קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. נשים - אומנות הפיתוי, למי זה מיועד ולמה?
    על ידי Moonchild בפורום נשים - אומנות הפיתוי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2010, 15:24
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-01-2008, 19:12
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50

האם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי? - עמוד 4

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

עשו טובה , אל תנסו לשנות את העולם..
    אתם רבים על פארש - כי התחום הזה משנה את התפיסה של כל אחד ואחד שנכנס אליו.

אתה נכנס לתחום כשהמטרה שלך לדעת להתחיל עם בחורות , בדרך כלל בגלל שהמצב החברתי שלך על הפנים ,
    ואתה לומד להציב ולהגדיר את המטרות שלך.

לכל אחד יש את המטרות שלו , ככה שהויכוח הזה מיותר כבר מההתחלה
    הייתי פה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מה זה הדיבורים האלה? אתם כאלה ילדים? לפי הדיבורים שלכם אתם נראים כאילו אתם בתחילה של גיל ההתבגרות.
    מה זה עולם חרא? מה אתם ילדים קטנים? חלאס להיות כאלה מפונקים, אני די בטוח ש90% ממכם לפחות לא עברתם דברים קשים בחיים שלכם, אז אתם לא יכולים להתלונן בכלל.
    אתם מדברים כמו בחורה אחת שיש לי בפייסבוק שכותבת כל יום סטאטוסים דיכאוניים "דיי נמאס לי מהחיים האלה, מה יהיה?!".
    החיים יפים, ואם אתם לא רואים את זה ככה אתם כפויי טובה ובני ...(סליחה על המילה), יש אנשים חולים בעולם, יש אנשים נכים בעולם, מוגבלים, מונשמים, בקושי חיים. לא הכל בחיים זה פיות וממתקים
    קיבלתם מתנה, נצלו אותה ואל תתלוננו על דברים כאלה. גם אם יש אי שוויון בעולם, גם אם יש עוני, גם אם יש מלחמות, עדיין, אתם חיים, קורים לכם גם דברים טובים, אם לא היה רע לא היה טוב.
    בסופו של דבר, המטרה שלכם(של רובכם לפחות) בחיים היא להיות מאושרים, הדרך הראשונה ללהיות מאושרים היא להיות אופטימיים ולאהוב את החיים. אם כבר החלטתם להישאר בחיים, למה לא לנצל אותם עד הסוף ולהיות מאושרים?
    כמו שבפיקאפ, גישה נכונה תעזור לכם עם נשים, גם בחיים, גישה נכונה תעזור לכם להשיג אושר(אופטימיות היא הגישה למי שקשה לו להבין).

זאת התייחסות אחת לחלק מהדברים שנאמרו פה, הנה ההמשך:

פיקאפ זה לא הכל בחיים ואתם לוקחים את זה רציני מדי, אז מה אם אתם ביישנים? אז מה אם לא תשכיבו נשים?(זה גם חשוב, אבל קודם כל...) העיקר שתהיו אנשים טובים, אופטימיים, תאמינו בעצמכם.

עכשיו כשלמדנו שהעולם יפה והחיים טובים(ולא, אני לא בהיי עכשיו, כן... הייתי על מורפיום לפני יומיים, משכחי כאבים, אבל עכשיו אני בסדר), הגיע הזמן לדבר לנושא:

האם בנות צריכות ללמוד פיקאפ?

אני אתחיל מדברים שקרו לי, היו בנות שהתחילו איתי בעבר ועשו את זה כל כך לא נכון, וזה הוריד לי מאוד. אבל! הסיבה לא נבעה מחוסר ידיעת החומר, אלא חוסר ביטחון עצמי! ואני מאמין שהפורום הזה בדיוק(על פיקאפ לנשים) יספק לנשים את הביטחון העצמי שהן צריכות.
    בחורות ניגשו אלי: גימגמו, הסמיקו כמו עגבניה, התביישו לגשת וחברה שלהן ניגשה במקום וכו'.
    כמו בפיקאפ של גברים, יש נשים שזה בא אליהן בטבעיות ויש כאלה שלא, גם בחורות רגילות, יפות שיש להן הרבה חברות וידידים וכו'.
    אם בנות ילמדו קצת את הפיקאפ שלהן(שהוא שונה מהפיקאפ של הגברים לדעתי), הן יצליחו לפתח ביטחון עצמי כמו שצריך וזאת המטרה האמיתי מאחורי כל הפיקאפ, שינוי הגישה שלך!
    כמו הבחורות שניגשו לא טוב, היו בחורות שניגשו עם ביטחון עצמי, וזה היה יותר נעים לעין.

עכשיו למה זה טוב?
    תגידו "אישה רק צריכה להיות יפה וזהו", אבל הנה כמה שאלות טריקיות:
    אם האישה לא יפה? זהו? אין לה חיי מין?
    אם מתחילים עם האישה גברים, אבל לא כאלה ספציפיים שהן רוצות?
    אם האישה חסרת ביטחון עצמי וביישנית כמו גבר ביישן ולא יכולה לגשת לגברים?
    אם האישה לא יודעת לזרום, לשתף פעולה, להביט, לא יודעת את כל הסודות האלה?
    וכו'.

ככה גם הפיקאפ שלנו(הגברים) נוצר, מאותן סיבות.

לגבי הפיקאפ עצמו, למה ללמוד אותו? כמו שאמרתי קודם, המטרה האמיתית היא לשנות גישה. לא להיות מזוייפים, לא לדקלם משפטים מוכנים, לא להפנט בחורות, לא להטריד אותן מינית, לשנות גישה.

אז לפי מה שהבנתם, סיכום הדברים שלי:
    החיים יפים, קודם כל תהיו בני אדם, תשנו גישה לחיים, אחר כך תלמדו פיקאפ, הפיקאפ נועד קודם כל כדי לשנות את הגישה שלכם ולא לדקלם משפטים מוכנים, להיות מזוייפים, להפנט בחורות, להטריד אותן מינית.

למי שישאל, אני לא דתי, אני אפילו לא מסורתי, אני מאמין בלב, ואני מאמין שהכל תלוי בגישה שלכם.

*ההודעה לא מופנית לכולם, כתבתי את זה בלשון רבים ופנייה לקהל כי ככה זה יותר משכנע ואולי זה באמת יעשה לכם איזה סוויץ' במוח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

כל יצור אנושי זקוק למגע, ניתן לומר שכל יצור חי זקוק למגע, כמה פעמים הרגשתם רעבים למגע, יצאתם למועדון במטרה לצוד מגע, הקלה
    רגעית לבדידות, לריקנות. חיבוק יכול לפתור משהו שאלף מילים לא מתחילות אפילו לספר. גם בטבע אפשר לראות בעלי חיים משחקים במשחקי פיתוי וזכרים שלומדים מזכר האלפא את אומנות הפיתוי. מידיי יום אנחנו מפתים ומוכרים את עצמו באלף ואחת דרכים ומצבים.

כשאת מצליחה למשוך מבטים ברחוב את מרוצה מעצמך כשאתה מצליח להשיג ממישהי טלפון אתה מרוצה מעצמך. בואו פשוט נודה באמת, משחקי פיתוי הם חלק מהחיים שלנו, כולנו מתהלכים כל היום כפיתיון ומקווים שמישהו ידוג אותנו.

למרות שפיתוי הוא משהו טוב ישנם לא מעט אנשים שמנצלים את זה ויכולים לנצל אותך, לכן אני מציעה להישמר ולסמוך על תחושת הבטן שלך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה
    כל יצור אנושי זקוק למגע, ניתן לומר שכל יצור חי זקוק למגע, כמה פעמים הרגשתם רעבים למגע, יצאתם למועדון במטרה לצוד מגע, הקלה
    רגעית לבדידות, לריקנות. חיבוק יכול לפתור משהו שאלף מילים לא מתחילות אפילו לספר. גם בטבע אפשר לראות בעלי חיים משחקים במשחקי פיתוי וזכרים שלומדים מזכר האלפא את אומנות הפיתוי. מידיי יום אנחנו מפתים ומוכרים את עצמו באלף ואחת דרכים ומצבים.

כשאת מצליחה למשוך מבטים ברחוב את מרוצה מעצמך כשאתה מצליח להשיג ממישהי טלפון אתה מרוצה מעצמך. בואו פשוט נודה באמת, משחקי פיתוי הם חלק מהחיים שלנו, כולנו מתהלכים כל היום כפיתיון ומקווים שמישהו ידוג אותנו.

למרות שפיתוי הוא משהו טוב ישנם לא מעט אנשים שמנצלים את זה ויכולים לנצל אותך, לכן אני מציעה להישמר ולסמוך על תחושת הבטן שלך.

את האמת, אני ממש לא מבין מה הקטע שלך ובאיזו שפה את מדברת?
    אולי את השפה האבולוציונית? (מגע, יצור חי, לצוד, משחקי פיתוי של בעלי חיים.. גרמת לי לחשוב לרגע שמדובר באדם פרה-היסטורי) אפשר לשאול בבקשה כיצד הדינוזאור רקס פיתה את הטרף שלו? סוג הפיתוי הזה מאוד יעזור לי כשארצה לעשות על האש ואני מניח שאת בקיאה בשיטת הפיתוי של הגורו-פיתוי-רקס.

יש מצב שאת מוכת פיתוי? הכוונה שאיזה בחור פיתה אותך ממש חזק וממש עמוק ככה שאת חיה את התחום הזה ומקשקשת המון בשכל? כי הבחור ההוא או מה שהוא עשה לך לא יוצא מהראש?

אגב, אני להבדיל ממך לא חשוב שפיתוי זה דבר טוב והעולם שלנו היה עולם בהרבה יותר יפה ובריא ללא הפיתוי... אבל אם תתני לי לרגע לדבר בשפה שלך אומר לך ש - "האינסטינקט מנהל את חיינו ואנו פועלים עפ"י אינסטינקט ההתרבות ובגלל זה הדחף שלנו לפתות ולכבוש את היצר גדול מהדחף שלנו לחיים יפים ובריאים יותר" (מקווה שהפיסקה האחרונה דיברה אליך, השתדלתי להישמע כמוך עד כמה שיכלתי.. וזה באמת היה קשה!).

יש לך תגובות קצת יותר עם רגליים על הקרקע חוץ מאלה שדיברת על מגע,חושניות,חצאיות מיני וכל שאר השטויות בפיתה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-01-2011 בשעה 22:21.

מורחקים
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    6
    נקודות
    841

לא לא לא בשם אופן לא ח

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect