נכתב במקור על ידי
Crystal
אוקיי, קראתי את מה שכתבת וגם את מה שהשאר כתבו.
הנה מה שאני חושבת:
גברים, כמו נשים, באים והולכים.
חלק יפגעו בך, בחלק את תפגעי בעצמך.
אבל לא משנה מה תעשי, לעולם אל תגרמי לגבר אחד לשלם על טעויות של גבר אחר.
לא כולם אותו דבר, אך לא כולם כל כך שונים.
יש כאלה שמחפשים רק לדפוק ולזרוק ויש כאלה שרוצים מערכת יחסים, זה הכל תלוי בבן אדם, את צריכה פשוט ללמוד איך לקרוא אנשים קצת יותר טוב, עם השנים את תהיי טובה יותר בהבחנה.
עכשיו, את תשמעי הרבה "אני לא כזה" או "אני שונה" או "אני לעולם לא אעשה לך את זה".
לחלק מהם זו האמת, לרובם, זו הדרך הקלה ביותר להיכנס לתחתונים שלך.
תסלחי לי אם אני ישירה איתך יותר מדי, אבל זה או אמת או שקר אצלי, אין דבר כזה באמצע.
גברים הם לא שונים מאיתנו כשזה מגיע לאהבה.
אל תשכחי שיש גם נשים שמתנהגות בדיוק אותו דבר כמוהם ואם לא יותר גרוע.
הם חוששים בדיוק כמונו, הם שואלים את אותן השאלות שאנו שואלות את עצמנו, ואין תשובה טובה יותר חוץ מהניסיון.
ככל שתחווי יותר גברים מניאקים, ככה יהיה לך קל יותר לזהות אותם. לא שאני מאחלת לך דבר כזה חס ושלום, אבל זו האמת.
Practice Makes Perfect - האימון מביא לשלמות.
היית איתו במשך 7 חודשים, זה יכול להיות כמה דברים.
הוא שחקן טוב מאוד ובאמת כל מה שהוא רצה זה להשכיב אותך ואהב את ההמתנה.
הוא לא שחקן בכלל ובאמת הרגיש כלפייך משהו.
גבר מניאק לא יהיה עם מישהי 7 חודשים אם הוא רק רוצה לזיין אותה.
עם זאת, יחסי מין במערכות יחסים הם אחוזים גבוהים, אני לגמרי נגד זה, אבל מה לעשות שלא כל העולם סובב סביבי ולפי דעותיי האישיות, ויש כאלה שהסקס מאוד חשוב להם, עד כדי כך שאם הוא לא טוב הם פשוט יחתכו את זה.
אני לא אומרת שאת לא טובה בסקס, אולי פשוט לא מה שהוא מחפש. זה באמת לא נגדך.
אל תשאלי למה, רוב הסיכויים האמיני לי, שאת לא תרצי לדעת את התשובה.
לסיכום,
את לא חייבת להיות רעה בשביל להשיג מישהו, אבל את לא צריכה להיות "מיס פאקינג סאנשיין" אם את מבינה אותי.
תעמדי על שלך, תהיי אמיתית.
אם יש משהו שלא מתאים לך, תגידי, ואם זה לא מתאים לו? שיילך, באמת שלא חסרים גברים בעולם הזה שיעריכו אותך.
תנסי להכיר קצת את הבן זוג שלך לפני שאתם הופכים ל"אקסקלוסיביים".
קחי את הצד הטוב בחוויה הזאת, תתפלאי כי יש, לעולם לא היית מעריכה את הטוב אם לא היית חווה את הרע.
עכשיו את תעריכי יותר את המערכת יחסים הבאה שלך, וגם תבחרי אותה ביותר תבונה.
ותמיד, תמיד קחי את הזמן שלך...
אין לך לאן למהר.
את צעירה, אל תרדפי אחרי הזמן.
מקווה שעזרתי, אם תרצי עוד עצות אפשר להגיב פה או בהודעות פרטיות זה לא משנה לי. =]