נכתב במקור על ידי -Ben- לא. _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה'. י' ? ..
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao י' ? .. לא. _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י'.
נכתב במקור על ידי -Ben- לא. _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י'. ב' ?
נכתב במקור על ידי -Ben- לא. _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י'. גוף אדם?
שלפוכית השתן
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao ב' ? לא נכתב במקור על ידי Jmpua גוף אדם? לא נכתב במקור על ידי TE--AMO שלפוכית השתן תסתכל בעמוד האחרון... _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב'.
נכתב במקור על ידי -Ben- לא לא תסתכל בעמוד האחרון... _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב'. שפיץ אתה . ד' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao שפיץ אתה . ד' ? לא, בסוף זה עוד יהיה כמו "קנה הנישמה" _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד'.
נכתב במקור על ידי -Ben- לא, בסוף זה עוד יהיה כמו "קנה הנישמה" _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד'. טוב אז נעשה את זה מהר .. קנה הנשימה ? חחח סתם אני במסן אחי .. אישרתי אותך .. ל' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao טוב אז נעשה את זה מהר .. קנה הנשימה ? חחח סתם אני במסן אחי .. אישרתי אותך .. ל' ? אבל יש קו אדום כזה על הריבוע הירוק שלך חחח _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד', ל'.
נכתב במקור על ידי -Ben- אבל יש קו אדום כזה על הריבוע הירוק שלך חחח _ ו _ - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד', ל'. מה? אבל אני מחובר כולי ושולח לך הודעות כאילו אין אלוהים (רק בכאילו) והאות ח' קשורה איכשהוא ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao מה? אבל אני מחובר כולי ושולח לך הודעות כאילו אין אלוהים (רק בכאילו) והאות ח' קשורה איכשהוא ? חחח הנה זה הסתדר _ ו ח - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד', ל'.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחח הנה זה הסתדר _ ו ח - _ _ _. פסולים: ה', י', ב', ד', ל'. מוח קטן ?
מוח עצם
מה זה מוח עצם ? שלוש שנים לימודים במד''א ומעולם לא שמעתי על מוח עצם
חוקי הפורום