קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בחן את עצמך....
    על ידי Mr.Black בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 26-01-2007, 20:02
  2. מר בני סלע, אם אתה פה הסגר את עצמך
    על ידי lizon בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 22:43
  3. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  4. הלכות פסח-בחן את עצמך
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 21:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

NLP על עצמך ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ברירת מחדל NLP על עצמך ?

קראתי איפשהו פה לא זוכר ממש , שכל פעם "שאני מרגיש גבר אלפא" ללחוץ לעצמי לדוגמא על שניי אצבעות .. ואחריי מספר פעם שאני אעשה את זה .. כשאני אלחץ לעצמי על שניי האצבעות אני ארגיש את אותו דבר כמו שהרגשתי כשלחצתי בפעם הראשונה ..
    זה באמת פועל ?
    וכמה פעמים בערך צריך ללחוץ על שניי האצבעות (כשאתה מרגיש "גבר אלפא")

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זה באמת פועל ?
    קוראים לזה "עוגן" ולדעתי מגזימים עם הפשטות שנותנים לנושא הזה.
    זה ממש לא כזה פשוט לעשות תנועה פעם אחר פעם אחר פעם ושמתישהו היא תעגן בך את הרגשת ההצלחה או ה"גבר האלפא". אם זה היה ככה כולנו היינו מצליחנים היום ולא היה בזה שום דבר מיוחד.
    ממקורות המידע הבנתי שככל שתכניס יותר גירויים (הכוונה לחושים: שמיעה, ריח, טעם, מישוש..) כך העוגן יהיה אפקטיבי, חזק ויעיל יותר הבעיה שקשה מאוד לשמור על עוגנים קבועים שכוללים בתוכם יותר מידי גירויים (כי כיצד תוכל לשחזר עוגן שתלוי במוזיקה + תנועה + מראה מסויים? הסיכויים שכל הדברים הללו יהיו זמינים עבורך בזמן שתצטרך לשחזר עוגן הם אפסיים).

אני יכול לומר לך שקרוב לשנה שלמה אני מבצע תנועה מוזרה (ככל שהיא יותר מוזרה היא יותר מועילה) בכל פעם שאני מרגיש ב"היי" ועד היום אף פעם לא הצלחתי לשחזר את הרגשת ה"אטרף".. בשביל לשחזר אותה הייתי פשוט צריך להצליח עם מישהי או לעשות משהו גדול כמו להתנשק (ולא קטן כמו תנועה פשוטה).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-01-2011 בשעה 20:32.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אין קשר ל NLP, אם אתה רוצה להבין את זה, זה תאכלס נושא במדעי המוח.
    אם אתה רוצה שאני יסביר לך את זה בפשטות תגיד ואני אכתוב.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    אין קשר ל NLP, אם אתה רוצה להבין את זה, זה תאכלס נושא במדעי המוח.
    אם אתה רוצה שאני יסביר לך את זה בפשטות תגיד ואני אכתוב.
    בבקשה, תסביר

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

זה נקרא עיגון. חסכתי לך את החיפוש, בבקשה:
    THENUTS:
    תנסה את זה -

תשב בנוח, תעצום את העניים ותדמיין סיטואציה חברתית שאתה מרגיש בה טוב והכל הולך לך. זה יכול להיות דמיוני לחלוטין או מזיכרון. תעשה תנועה מסויימת, תיפוף קטן על הרגל, נקישה באצבעות, מה שבא בטבעיות - וככל שתעשה את התנועה שלך תנסה להסתכל על המצב\סיטואציה ולהתקרב אליה יותר ויותר. אתה תשים לב שככל שאתה מתקרב לזיכרון\דמיון שלך, ככל שאתה רואה אותו מנקודת מבט יותר אישית, אתה מרגיש טוב יותר. כשתגיע לגוף ראשון, תשים לב לכמה טוב אתה מרגיש - כמה נינוחה היציבה שלך, כמה בטוח אתה מרגיש. תפתח את העיניים, ותנסה שוב עם אותה התנועה, אתה תראה שיותר קל לך להתקרב לתמונה, אתה תרגיש הרבה יותר בנוח, הרבה יותר מהר.

העוגן לא יכול להגיע אחרי ההרגשה, הוא צריך לבוא איתה. אם לעשות את זה יותר ברור - אם הייתי רוצה לעגן הבעה מסויימת לצחוק, הייתי עושה את הפרצוף כשאני מספר את הפאנץ של הבדיחה, ולא אחרי שכולם צוחקים.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

טוב אז ככה, למוח שלנו יש כל מיני תפקידים ואחד מהם הוא זיכרון.
    הזיכרון מתחלק בחלוקה גסה לזיכרון לטווח ארוך ולזיכרון לטווח קצר.
    בזיכרון לטווח קצר יש את כל הדברים שקורים לך... בזמן הקצר.
    בוא נתמקד בזיכרון לטווח הארוך.
    בתוך הזיכרון לטווח הארוך יש לך בנוסף את התת מודע.
    התת מודע שלך הוא לא דברים שקרו לך בגלגול הקודם או אמונות תפלות כלשהן אלא משהו שחקוק אצלך בזיכרון כמו לדעת ללכת, לדבר, לנשום, ובקיצור, כל הפעולות הרגילות שאתה עושה בלי לחשוב אפילו.
    עכשיו, אתה בעצם מנסה להגיע לרמת זיכרון בה המידע של הפעולה (שמיעת שיר מסויים לדוגמה) יהיה מקושר לפעולה אחרת וזאת באופן אוטומטי ושיכנס לזיכרון לטווח הארוך ובפרט לתת מודע.
    בוא ניקח את הדוגמה של זכר אלפא בפיק אפ. כשאתה רוצה להגיע לכך שהזיכרון שלך יזכור את המצב שאתה מרגיש באותו רגע זכר אלפא אתה קודם כל צריך לעשות את הפעולה הרבה פעמים (זה משתנה אבל אני משער שבין 6 ל 10) כשהיא קשורה להרגשת אלפא.
    אם אתה תרגיש אלפא ואז תעשה את הפעולה, בשלב שזה יכנס לתת מודע המוח שלך לא יזכור שאתה אמור להרגיש אלפא, לכן אתה קודם צריך לעשות את הפעולה ואז להרגיש אלפא, או לפחות להרגיש אלפא, לעשות את הפעולה ועדיין להמשיך להרגיש כך.
    אחרי הרבה "אימונים" לזיכרון אתה אמור להרגיש את ההשפעה.

במוח בנוסף יש תהליך שניקרא שליפה והעברה לזיכרון עבודה.
    הזיכרון עבודה הוא הזיכרון שאתה מודע אליו ברגע מסויים, והוא מתקבל כאשר אתה שולף את הזיכרון מהזיכרון הארוך אל הזיכרון הקצר טווח (אל תתפסו אותי במילה אני אומר ככה כדי להסביר).
    אבל יש בעיה בזיכרון עבודה, אם אתה משתמש בזיכרון שלקחת מהזיכרון אורך טווח ומעביר אותו לזיכרון עבודה, כשהוא יחזור לזיכרון לטווח ארוך הוא יהיה בעצם משוכתב ו"הפעולה האחרונה" שעשית עם הזיכרון תשמר.
    תחשוב שהזיכרון לטווח ארוך שלך זה מדף הספרים/מחברות שלך וזיכרון העבודה הוא שולחן העבודה.
    הדוגמה לשכתוב היא אם תקח מחברת מהמדף, תעביר לשולחן עבודה, תענה על שיעורי בית (נגיד כן חחח) ותחזיר למדף, הבעיה שגם אתה יכול למחוק בטעות את מה שכתבת קודם.
    בגלל זה אם תעשה סתם את הפעולה של הרגשת האלפא יותר מידי פעמים בלי באמת להרגיש אלפא, המוח שלך לא יזהה יותר את הפעולה כמשהו שגורם לך להיות אלפא, מה שאומר שכל כמה זמן אתה צריך "להזכיר לעצמך" את הפעולה שמלווה ברגש של זכר אלפא.

חחחח למרות שאמרתי שאני אכתוב קצר יצא ארוך אז סורי, אבל אם אתה רוצה להבין תקרא את זה, אם לא (מה שלא מומלץ), תקרא את השורות המודגשות...

אגב אמיר, לרובינו קשה לדמיין סיטואציות כאלה, ומהסיבה הזאת אני ממליץ שהרגש יהיה אמיתי (כשאתה מלמד את עצמך את הפעולה).
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 11-01-2011 בשעה 20:54.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

BIGD זה יפה מה שכתבת.. אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה.
    קודם כל, זה ידוע שיש טווח זיכרון ארוך וטווח זיכרון קצר אני בעצמי אתן כאן עוד מספר ימים תרגיל בנושא.
    הבעיה היא ממש לא כיצד לשחזר עוגן אלא איך ליצור אותו בכלל?

כיצד ניתן לקשר את הרגשת ה"אלפא" לנקישה על השולחן? למילה שאתה מוציא מהפה או למוזיקה דיכאונית?
    זה דבר שבקושי יש לך שליטה עליו.
    אני עד היום הצלחתי לשחזר רק עוגן מוזיקלי (קשור למנגינה שחוזרת על עצמה וההרגשה כאילו אני טייס) ותכלס מוזיקה זה הכי קל, כולם מעגנים את עצמם למוזיקה, בגלל זה כולנו אוהבים לצאת למסיבות ו"להתפרע", כי עיגנו את עצמנו להשתחרר בזמן שאנו שומעים מוזיקה שאנו אוהבים.

אם כבר הפגנת בקיאות, מה דעתך לתת דרך קלה להטמעת הרגשה בתנועה, מוזיקה, מילה וכו'?
    זה יהיה בהרבה יתר יעיל עבורנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    BIGD זה יפה מה שכתבת.. אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה.
    קודם כל, זה ידוע שיש טווח זיכרון ארוך וטווח זיכרון קצר אני בעצמי אתן כאן עוד מספר ימים תרגיל בנושא.
    הבעיה היא ממש לא כיצד לשחזר עוגן אלא איך ליצור אותו בכלל?

כיצד ניתן לקשר את הרגשת ה"אלפא" לנקישה על השולחן? למילה שאתה מוציא מהפה או למוזיקה דיכאונית?
    זה דבר שבקושי יש לך שליטה עליו.
    אני עד היום הצלחתי לשחזר רק עוגן מוזיקלי (קשור למנגינה שחוזרת על עצמה וההרגשה כאילו אני טייס) ותכלס מוזיקה זה הכי קל, כולם מעגנים את עצמם למוזיקה, בגלל זה כולנו אוהבים לצאת למסיבות ו"להתפרע", כי עיגנו את עצמנו להשתחרר בזמן שאנו שומעים מוזיקה שאנו אוהבים.

אם כבר הפגנת בקיאות, מה דעתך לתת דרך קלה להטמעת הרגשה בתנועה, מוזיקה, מילה וכו'?
    זה יהיה בהרבה יתר יעיל עבורנו.
    מצטרף לבקשה

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אין בעיה, אני אכתוב על זה מאמר ויפרסם בפורום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect