קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-10-2010, 23:48
  2. איך יודעים שבחורה מאוהבת
    על ידי SKILLMAN בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 12:29
  3. איך אתם מגיבים כמישהו מפליץ לידכם?
    על ידי KoKo_LoCo בפורום סקרים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 18-02-2007, 22:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

איך מגיבים שבחורה מייבשת אותך ?

ברירת מחדל איך מגיבים שבחורה מייבשת אותך ?

אני יודע כל מיני דברים שראיתי בפורום אבל מה קורה אם בחורה שאתה מדבר איתה ממשיכה ללכת או מעלמת ממך ?
    כל מיני אפילו אולי דברים שלא חשבתי אלייהם , תתנו לי משפטים שייבש להם תתחת \
    יום נפלא לכולם !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

את אילמת? או שסתם את לא יודעת לדבר?
    פשוט אל תתייחס אליה, היא מתעלמת, ביי. לא רוצה לא צריך..

לפעמים סתם לצחוקים נגיד אני אומר לאנשים בוקר טוב, ערב טוב, צום קל, פורים שמח, בהצלחה בעסק, שבת שלום, וכו'
    אז נגיד אני אומר לאחת ערב טוב, היא לא עונה אז אני צועק לה "ערב נטרלי!!!"
    XD
    ואז אנחנו מתים מצחוק :]

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אל תחפש שידחפו לך מילים לפה.
    חלאס בנאדם , תפסיקו להיות רובוטים !!

באמת כל כך קשה לחשוב איך להגיב להתנהגות לא רצויה?
    נותנים לה "עקיצה" , "נג" , כל דבר שיראה לה שמה שהיא עשתה לא היה בסדר.

ועוד משהו - תפסיקו לחשוב "מה קורה אם".
    הבעיה היא לא "מה להגיד" אלא "איך לעשות".
    זתומרת , אתה כל כך מפחד לדבר עם בחורות ואשכרה לנסות , "לצאת לשטח" איך שאתם קוראים לזה..
    שאתה ממציא תירוצים וחושב מחשבות של "אם קורה לי ככה" ו"אם היא עושה ככה"

תמיד טוב שתדע פחות או יותר מה צריך לעשות במקרים מסויימים , אבל ברגע שזה בא על חשבון התנסות אמיתית (ואני אומר את זה לפי זה שאתה על אנונימי) - זה לא מועיל לך בכלום.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לכל מצב יש תגובה שמתאימה אליו. אי אפשר לקחת תגובה X ולתאם אותה לכל המצבים.

תן את הדוגמא שלך ואגיד לך איך הייתי מגיב.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

תמיד אפשר גם להתעלם, יש מספיק כאלו שלא ייבשו אותך

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

היי.
    קודם כל יש כאן כמה תגובות שהייתי מצפה לראות אולי בפורום מתבגרים, אבל ממש לא כאן.

כשבחורה מתעלמת ממך, ברוב המקרים זו בעיה בדרך בה אתה פותח(או שממש אין לך מזל וכל הבנות שאתה מנסה לפתוח איתן דפוקות, לא הכי ריאלי מבחינה סטטיסטית לבחורות שעוברות ברחוב נגיד).

הכי טוב יהיה אם תעלה סרטון של עצמך מנסה לפתוח וככה אני אוכל לומר לך בצורה מדויקת יותר מה הבעיות (אם יש כאלו).
    אבל על רגל אחת כדי לא לבזבז זמן ולתת לך צ'אנס לתקן ASAP, כמה טעויות שקלטתי שמתחילים בד"כ עושים בפתיחות של סטים נעים(מהמילה "נע") :

1.השתמש שפת גוף שמשדרת חולשה- אתה אמור לתת חצי סיבוב אליה( בערך, אין צורך במד זווית), הרעיון הוא לא להפנות את כל הגוף והתשומת לב אליה, יש נשים שנרתעות מזה בכל זאת היא לא מכירה אותך, ומצד שני לא להפנות לה את הגב לגמרי כי אז היא תוכל להמשיך ללכת ולא תרגיש מחוייבות כלשהי לענות לך\להשאר בסט.
    עוד טעות היא לרדוף אחריה כשהיא לא עונה לך, אל תעשה את זה. פשוט תישאר במקום ולדבר בקול רם יותר.
    כמובן כל שאר הדברים שמלמדים במבוא לפיקאפ...ז"א הגף זקוף וכו' וכו', אני לא ארחיב כאן, במידה ואתה לא מכיר תחפש קצת מאמרים על שפת גוף.

2. שים לב לטון הדיבור - אם תפתח ותדבר בקול חלש, היא עלולה לא לשמוע\ יש לה שוב אפשרות להתעלם ולהמשיך ללכת( אופציה נוחה מבחינתה, היא רוצה להמשיך בסידורים שלה, אם אתה רוצה שהיא תשאר אתה חייב לתת לה משהו יותר מעניין ממה שהיא מתכננת). מצד שני, אם תדבר בקול רם מדי, היא עלולה להבהל ולברוח. צריך למצוא את האיזון, דבר באסרטיביות ולא באגרסיביות.

3. אל תשתמש בשאלות\פתיחים שלא ממצאים את המטרה של פתיחים - אנשים שפותחים ב"מה השעה" למשל, צריכים לדעת לקשר את זה מיד להמשך השיחה. אם פשוט תפתח ב"מה השעה", ברוב המקרים הבחורה לא תדע שאתה מנסה לפתוח שיחה איתה, זו שאלה מקרית מדי. בנוסף היא יכולה לענות "1 וחצי" ולהמשיך ללכת. שוב, אין פה משהו מיוחד. אני יודע שאמרתי פה כמה פעמים שהפתיח לא באמת משנה, אבל אם אתם רוצים לזיין תשתמשו במשהו מתוחכם יותר. זה יוסיף.

4. להקפיד על הבעות פנים - לחייך בקיצור. רוב האנשים שראיתי פותחים עם הבעות פנים שמראות את הפחד וההססנות שבהם. תנסו להסתיר את זה עם חיוך. זה גם נראה הרבה יותר טוב ומשדר רוגע לבחורה, מראה לה שאתה לא איזה קריפ.

5. טיפ אחרון, הימנע מלהפוך ל"מוכר הפליירים". אחלה תרגיל, תנסה לחשוב מה גורם למוכרי הפליירים שאתה רואה ברחוב להצליח או להשכל בחילוק הפליירים שלהם לאנשים. תמיד יש את האלה שאתה אומר להם "לא תודה" או אפילו לא עונה וממשיך ללכת כשהם מגישים לך פלייר, ומצד שני יש את אלה שאתה תמיד תיקח מהם את הפלייר, אפילו אם הוא מפרסם חנות לנעלי תריאטלון ואתה בכלל אסמטי. תנסה לחשוב מה הם עושים שגוי\נכון ותסיק מסקנות. זה דיי דומה למה שאתה מנסה לעשות. אני אחשוב על זה בעצמי, עלה לי הרעיון במהלך הכתיבה.

בהצלחה.
    Xan-

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

5. טיפ אחרון, הימנע מלהפוך ל"מוכר הפליירים". אחלה תרגיל, תנסה לחשוב מה גורם למוכרי הפליירים שאתה רואה ברחוב להצליח או להשכל בחילוק הפליירים שלהם לאנשים. תמיד יש את האלה שאתה אומר להם "לא תודה" או אפילו לא עונה וממשיך ללכת כשהם מגישים לך פלייר, ומצד שני יש את אלה שאתה תמיד תיקח מהם את הפלייר, אפילו אם הוא מפרסם חנות לנעלי תריאטלון ואתה בכלל אסמטי. תנסה לחשוב מה הם עושים שגוי\נכון ותסיק מסקנות. זה דיי דומה למה שאתה מנסה לעשות. אני אחשוב על זה בעצמי, עלה לי הרעיון במהלך הכתיבה.
    כלכך נכון, הבנתי את זה מהר מאוד ושיניתי גישה..
    אל תהיו מאלה שניגשים לבחורה ומייד לאחר מכן לבחורה הבאה, זה כלכך מטומטם.
    צריך לפרט קצת יותר על העניין כי הוא כלכך נכון.. באמת שבתחילת דרכי הרגשתי כמו אותם מעצבנים שמשגעים אותך בקניונים עם "רוצה מתנה? שמעת על מבצע חדש? מה רמת האנגלית שלך?".
    אגב, חלק מהם מכירים את מה שאנו לומדים ומשתמשים בזה בעצמם להשפיע על לקוחות, לי יצא לפגוש שניים כאלה עד עכשיו שהשתמשו הרבה בקינו, בהזדהות (רפורט אם תרצו) ותאמת שזה מעצבן, לא מגיע להם לדעת את זה. הבכל מקרה - בואו לא נהיה מחלקי פליירים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-01-2011 בשעה 18:08.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect