קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] מדריך להצלחה עם נשים | 50 נק'
    על ידי lol85 בפורום מכירה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 18:48
  2. [מתנה] מדריך להצליח עם נשים
    על ידי theidan בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2009, 13:22
  3. [מדריך] המפתח לפיתוי נשים *חם*
    על ידי Cunic בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-02-2009, 22:26
  4. [מוכר]ספר איך להתחיל עם נשים|תציעו נ''ק
    על ידי manofgadol בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2008, 15:32
  5. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 12:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מדריך להתחיל עם נשים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל מדריך להתחיל עם נשים

זה פוסט שלקוח מהבלוג שלי - איך להתחיל עם בנים.

יש שיגידו שבחורה צריכה לשבת ולחכות שיתחילו איתה. זו גישה פאסיבית שלא תמיד עובדת. טוב, אף גישה לא תמיד עובדת. זאת פשוט באחוזים נמוכים יותר. הפוסט הזה נכתב למקרים שבהם היא לא עובדת או לא מספיקה. מה עושים אחרי שהוא כבר ניגש?
    אם רוצים להשיג משהו שלא קורה מעצמו, צריך לעשות משהו כדי שזה כן יקרה.

יש אפשרויות לאיך לגרום דווקא לבחור שאת רוצה לגשת אלייך:
    לקרוץ לו, להרים כוס בירה ולעשות כאילו את שותה לכבודו, לסמן לו ללכת לכיוון שולחן ריק בצד (שטח נייטראלי) וכו'... שם המשחק הוא יצירתיות וחדות הבחנה. העניין הוא שאם הוא לא ניגש בעצמו, פעולה כלשהי צריכה להעשות.
    בפעם הבאה כשאת יושבת איפשהו ורוצה שבחור כלשהו יתחיל איתך, תיזכרי: "פעולה כלשהי צריכה להעשות!".
    שתי ידידות שלי הזמינו פעם צ'ייסר לשני בחורים שישבו לא רחוק מאיתנו כדי להתחיל עם אחד מהם.

כמה דברים ברמה הכללית (הפיסקה נכונה כלפי הרוב המכריע של הגברים):
    אבולוציונית, גברים נמשכים לנשים בעלות חזה גדול ואגן מעוצב מפני שפוטנציאלית הם רואים בהן אמא טובה לילדים שלהם – הילדים יצאו בריאים, הדור ימשיך, האבולוציה משלימה את המשימה שלה (השרדות הגזע האנושי) וכולם שמחים. לכן אנורקסיה למשל לא מושכת אותנו כל כך, מפני שאישה לא בריאה היא לא אמא פוטנציאלית טובה.
    גברים אוהבים בחורות ספורטיביות מפני שהן נראות בריאות ומצטיירות כאמא פוטנציאלית. כמו כן אופי אמהי, אוהב ולב טוב – שתדאג לדור הבא (ושיהיה לה מספיק איכפת כדי שהיא זאת שתחליף את החיתול ולא הוא).
    אל חשש, זה לא אומר שכל מה שאת צריכה להיות בעלת גוף טוב וזהו. אנחנו לא חיים בטבע ויש הבדל ביננו לבין הקוף שממנו התפתחנו (בין חלקנו לפחות :-P ).
    אני יודע שהפיסקה הזאת קצת מבאסת, אבל אין מה לעשות. כולנו יודעים שמי שנולד יפה יותר קל לו בחיים. רק שזה לא אומר שהוא יגיע רחוק יותר, מפני שאם הכל בא לו בקלות הוא לא לומד להתאמץ ולהתגבר על מכשולים. ראו איך חופית מהיפה והחנון יוצאת מדעתה בכל פעם שמשהו לא מסתדר לה. אתם מדמיינים אותה מסתדרת לבד בעוד כמה שנים כשהיא לא תהיה יפה?

ניגש לעיקר: איך להתחיל עם בנים?

אני רוצה שתדעי שאת סקסית ואת יכולה להשיג כל אחד שאת רוצה! זה מה שאני רוצה שתחשבי במהלך כל הקריאה של הפוסט הזה.
    בתת מודע את יודעת את כל מה שאני כותב כאן והרבה דברים שאני אכתוב עליהם את תגידי "וואלה זה נכון" או "זה מובן מאליו". אבל למרות שהרוב יודעות את זה, הן לא תמיד עושות את זה נכון.

מראה ואיפור:
    חשוב לטפח את עצמך. כמו שאמא שלי אמרה פעם לידידה שלי על קריירת דוגמנות: "פנים אפשר לצייר, הגוף זה מה שחשוב". את יודעת להתאפר? מעולה. לא? את יכולה ללמוד בקלות.
    לא צריך פוטושופ. ראיתי במו עיניי איך הופכים דוגמניות של רוברטו לכוסיות על בעזרת איפור בלבד (האיפור עושה הרבה יותר עבודה מפוטושופ, כי מאפרת פחות יקרה מאשר 3 מעצבים גרפיים בשביל 100 תמונות).

למה חשוב להתאפר? מפני שאם את באה נאטורל זה מראה 2 דברים:
    - אני לא רוצה שיגשו אלי.
    - יש לי מספיק ביטחון עצמי כדי לא לעשות את זה. גברים פוחדים מנשים שיש להן יותר ביטחון עצמי מהם.

הערה: גברים גם הרבה פעמים פוחדים מבחורה יותר מצחיקה מהם.

להרגיש סקסית:
    סקסיות חשובה יותר מיופי!
    הדבר הראשון והכי חשוב בכל הנוגע אלייך הוא שתרגישי סקסית ומושכת בעצמך. אם את לא תאהבי את איך שאת נראית ולא תרגישי סקסית, יכול להיות שגם הבחור ידבק במחשבה שלך. אם את בכל זאת מרגישה חסרת ביטחון, לפחות אל תתנהגי כך. כשאת מראה שיש לך ביטחון, זה בעצם רומז לבחור שיש סיבה לכך - מה שאומר שאת בחורה שווה.

הרבה בנות שפגשתי שהיו ממש יפות, משום מה חשבו שהן לא. אפשר לעשות תרגיל פשוט - תעמדי כל יום מול המראה ותגידי לעצמך: אני יפה, אני סקסית, אני מושכת, כל גבר שיצא איתי יהיה מאושר.
    אם את עדיין לא מאמינה, תכתבי על דף מה חסר לך בשביל להיות האישה שאת רוצה. יכול להיות שכלום. אם חסר, את כמובן יכולה לפתור את זה.
    (גברים עובדים על עצמם קשה בקורסים לאומנות הפיתוי, אז גם נשים יכולות לפעמים).

גוף:

גוף הוא חלק מההרגשה שלך. אם את לא מרוצה ממשהו (את. לא אמא, אבא או האנשים מסביב) אז ביכולתך לפתור את זה. גברים הולכים לחדר כושר, חוגים לכדורסל, כדורגל ועוד... ריקוד למשל הוא משהו מאוד סקסי בשביל בחורה. העניין הוא שלא צריך להזניח את הגוף. שני הצדדים צריכים לדאוג לעצמם.

חוץ מזה שספורט זה בריא וזה גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך (אז אולי לא רק בשביל בנים כדאי להתאמן), זה מחטב את הגוף. אבל הספורט הנפוץ ביותר בשביל בחורה הוא כמובן הסקסי ביותר - ריקוד.
    בחורות שיודעות לרקוד מאוד מושכות בנים. חוץ מזה שבחורות כאלו גם טובות במיטה (ורוב הבנים יודעים את זה).

את יכולה בכל רגע שאין לך מה לעשות, להפעיל מוסיקה ולרקוד. ריקוד מחטב את הגוף והופך אותו לנשי יותר. בחורה שיודעת להזיז את העגן זה סקסי מאוד (זה גם מקטין את המותניים).

ניפוץ אשליה קל: סקס זה לא תחליף לכושר! נכון שלפעמים אנחנו שורפים המון קלוריות בסקס, אבל זה בא יחד עם הכושר ולא במקום.

בנוגע לניתוחים:
    בקשר לניתוחים אין לי דעה נחרצת. מי שרוצה שתעשה, מי שלא לא. תלוי איך את מרגישה עם זה. אני לא יוצא נגד ואני גם לא מעודד את זה.

לבוש:
    תתלבשי יפה, ישימו אלייך לב, יתחילו איתך יותר. זה פשוט מאוד.
    שמלות זה דבר מושך וסקסי. תשתדלי לבחור שמלה בצבע בולט וזוהר. לא צבע צהוב ולא צבעים אפלים (צבעי צבא למיניהם זה צבעים גבריים).
    מכנס צמוד שיושב טוב זה גם מומלץ. אני משום מה אוהב מכנס לבן צמוד אצל בחורות. לא יודע למה ספציפית זה, אבל ככה זה.
    אבל אני כמו כל גבר טיפוסי, אוהב גם שמלות, חצאיות ומחשופים יפים.

חשוב מאוד: אל תהיי יותר מדי יפה (המטרה היא שלא תצאי כל יום מהבית כמו מגיליון של לאשה). לפעמים זה מפחיד בנים וגורם להם לחשוב שאת שווה מדי בשבילם (לא כולם עשו קורסים בדון ג'ואן :-P ).
    לא צריך להיות סגורה כמו דתיה ולא צריך להיות יותר מדי פתוחה.
    אם למשל את שמה חצאית, תסתירי את החלק העליון. אם יש לך מחשוף, אז אל תשימי חצאית. תראי שאת לא סגורה, אבל תישארי חידה (מקום לדמיון). אם יש לך חזה יפה, אז רצוי שתבחרי במחשוף. אם יש לך רגליים יפות, חצאית. כנ"ל לגבי מותניים, שיער וכו'... את יודעת מה יפה בך, תראי את החלק הזה.

אם הכל אצלך ממש יפה, חוף נודיסטים!

שרשרת יפה, עגילים, צמיד וכו', אלו דברים שמוסיפים. אנחנו כמו עורבים, אוהבים דברים נוצצים :-).

בקיצור, תתלבשי סקסי ותגרמי לי להסתובב ולצואר שלי להתפס!

חיוך:
    גברים נמשכים לחיוכים וסימני משיכה ממך. אם תתני לו מבט עמוק בעיניים ותחייכי תוך כדי, זה יעלה לו את הביטחון והרצון לגשת.
    חוץ מזה שאנשים אוהבים חיוכים בכללי.
    בכל פעם שאני נזכר ברגע שבו נדלקתי על מישהי, אני זוכר חיוך.

עוד טיפ שנתנתה לי בחורה אחת בשביל להסביר לבנות:
    שיניים ישרות ולבנות זה חשוב. אם יש לך בעיה כלשהי בשיניים, את יכולה לסדר את זה (רופאי שיניים יכולים לבנות לך מה שאת רוצה, כולל שיני ערפד ושיניים בצורת הטאג' מאהל).
    עוד פתרון: לחייך בלי לחשוף שיניים.

ז'וזפין, אשתו של נפוליאון, הפכה לסמל המין של צרפת למרות שהיו לה שיניים הרוסות, בגלל שהיא הסתירה את החיוך עם מניפה וחייכה עם העיניים. נקודה למחשבה.
    מצד שני, ז'וזפין לא היתה רשומה בקופת חולים מכבי.

חיוך זה גם סימן למשיכה. זה גורם לבחור להרגיש שאת נמשכת אליו ומדרבן אותו לעשות עוד צעד קדימה.

באותו נושא, תצחקי מהבדיחות שלו. לא צריך לצחוק מכל דבר שהוא עושה, כי אז זה שקוף שאת רוצה אותו או יכול לגרום לו לחשוב שאת קצת טיפשה. תצחקי כשצריך. שירגיש טפיחה באגו כשהוא ליידך. מה שמוביל אותי לנושא הבא...

טפיחה לאגו:
    אם הוא לא מספיק בטוח בעצמו, את יכולה להיות מקור האגו שלו ולכבוש אותו בשניה. גברים אוהבים להרגיש גברים. כמו שנאמר: "תלטפי לו את הזין ותקבלי אותו ללילה אחד, תלטפי לו את האגו ותקבלי אותו לכל החיים".
    היתה בחורה בשכבה שלי, שכל כמה זמן היתה נוגעת לי בשרירי הידיים או החזה ושואלת אם אני מתאמן. בין אם כן או לא, זה ממש החמיא. אם לא הייתי דלוק על ידידה הכי טובה שלי רוב כיתה יא ולא היתה לי חברה רוב יב, סביר להניח שהייתי מתחיל איתה. עצם זה שאני זוכר את זה עד היום, כבר אומר משהו.
    עד היום כשהיא מדברת איתי אגב, היא תמיד ממש מפרגנת, חייכנית וחמודה. לא פלא שמלא שחצי מהכיתה שלי התייעצה איתי איך להתחיל איתה (היא היתה ידידה שלי).
    טפיחה לאגו יכולה לבוא מכל מקום ובכל נושא. מחמאה על כל דבר שחשוב לבחור שלך, זה ליטוף נהדר לאגו. בין אם נרצה או לא, אנחנו נימשך לבחורה שעושה את זה.

רצוי שלא תחמיאי לו על דברים שהוא כבר יודע שהם נכונים וכולם אומרים לו את זה. תנסי להיות מקורית.
    המחמאות שאני הכי זוכר, אלו מחמאות נקודתיות. למשל "אתה כותב טוב" זה משהו שכבר שמעתי הרבה, אבל אם מישהי באה ואומרת מה בדיוק היא אוהבת בכתיבה שלי, זה יעשה הבדל גדול. מנגד אם את רוצה לעקוץ אותי, להגיד "אתה כותב גרוע" גם לא ישנה הרבה (גם את זה שמעתי). עקיצה או מחמאה עובדת כשהיא מקורית. אני מציין את זה מפני שיש גברים שצריך לעקוץ אותם כדי להוריד להם את האף לפני שאת מסכימה לצאת איתו (כדי שלא יחשוב שאת בחורה קלה ללילה אחד).

על אותו עיקרון אני פועל כשאני מתחיל עם בחורה. אני מנסה למצוא בה משהו מיוחד שאחרים כנראה לא מצאו עדיין. אם אני מחמיא לה על משהו בנאלי, אני לא מנסה להתחיל איתה אלא סתם לפרגן. כך שזה עובד לשני הצדדים.
    "וואו, הנחיריים שלך ממש יפות" - לא כל דבר מקורי הוא גם טוב ;-). נא להפעיל שיקול דעת.

היתרון שלך, הוא שגברים שומעים הרבה פחות מחמאות מנשים, אז יותר קל לך להחמיא להם.

מגע:
    גברים כמו נשים, אוהבים מגע, חיבוקים, ליטופים וכו'. אנחנו בחיים לא נודה בזה כי אנחנו קשוחים והכל, אבל ביננו... תזכרו את הטיפ הזה. אני אוהב לחבק בלילה בכפיות ואני אוהב לשכב על הגב כשהבחורה ישנה לי על החזה. אני בספק שאני שונה מהאחרים. מי לא אוהב להרגיש חום ואהבה?
    זה לא אומר שצריך להגזים ולהמרח עליו כמובן. הוא צריך להיות זה שיוזם את רוב המגע. אם הוא לא יוזם אז אל תיזמי בעצמך. פעם בכמה זמן תעשי את זה, אבל לא יותר מדי (שיתגעגע למגע שלך).

מגע מעלה את המתח המיני. כשהוא שם עלייך את היד ומרגיש שאת תחת חסותו, זה מפתח אצלו חיבה כלפייך.
    יצאת פעם ממועדון ונצמדת לבחור כלשהו סתם כדי להתחמם?
    אני יכול לספר מהצד שלי, שבכל פעם שמישהי היתה עושה את זה (בין אם היה ביננו קטע ובין אם לא), זה גרם לי להרגיש יותר קרוב אליה. הרגשתי סוג של חסות עליה כשהיא בין זרועותיי.

על ידי מגע ניתן לבצע גם את הטפיחות לאגו שדיברתי עליהן. למשל למשש לו את השרירים (לא צריך להגיד מילה, הוא יבין).

תקשיבי לו:
    גברים נורא אוהבים כשמקשיבים להם, עושים עיניים גדולות ואומרים וואו. זה אחלה טפיחה לאגו, זה ממש עושה להם את זה.
    כמו גם אם תצייני פרטים קטנים מהסיפורים שלו בהמשך, והוא יראה שאת זוכרת את מה שהוא סיפר לך, זה ממש יעשה לו את זה. לפתע הוא ירגיש חשוב - אנשים מתעמקים במה שהוא אומר.

לשחק עם השיער:
    את מעבירה את היד על השיער, חושפת את הצואר שלך ונוגעת בו תוך כדי שאת מסתכלת לו בעיניים ומחייכת. בחורות שיודעות לעשות את התנועה הזאת טוב, יודעות טוב מאוד מה זה עושה לגברים מסביב (תתאמני על זה מול המראה). כמעט כל בחורה שמבינה עניין אמרה לי את הטיפ הזה, וכשהן הדגימו יכולתי להגיד חד משמעית: להוסיף למאגר.
    בחלק מהסרטונים של דון ג'ואן יש כמה בחורות שעושות את זה בסוף הקליפ.

שפתיים:
    לנשוך את השפה התחתותנה בסקסיות וללקק את השפתיים. ראיתן שחקניות עושות את זה בסרטים? נכון שזה סקסי?

להחמיא לחברים שלו:
    אם חברים שלו ירצו אותך, זה יעלה את הערך שלך בעיניו.
    תפגיני את הצדדים החזקים שלך מול חברים שלו, בדיוק כמו שאת עושה מולו.

תפלרטטי:
    עם האוכל בא התיאבון. להיות יבשה זה לא סקסי. לפעמים להיות רעה זה כן, אבל נשמור את זה עבור בנים עם ביטחון עצמי מופרז.
    לפלרטט זה לעקוץ אותו, לתת לו מחמאות קטנות, רמיזות מיניות, לקרוץ לו, לחייך אליו, לצחוק איתו וכו'...
    דו משמעיות זה תמיד פלירטוט.
    כמובן: חיוך!

ידיים
    כשאת מפנה כלפי מישהו את כפות הידיים, זה מושך אותו אלייך – זה מראה לו שאת רספטיבית כלפיו.
    הידיים שלך צריכות להשאר במרחב שלך. לא לפרוס אותם יותר מדי רחב ולא לבצע תנועות ידיים רחוק מדי מהגוף (אלא אם את רוקדת). מצד שני לא צריך להיות סגורה מדי. תשבי בצורה נוחה.
    התנועות שלך צריכות להיות עדינות ורכות. לא לזוז בצורה גסה (את לא ערס).

להקשיב לו
    דיברנו על זה, מדגיש שוב.

תאוריית החוט:
    אם החתול מקבל את החוט בקלות, הוא לא נהנה להמשיך לשחק איתו והוא עוזב אותו. תני לגבר שלך להרגיש שהוא כמעט השיג אותך, אבל להתחמק לו בין האצבעות כדי שיתאמץ עוד קצת.
    חשוב: לא יותר מ-4 סרובים! בסרוב החמישי הוא יכול לוותר.
    בעיקרון זה תלוי בביטחון שלו, ולפעמים גם בנחישות. אני לא זוכר כמה פעמים ניסיתי לנשק מישהי הכי הרבה עד שהצלחתי, אבל למיטב זכרוני זה באמת לא היה יותר מ-5.

שיער:
    פזור. בין אם זה תלתלים או חלק. רצוי שיער לא קצר מדי.
    (לא חובה לשמור על כל הסעיפים כמובן, חלקם יספיקו).

בושם
    תבחרי בושם עם בחור, כי לפעמים הטעם של הבחורה לא תואם את טעמם של גברים.
    אל תפריזי בכמות הבושם, כי הבחור צריך להרגיש את הריח של הגוף שלך ולאהוב אותו.

עמידה
    אל תעמדי עם רגליים מפוסקות מדי. המרווח בין הרגליים שלך צריך להיות עד 7 סנטימטר (הרגליים לא יותר רחבות מהכתפיים).

הליכה
    בקו ישר, כמו בחורה. כמו שדוגמניות הולכות, רק קצת פחות קיצוני.
    (הליכה מפוסקת זה של גבר).

להציב תחרות עבור גברים מתלהבים:
    עבור גברים שחושבים את עצמם יותר מדי, יש תרגיל נהדר שנקרא "המחזר שלי שווה יותר".
    אם הוא מתלהב שהוא עורך דין, תספרי שהאקס שלך היה שופט מחוזי (סתם דוגמה).
    בנוסף לזה תראי לו שהוא פשוט לא מרשים אותך. הוא מתלהב, את מקשיבה ואחר כך אומרת "מגניב" אדיש ומעבירה נושא למשהו מעניין יותר.

דרך טובה לגרום לאקס לקנא: תספרי לו שאת יוצאת עם מישהו שיותר טוב ממנו בדבר שהיה לו הכי חשוב.
    דוגמה פשוטה: אם האקס שלך זה עומרי כספי, תספרי לו שאת יוצאת עם קובי בריאנט.
    אין לך מושג מי זה, אה? לא נורא, הבנת את הרעיון.

אם הוא יספר לך על בנות אחרות שהוא יוצא איתן כדי להתלהב, פשוט תפהקי ותגידי שזה משעמם. אל תעשי את זה בצורה שקופה, תעשי את זה כבדרך אגב ואז תעבירי נושא.
    יש את האופציה של לפרגן להן, שזה מראה שיש לך הרבה ביטחון ואת שמה את עצמך מעליהן.

תבלטי בשטח:
    בחורה שבולטת בשטח וגורמת לכל הגברים להסתכל עליה, יכולה בקלות להשיג כל אחד (שילוב של תחרותיות והקטע של החברים). ידידה שלי פעם סיפרה לי שהיא עשתה תחרות עם חברות שלה – מי תשיג איזה קצין ספציפי מהבסיס שלהן.
    הן היו במסיבת השחרור שלהן. הראשונה באה, התכופפה מולו בכוונה כדי להראות את החזה שלה (והיה לה אחד יפה), אמרה לו משהו והלכה. כולם הסתכלו, אבל זה לא עבד. השניה נקרעה מצחוק עוד בדרך וויתרה.
    ידידה שלי ניגשה לשולחן שלהם ולקחה את חבר שלו לרקוד איתה. היא רקדנית מעולה, ולכן בחרה להדגים דווקא את זה. כשהיא התחילה לרקוד, כולם הסתכלו עליה, כולל הוא. ברגע שכולם מסתכלים, גם הוא יסתכל (הגיון פשוט).
    אחר כך היא חזרה לשולחן שלהם, הסתכלה לו בעיניים ואמרה שהיא רוצה לשתות. הוא הבין את הרמז ומזג לה שתיה. ברגע שהוא עושה משהו עבורה, הוא אוטומטית מפתח כלפיה יותר חיבה.
    הם התיישבו והתחילו לדבר. היא פלירטטה קצת, אבל לא יותר מדי (כדי שלא יחשוב שהיא קלה להשגה). אחר כך היא לקחה את היד שלו וקראה לו בכף יד (כתירוץ ליצור מגע). אז הוא הציע לה לצאת החוצה לטייל לבד.
    הוא ניסה לנשק אותה 10 דקות לאחר מכן.
    (אגב, היתה לו ארוסה ממש כוסית עם חזה גדול – ואני ממליץ לה להשיג עורך דין טוב לעתיד).

אותה הידידה מבינה בדברים האלה ממש טוב. היא יודעת בדיוק מה היא עושה ולמה היא עושה את זה. כל דבר שהיא עשתה נעשה בכוונה, ומכאן אני מסיק שכל אחת יכולה ללמוד את זה =).

יש לך יתרונות כלשהם? חוש הומור, אינטלגנציה, ריקוד, משהו מיוחד במראה וכו'... תבליטי. תגרמי לכולם להסתכל עלייך ולא על האחרות. לא צריך להפוך את זה לאובססיה כמובן. חשוב שתהני מהחיים בלי קשר לכמות המבטים שאת מקבלת מבנים מסביב, ותפרגני גם לבחורות אחרות (ביטחון עצמי).

יצירת מגע אגב יכולה להיות גם להשען עליו, לבקש ממנו מסאג', "קר לי אני רוצה חיבוק" וכו' וכו'... תגמרי לו לעשות בשבילך דברים, והוא אוטומטית יפתח חיבה. מה שאנחנו משקיעים בו, מתחיל להיות יותר ויותר יקר לנו.

הגענו לחלק הקשה: איך משיגים את הבחור הזיין שלא רוצה קשר?

לפני שנתחיל, אני רק רוצה להגיד שאתן צריכות לשים לב למי שאתן רוצות לקשר, וללמוד להסתכל מעבר לאשלייה של ה"זיין". אני יודע שזה מושך לדעת שמכל הבחורות שהוא יכול להשיג הוא בוחר דווקא אותך, אבל זה עוד לא אומר שאת תהיי מאושרת איתו בקשר.
    מצד שני גם גברים חסרי נסיון זה לא מושך, כי הם לא תמיד יודעים מה לעשות בקשר אחר כך (יש כאלו שכן, זה לא כלל).

גם מהצד של הגברים האשליה הזאת מבאסת לפעמים. דוגמה שקרתה לי וכמעט דפקה לי קשר:
    הייתי בן 22, היא היתה בת 18 או 19 (לא זוכר בדיוק). יצאנו בפועל רק פעם אחת, ועוד פעם אחת לפני זה פגשתי אותה עם כמה חברים. היא לא היתה מספיק פתוחה בשביל סטוצים, ובתכלס חיפשתי קשר רציני בתקופה ההיא.
    יום שישי אחרי שהיא חזרה מהצבא, התקשרתי אליה ושאלתי אותה אם בא לה לצאת. היא אמרה שהיא מעדיפה להיות עם המשפחה באותו היום. הבנתי שהיא פשוט לא מספיק רוצה, אבל אי אפשר להאשים בחורה בחוסר רצון, אז אמרתי לה שניפגש כבר מחר. חוץ מזה ההתנהגדות שלה היתה קצת לא טבעית, אז כנראה היה לה עוד משהו שהיא פשוט לא רצתה לספר (זכותה).
    בשבת בצהרים יצאתי איתה ועם חברה הכי טובה שלה לשבת בקפה קפה. בדרך עברנו ליד תחנת דלק אחת, והיא הסתכלה שם על איזה בחור בלונדיני שישב על המעקה (אחד העובדים). הוא סימן לה "היי" עם הראש, אך לא ניגש אליה.
    הוא נראה טוב. בלונדיני, גבוה, עיניים כחולות ופנים יפות (עד כמה שאני יכול לשפוט). לפי תנועות הגוף והמבטים שלו הבנתי שיש לו מלא ביטחון עצמי. הבעיה שלה היתה שהוא לא מוכן לקום מהמקום כדי להגיד לה אפילו שלום.
    היא הסתכלה על חברה שלה עם חיוך ציני ואני תפסתי את המבטים של שתיהן (שאמרו בערך הכל).

במהלך ה"דייט" לא ראיתי מאלכסנדרה סימני עניין כלשהם, בניגוד לפעם הקודמת שיצאנו (כבר עברנו את שלב הנשיקה עוד בפגישה הראשונה). כמובן שלא שאלתי אותה כלום על הבחור.
    מאוחר יותר כשהיינו שנינו מתחת לבית שלה, אלכסנדרה נעמדה מולי ואמרה: "תקשיב..."
    קטעתי אותה ואמרתי לה שאני יודע מה היא הולכת להגיד, ואני יודע שאתמול היא יצאה איתו ולא היתה עם המשפחה שלה.
    היא הביטה בי בעיניים גדולות ומופתעות.
    "אמרתי לך לא לשקר לי אף פעם, לא?" הזכרתי לה.
    היא ידעה טוב מאוד שאני חד הבחנה וקשה לשקר לי, אבל הפתיע אותי שהיא שיקרה דווקא מפני שאני לא אחד שיעשה לה סרטים אם היא תגיד לי שהיא לא רוצה לצאת. אני מאמין שאף אחת לא חייבת לי כלום וגם מתנהג ככה, כך שאפשר להיות כנים איתי. החיסרון של זה הוא שגם אני לא חייב לאף אחת כלום . כמו תמיד, הכל עובד לשני הכיוונים.
    נחמד מצידה שהיא לא רצתה לפגוע בי, אבל חוסר כנות זה מה שגורם לרוב האנשים להפגע ולא הכנות עצמה שפוגעת רק לזמן קצר.
    היא הנהנה בשקט.
    "אני גם יודע שהוא פוץ והתייחס אלייך חרא. אבל את עדיין רוצה אותו" הוספתי.
    "איך אתה יודע?!"
    "אני קורא שפת גוף" עניתי לה (כאילו זה לא ברור גם ככה?!)
    "וואי אתה צודק לגמרי. הוא באמת מניאק" היא אמרה. "אבל..."
    "אבל את רוצה אותו ואת לא יודעת למה" השלמתי את המשפט במקומה.
    "כן" היא אמרה וחייכה חיוך נבוך. "ואתה בחור ממש נחמד והכל אבל..."
    אני מת על הנאום של "הבחור הנחמד". היא חיפשה מילים יפות לדחות אותי, אז פשוט שלפתי את הקלפים שעבדו עליה מהצד שלו.
    "אלכסנדרה, זה בסדר. גם אני לא הייתי רק איתך השבוע"
    כאן היא נכנסה לשוק. "מה?!"
    "אני לא הייתי רק איתך השבוע. יצאתי עם עוד שתי בחורות. עם אחת אני יוצא כבר חודש ביחסים פתוחים. את השניה את מכירה, נסטיה. אבל זה סתם היה חד פעמי". (היא גם שאלה אם אני מכיר את נסטיה בפעם הקודמת שנפגשנו וקצת הופתעתי מהשאלה, אבל אמרתי לה שאני מכיר ולא פירטתי יותר).
    אלכסנדרה פתחה את הפה והביטה בי במבט מאשים. "מה?! ככה אתה?!"
    צחקתי. "סליחה?! את מעולם לא שאלת אותי אם אני רק איתך. אני בניגוד אלייך לא שיקרתי לך ואמרתי שאני נשאר בבית בזמן שאני יוצא עם מישהי אחרת".
    נשענתי בנוחות על הקיר, מצפה לתגובה. היא הרכינה מעט את הראש ואז הרימה בחזרה את המבט ואמרה שאני צודק. היא הביטה בי בעיניים גדולות וזוהרות וחיוך מעט דבילי. המשיכה שלה כלפיי חזרה. מה שנקרא – "אשליית הזיין". אולי גם בגלל שצדקתי בכל ההבחנות לגבי מה שקרה בצד השני של החיים שלה, וזה הפתיע אותה שאני חד הבחנה. זה תמיד מרשים אנשים כאשר אתה מספר להם משהו עליהם שלא יכלת לדעת בשום דרך מלבד לשים לב לפרטים הקטנים.
    "תני לי לנחש. חשבת שאני חמוד ונחמד וזה לא היה סקסי. עכשיו פתאום גילית שיש לי מלא אופציות אז את נמשכת אלי?"
    היא שתקה.
    היא נישקה אותי אחר כך, ועוד התקשרה אלי פעמיים בשבוע לאחר מכן. אבל החלטתי שהיא פשוט לא מתאימה לי לקשר (אני מקווה שלא צריך להסביר למה). זה לא שאני מציב לבחורות סטנדרטים בשמיים. אני נותן צ'אנס לכל בחורה שיש לי איתה דיבור משותף או שהיא בטעם שלי. היא פשוט קצת פישלה. יש תכונות מסויימות שאני מחפש בבחורה שלא היו לה אותן.
    אבל היא לא יצאה עם הבלונדיני יותר. אז לפחות משהו טוב יצא מזה.

מה למדנו? שלא נמשכים אל מישהו רק כי הוא זיין. תסתכלו קודם מה הוא שווה חוץ מזה. תלמדי להעריך את עצמך, זה הכי חשוב. אם בחור פותח לך את הדלת, מזיז את הכיסא במסעדה כדי שתשבי, גורם לך להרגיש מיוחדת ומחוזרת, תזרמי איתו. אם חסרה לו הערכה עצמית, אז תתני לו אותה. בשביל מה את שם?

אגב, אחת הסיבות שקורסים לאומנות הפיתוי נפתחים, היא שחלק גדול מהנשים לא מעריכות רצון טוב. אני לא מאשים אתכן או משהו, לדעתי הסביבה החברתית שלנו (שבנויה כך הן בגלל נשים והן בגלל גברים) גרמה לזה. אבל זה בידי כל אישה להחליט על עצמה מה היא מחפשת ולאיזה יחס היא רוצה לזכות. לדעתי, אל תתפשרי על יחס טוב. מצד שני גם אל תתני לגבר שלך להתרפס. אם הוא יותר מדי נידי, תגידי לו שיפסיק ושמדי פעם יעמוד מולך ויפגין אופי.

להשיג את הבחור הזיין:

יש לזה כמה שיטות עיקריות.

1 - סקס זה לא המטרה (זה לא שיטה לקטינות!):
    האופציה הראשונה, זה לשכב איתו ממש על ההתחלה ולהגיד לו שאת רוצה ממנו רק סקס, ושהוא עצמו לא מעניין אותך.
    זה עובד על עיקרון הורדת הערך שלו, והעלאת הערך שלך. למה זה עובד כך?
    קודם כל, סקס כבר יש לו גם מאחרות, ואלו גם רוצות אותו (הוא זיין). אם תשחקי אותה קשה להשגה זה אולי ימשוך אותו, אבל אולי לא יבוא לו להתאמץ. הוא רוצה לשכב עם מישהי שלא תעשה לו סרטים, ואם תראי שאת בחורה כזאת הוא יעריך אותך יותר מהאחרות ויעדיף לשכב איתך (גם אני בתקופת הרווקות העדפתי בנות כאלה).
    את צריכה להגיד לו על ההתחלה שאת רוצה אותו כסקס קבוע, ולא יותר מזה. ככה הוא מבין שיהיה לו סקס טוב מבלי סרטים ודאגה לקשר (הוא כנראה לא רוצה קשר כי הוא נפגע בעבר, יש לו חיים קשים, אין לו זמן וכל הבולשיט הידוע).
    הוא יגיד לך שזה בדיוק מה שהוא רוצה ושהוא מסכים לזה. אל תיבהלי, זה הכל לפי התוכנית.
    דבר שני, כשאת אומרת לו שהוא עצמו לא כזה מעניין אותך מעבר לסקס, זה גורם לו להבין שהוא לא מספיק שווה כדי להיות חבר שלך – וכאן נכנס האתגר.
    את מביאה לו סקס, אבל לא את עצמך. מה שקשה יותר להשגה, שווה יותר. זה אוטומטית הופך אותך לשווה יותר מסקס.

אחרי הסקס את יכולה להתקשר למישהו אחר ולדבר איתו בנחמדות, ואף לבקש ממנו עזרה במשהו שהבחור שאת מנסה להשיג גם יכול לעזור. זה גורם לבחור לחשוב שאת לא מעריכה אותו מספיק כדי לסמוך עליו עם דברים מסויימים.
    אל תביעי עניין בבחור שאת מנסה להשיג ואם הוא יספר לך כמה שהוא מגניב והכל, תתייחסי לזה בקור רוח. "טוב" קריר תהיה תשובה נהדרת לסיפור שלו. כמובן שאת יכולה לצחוק איתו ולפלרטט איתו מדי פעם, אבל לא להגזים – שהוא יבין שיש בך משהו, אבל זה לא שלו.
    ידידה אחת שלי קוראת לזה "יצירת רגעים רומנטיים" – 1% רגע קסום, 99% את רגילה ויחסית אדישה אליו.
    אני מכיר כמה בחורות שעשו את התרגיל הזה, ועד עכשיו הוא עבד להן ב-100%. בדרך כלל אחרי סקס אחד או שניים הוא כבר חיזר אחריהן כמו כלבלב.
    (בין היתר זה עבד לבחורות שהתייעצו איתי פה במקושרים).

זאת גם יכולה להיות דרך להחזיר את האקס בהנחה שאתם עדיין שוכבים. אל תתענייני בו, אל תשאלי מה נשמע ואל תחמיאי לו. פשוט תתייחסי אליו כאל בשר בשביל סקס. בדרך כלל אחרי פעם אחת הוא ישר מתחיל להיות חמוד, פרוותי ולהתעניין בשלומך ומה קורה איתך. הוא לא רגיל למצב הזה שלא מתעניינים בו.

2- תורידי לו את הערך ותחנכי אותו.
    להוריד ערך, אבל לא בהגזמה. לא משנה מה הוא עושה, זה לא מרשים אותך. הוא מספר כמה שהוא מגניב, ולך לא איכפת מזה, או שיותר מעצבן מזה: "לא מאמינה לך". אם הוא יוכיח לך שזה נכון, תגידי "מעולה, רק שזה עדיין לא ממש מרשים".
    הוא רגיל שכל אחת נופלת לרגליו ורוצה אותו. אבל את תרדי עליו ותעקצי אותו בסטייל, ולא תישברי. אל תעשי את זה בכוונה ובאובססיה – אז יהיה ברור שאת רוצה אותו. תעשי את זה רק ברגעים הנכונים כשצריך.
    אל תשכבי איתו בהתחלה. תני לו מקסימום נשיקה. תגידי שהוא צריך להרוויח את השאר אם בא לו. תגידי את זה כאילו לא איכפת לך אם הוא ינסה בכלל או לא. שיעבוד בשבילך.
    "ג'נטלמן אמיתי, היה פותח לי את הדלת" תגידי לו בקול ביקורתי. אם הוא יגיד בחזרה: "אני לא ג'נטלמן", אז תגידי: "אני יודעת, בגלל זה אתה לא מתאים לי".
    (השיחה הזאת חוזרת על עצמה במליון וריאציות שונות שמתסיימות בזה שהוא לא מתאים לך).
    שימי לב, מדובר על בחור זיין שיכול להשיג כמעט כל אחת. אל תעשי את זה למישהו שיש לו ביטחון עצמי נמוך.

ידידה שלי שעברה איתי על הפוסט הזה סיפרה לי שהיא גרמה לאחד כזה לקשור לה את השכורים ולנקות לה את הנעליים באמצע התחנה המרכזית, במהלך החיזורים שלו אחריה. היא הפכה אותו מ"גבר זיין" לכלבלב ממושמע וחמוד (ובסוף לא שכבה איתו, אלא רק התנשקה).

הטעות שלו אגב, היתה שהוא הסכים לרדת יותר מדי נמוך בשבילה. אם הוא היה יורד קצת ונעצר, היא היתה רוצה אותו. מה שמוכיח שכל הביטחון העצמי שלו נבע מזה שהוא זיין הרבה, ולא מתכונות אחרות. היא לקחה לו את זה, והוא נשאר כלבלב ממושמע וחסר אופי – חבל!

3 – תשקיעי, תתנהגי כמו חברה, בסוף תהיי חברה.
    בתקופה שלא רציתי קשר (נפגעתי קשה מהקודם) וחייתי חיים חופשיים, הצליחה בחורה אחת לשנות את דעתי ולהשיג אותי (לקח לה קצת זמן אבל היא עשתה את זה טוב). היא ניסתה את השיטות 1 ו-2, וזה לא ממש הלך לה. קודם כל כי הביטחון העצמי שלי לא נבע מכיבושים של בחורות. לא פיתחתי בעצמי אמונה שאני יכול להשיג כל אחת (לדעתי זה אף פעם לא נכון לגבי אף בן אדם).
    לא היה לי אגו מספיק מנופח שהיא יכלה לפוצץ ולגרום לי לרדוף אחריה במטרה להחזיר אותו. גם תחרות לא ממש עבדה עלי, כי לא היה לי איכפת שהיא עם בנים אחרים (פירגנתי להם אפילו).
    מה שהיא עשתה זה פשוט התנהגה כאילו אנחנו חברים, תוך כדי ידעה שאנחנו לא (היא התייחסה בקור רוח יחסי לבחורות אחרות שיצאתי איתן). היא דאגה לי, עזרה לי בהמון דברים, התקשרה להעיר בבוקר ובקיצור... ממש השקיעה. היא לא עשתה לי סרטים על זה שאני עם בנות אחרות והפגינה ביטחון עצמי. זה נגמר בזה שהתחלתי להתייחס אליה כאל חברה שלי, ועד מהרה היא הפכה לכזאת.
    בנוסף לכך, אני בן אדם נחמד. אני מגיב לנחמדות ולא יכול להשאר אדיש. היא היתה אינטלגנטית ומאתגרת, אז לא היתה סיבה שהשיטה הזאת לא תעבוד עם הזמן.

עוד משהו שכובש אותי (לדעתי גם לא מעט אנשים אחרים), זה כאשר עושים בשבילי דברים מבלי שאני מבקש או מצפה לזה. היא עשתה את זה יותר מפעם אחת.

עם הזמן היא תפסה חלק יותר ויותר משמעותי מחיי, ובשלב כלשהו כבר לא ממש רציתי להתחיל עם בחורות אחרות. כמות הבנות שיצאתי איתן הצטמצמה בהדרגה וכבר היה ברור שניהיה ביחד.

אם את מנסה את זה, שימי לב שהבחור שאת עושה את זה עליו לא מניאק. אם הוא מתחיל להתייחס אלייך רע, תעזבי את זה ישר. אני הייתי מאוד נחמד אליה לאורך כל הדרך.

ובכן סקסיות שלי, בהצלחה לכן!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

תשנו כותרת ותעבירו לפורום פיקאפ נשים, דיי חסר שם מדריך כמו זה.

עריכה: אני פאקינג עייף אחרי ביה''ס, זה פורום נשים!
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 17-01-2011 בשעה 18:16.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect