נכתב במקור על ידי amitlogan קוראים לחנות ג'חנון לא בדיוק .
נכתב במקור על ידי amitlogan זה חנות שמוכרים בה ג'חנון מסעדה ליתר דיוק , אבל נכון . 2 נק'. תביאו תמונה של רנן .
[QUOTE=KiddyBandit;6491534]מסעדה ליתר דיוק , אבל נכון . 2 נק'. תביאו תמונה של רנן . http://hot.ynet.co.il/PicServer2/240...009.jpg_wa.jpg
נערך לאחרונה על ידי amitlogan; 12-01-2011 בשעה 20:33.
נכתב במקור על ידי -David- ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O :suprise
[QUOTE=amitlogan;6491541] נכתב במקור על ידי KiddyBandit מסעדה ליתר דיוק , אבל נכון . 2 נק'. תביאו תמונה של רנן . http://hot.ynet.co.il/PicServer2/240...009.jpg_wa.jpg חחח סבבה . נק' נוספת . איך קוראים לדגם הרכב של ירון?
[QUOTE=KiddyBandit;6491553] נכתב במקור על ידי amitlogan חחח סבבה . נק' נוספת . איך קוראים לדגם הרכב של ירון? רום כרמל פרק 2 דקה 4:35 בערך כמה זמן לקח לי למצוא
נערך לאחרונה על ידי amitlogan; 12-01-2011 בשעה 20:43.
[QUOTE=amitlogan;6491575] נכתב במקור על ידי KiddyBandit רום כרמל פרק 2 דקה 4:35 בערך כמה זמן לקח לי למצוא פששששששששששששששששששששששששששששששששששש תותח אחי . 3 נק' . מי חטף את תמר ?
דנגורי! תוריד ל2 נק' אחי שאלה לא הכי קשה
נערך לאחרונה על ידי amitlogan; 12-01-2011 בשעה 20:46.
[QUOTE=KiddyBandit;6491588] נכתב במקור על ידי amitlogan פששששששששששששששששששששששששששששששששששש תותח אחי . 3 נק' . מי חטף את תמר ? טאלב דנגורי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי amitlogan דנגורי! תוריד ל2 נק' אחי שאלה לא הכי קשה זה מלחתחילה היה שאלה של 2 .קיבלת 2. מה שמו האמיתי של איגי ? נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- טאלב דנגורי ענו ליפנך ! נסה עכשיו !
נערך לאחרונה על ידי KiddyBandit; 12-01-2011 בשעה 20:51.
נכתב במקור על ידי KiddyBandit זה מלחתחילה היה שאלה של 2 .קיבלת 2. מה שמו האמיתי של איגי ? ענו ליפנך ! נסה עכשיו ! יגאל
תומר אופנר
נכתב במקור על ידי KiddyBandit זה מלחתחילה היה שאלה של 2 .קיבלת 2. מה שמו האמיתי של איגי ? ענו ליפנך ! נסה עכשיו ! תומר אופנר
נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- יגאל מה הקשר יגאל ? נכתב במקור על ידי Craze תומר אופנר יפה מאוד ! 2 נק' . מה קרה למשפחה של סאני בארוחה שהיא אירגנה ?
נכתב במקור על ידי KiddyBandit מה הקשר יגאל ? יפה מאוד ! 2 נק' . מה קרה למשפחה של סאני בארוחה שהיא אירגנה ? אורי הרג אותם כי אבא של סאני השתלת על העסק
אלפא הרג את כל המישפחה שלה
חוקי הפורום