כחמש דקות). מוסיפים את הנבטים והעוף המטוגן, מערבבים היטב וממשיכים לבשל כשתי דקות נוספות.

    מגישים בקערות עמוקות, עם שפע של בצל ירוק וכוסברה קצוצה, בקבוק של רוטב סויה מתוק (קיקאפ מניס) לזילוף וזוג מקלות אכילה סיניים.


    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מכור האוואטר של amitlogan
    שם פרטי
    עמית
    תאריך הצטרפות
    07/2009
    גיל
    29
    הודעות
    1,921
    לייקים
    1
    נקודות
    307
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה
    ציטוט נכתב במקור על ידי -David- צפיה בהודעה
    ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O
    :suprise

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,698 | הודעות: 8,151,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect