:גוי אחד ניכנס לבר ורואה בצד יהודי, הגוי רצה להכעיס את היהודי והזמין לכולם משקה יקר חוץ מליהודי, הגוי הסתכל על היהודי וראה שהוא מחייך. הגוי התעצבן ושוב הזמין לכולם משקה יותר יקר חוץ מליהודי, וראה שהיהודי עדיין מחייך, אז ניגש הגוי לברמן ושואל אותו תגיד מה היהודי הזה עושה בחיים? הוא תלמיד ישיבה? הוא סתם בטלן? אז עונה לו הברמן: הוא המנהל פה
2: איזה אדם אחד מת עולה למעלה רואה איז חדר פותח רואה DJ רקדניות חשפניות אלכוהול בלגנים שאל מה זה פה? אמרו לו כאן זה גהינום! טוב מתחיל המשפט
אומרים לו יצאת צדיק טוב נכנס לגן עדן רואה שני אנשים משחקים שש בש שאל למה גם לנו אין DJ אז הם עושים לו מה... נביא DJ
בשביל 3 אנשים?!
3:איזה אחד הולך במדבר פתאום שומע הצילו הצילו הוא הולך לכיוון הרעש רואה בור ובתוכו גמד פיצפון הגמד עושה לו אם תוציא אותי כל
מה שתבקש אני יעשה יש לי כח מיוחד טוב שלח יד הוציא אותו אז הגמד שואל אותו מה בקשתך אז הוא אומר לו מה אני יגיד לך יש לי בן
שגר בארה"ב ועד שאני נוסע לשדה תעופה ועד שאני טס סיפור מההפטרה תעשה לי גשר מהבית שלי עד הבית שלו ובדרך שלא יהיה משעמם תשים עצים תצבע אותו בצבע ירוק כך שיהיה יפה אז הגמד אומר לו אין לך בקשה יותר קלה הוא אומר לו וואלה כן הוא אומר לו
שנים אני לא מצליח להבין תראש של אישתי תעשה שאי יבין אותו אז הגמד עשה לו באיזה צבע אמרת שאתה רוצה תגשר!!!

ציטוט ההודעה