קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אפשרות העלאת פרופיל 64 נפשי
    על ידי blablab55 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-01-2012, 22:53
  2. [עזרה] העלאת פרופיל...עזרה בבקשה!
    על ידי Slavic בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 14-10-2009, 17:22
  3. [שאלה] לגבי העלאת פרופיל ומשקל
    על ידי תפוח בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-08-2009, 00:22
  4. פרופיל מתאבק: קרליטו קאריביין קול
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:38
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 14:49
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

העלאת פרופיל(16)

ברירת מחדל העלאת פרופיל(16)

יש לי בעיה בגב...משהו עם החוליות שאמור לגרום לי לכאבי גב בזמן מאמץ (עבר לי כבר לפני איזה שלוש שנים הכאבים)....
    עשיתי צילומים וזה....ויש לי גם פלטפוס (ממה שהבנתי רגל ישרה כמו פלטה)
    עכשיו יש לי כמה שאלות:
    1.עד כמה הפלטפוס הזה יכול להוריד לי...מבחינת פרופיל....אני יודע שאבא שלי לא התקבל לסיירת מטכ''ל בגלל זה... וגם שאי אפשר לצנוח עם זה...בכללי-מה פלטפוס אם אפשר לקרוא לו-"קשה" יכול לעשות לפרופיל שלי ואיזה הגבלות יהיו לי?
    2. אם אני לא מספר על הבעיות גב שלי...יעלו על זה? אני יכול להגיד שלא ידעתי לא? זה רשום באיזה תיק רפואי/תיק אישי? יש אפשרות לא לספר על הדבר הזה בגב?
    3.במקרה ועלו על הקטע של הגב...ואין דרך להעלים אותו....מה יהיה הפרופיל? לא קרבי בטוח? 64 ומטה?
    4. במקרה ונדפקתי עם פרופיל 64 ומטה....יש אפשרות עדיין לעשות שירות קרבי? התנדבות או משהו כזה...?

למי שלא הבין...אני רוצה רק קרבי...אני יכול להגיע בלי בעיות לממר''ם ולאיפה שאני רוצה בחיל התקשוב....אבל זה פשוט לא מעניין ומאתגר...

אני רוצה לדעת כמה אני יכול לעשות (מבחינת הגבלות רפואיות) בצד הקרבי...
    עוד לא קיבלתי צו ראשון....וממה שהבנתי אחד הדברים שיותר מסתכלים עליו הוא הגב...כי תמיד סוחבים משקל כבד....

בקיצור-מישהו יכול להגיד לי מה אמור להיות הפרופיל שלי במידה ואני אומר בצו ראשון את מה שיש לי/הרופא רואה את כל מה שיש לי?
    ואם יש עדיין פרופיל קרבי-מה יהיו ההגבלות?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

1.עד כמה הפלטפוס הזה יכול להוריד לי...מבחינת פרופיל....אני יודע שאבא שלי לא התקבל לסיירת מטכ''ל בגלל זה... וגם שאי אפשר לצנוח עם זה...בכללי-מה פלטפוס אם אפשר לקרוא לו-"קשה" יכול לעשות לפרופיל שלי ואיזה הגבלות יהיו לי?

0 אחוז השפעה אם תגיד שזה לא מזיזי לך בזמן מאמץ, לחבר שלי היתה את אותה הבעיה והוא אמר שזה לא מזיז לו והוא קיבל 97.

2. אם אני לא מספר על הבעיות גב שלי...יעלו על זה? אני יכול להגיד שלא ידעתי לא? זה רשום באיזה תיק רפואי/תיק אישי? יש אפשרות לא לספר על הדבר הזה בגב?

אם לא תספר ויעלו עליך....מצבך יהיה בכי רע. ממש לא מומלץ, תשתף אותםם על בעיות אלה, אבל גם תוסיף, ואל תרד מהנושא אצלה רופא, תגיד לו ותחפור לו שזה ממש אבל ממש לא מפריע לך, ולא היו לך כאבים כבר 3 שנים.

3.במקרה ועלו על הקטע של הגב...ואין דרך להעלים אותו....מה יהיה הפרופיל? לא קרבי בטוח? 64 ומטה?

ואללה לא יודע אבל הקב"א יהיה נמוך לפי דעתי, תחכה לתשובה של מנהל הפורום.

4. במקרה ונדפקתי עם פרופיל 64 ומטה....יש אפשרות עדיין לעשות שירות קרבי? התנדבות או משהו כזה...?

יש כל כך הרבה תפקידים קרביים לפרופיל הזה....רק תבקש פירוט.

One Shot - One Kill

רגע רק בשביל להבין....אם אני מצליח לשכנע את הרופא שאין לי כאבים כבר כמה שנים (מה שנכון)...
    יש אשכרה מצב שאני יקבל 82 או 97 בכלל?
    או שיש רופא מניאק...רואה פלטפוס-רושם ונגמר הסיפור...

כי אני עושה הרבה כושר בזמן האחרון....ובאמת שאין לי שום כאבים....אני רץ המון לאחרונה....ואין לי כאבים כלשהם....

ועוד משהו...מה הכוונה המצב שלי יהיה בכי רע..? מה כבר יכולים לעשות..?(לא בקטע של...לא יעשו לי כלום....אלא באמת לדעת מה יכול לקרות במצב כזה?)

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי saar676 צפיה בהודעה
    יש לי בעיה בגב...משהו עם החוליות שאמור לגרום לי לכאבי גב בזמן מאמץ (עבר לי כבר לפני איזה שלוש שנים הכאבים)....
    עשיתי צילומים וזה....ויש לי גם פלטפוס (ממה שהבנתי רגל ישרה כמו פלטה)
    עכשיו יש לי כמה שאלות:

למי שלא הבין...אני רוצה רק קרבי...אני יכול להגיע בלי בעיות לממר''ם ולאיפה שאני רוצה בחיל התקשוב....אבל זה פשוט לא מעניין ומאתגר...

אני רוצה לדעת כמה אני יכול לעשות (מבחינת הגבלות רפואיות) בצד הקרבי...
    עוד לא קיבלתי צו ראשון....וממה שהבנתי אחד הדברים שיותר מסתכלים עליו הוא הגב...כי תמיד סוחבים משקל כבד....

בקיצור-מישהו יכול להגיד לי מה אמור להיות הפרופיל שלי במידה ואני אומר בצו ראשון את מה שיש לי/הרופא רואה את כל מה שיש לי?
    ואם יש עדיין פרופיל קרבי-מה יהיו ההגבלות?
    1. אבא שלך לא התקבל לסיירת מטכ''ל בגלל פלטפוס כי פעם לא היה ריפוד טוב בנעליים
    ולא היו מדרסים משוכללים ומתאומים כמו שיש היום
    אתה תקבל 97 על כל החומרות שבפלטפוס ואתה תקבל מדרסים מעולים מהצבא .

2. אוי ואבוי לך אם לא תספר על כל הבעיות שלך ולא רק בגב
    ספר על הכל ! ובכל זאת תגיד שאתה רוצה קרבי - בזה הצבא דווקא מתחשב.
    ברגע שאתה לא מספר וצצה לך הבעיה ורואים על פי העבר הרפואי שלך שהבעיה כבר קיימת
    אתה יכול לעלות משפט.
    + כל נזק רפואי שייגרם לך יהיה על אחריותך בלבד - וחבל.
    + מרגע שנכנסת לצבא - יש לו אפשרות לפתוח את התיקים הרפואיים שלך בקופות החולים שהיית בהם
    אם היית באשפוזים, במיונים, בבתי חולים, כל מקום רפואי שאתה רשום בו בצורה כזו או אחרת .

3. איזה מין בעיות גב יש לך ? אישיאס דיסקוס עיקמומיות, גבנת ?
    זה תלוי.. ישנן בעיות גב שרק מביאות לך סעיף רפואי לפרופיל 97
    ויש בעיות שאתה תהיה רק ביח' עורפיות . זה תלוי.

4. גם אם יש לך פרופיל 45 .
    כל עוד זה לא פרופיל "עורפי" כלומר פרופיל שמחייב שירות צבאי ביחידות שאין בהן לוחמים כלומר פיקוד העורף בה''דים למיניהם וכו'
    אתה יכול להיות גם עם פרופיל 45 בגדוד לוחם .

כעקרון זה טוב .
    כי הצבא נמצא בראש שלך כרגע .
    הוא רוצה כמה שיותר חיילים ושיהיו כמה שיותר קרובים ללוחמים .

ואתה צודק .
    כמו גם מה שאני מבין הבעיה הכי גדולה שלך עכשיו זה הגב .

מה שאני אומר - תספר הכל לרופא אל תעלים שום דבר מהצבא אתה רק תסבול .
    + ברגע שיש לך בעיה אבל רצון - אין מה לעשות .
    זה מעצבן אני יודע אבל רוב החיילים שמתגייסים לא מקבלים את מה שהם רוצים .
    ברגע שיש לך בעיה רפואית - אתה לא יכול להרשות לעצמך .
    אתה חייב להיות אחראי
    צבא זה תקופה של 3 שנים שאני קורא לה - תקופת התנדבות.
    כן, כל עוד אתה לא קצין או נגד - זה התנדבות . אתה עושה סוג של עבודות שירות . למדינה .
    ותאמין לי אני מכיר חברים מהטירונות שהיו בראבק כמו שלך והיו להם בעיות יותר קטנות כמו פריקה לשעבר בקרסול
    או משו כזה ולא דיווחו
    והיום הם נכים - מוגדרים כנכי צה''ל בני 21 נו אז מה עכשיו ?
    כל האיכות חיים שלהם נדפקה ?
    אל תהיה בראש מורעל ומשוגע .
    בוא לצבא בראש אחראי ובוגר .
    אם יש לך בעיה אל תתחמק ממנה ובטח ובטח תספר אותה .

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

רגע רק בשביל להבין....אם אני מצליח לשכנע את הרופא שאין לי כאבים כבר כמה שנים (מה שנכון)...
    יש אשכרה מצב שאני יקבל 82 או 97 בכלל?
    או שיש רופא מניאק...רואה פלטפוס-רושם ונגמר הסיפור...

כי אני עושה הרבה כושר בזמן האחרון....ובאמת שאין לי שום כאבים....אני רץ המון לאחרונה....ואין לי כאבים כלשהם....

ועוד משהו...מה הכוונה המצב שלי יהיה בכי רע..? מה כבר יכולים לעשות..?(לא בקטע של...לא יעשו לי כלום....אלא באמת לדעת מה יכול לקרות במצב כזה?)
    82 אני יכול להבטיח לך שתקבל במידה ואתה כל כך מורעל. ולא, חח הרופא לא יתמניאק עליך.
    במידה ותהיה מספיק עקשן, ועם המון מזל, יש מצב....לא יודע, לא מבטיח כלום כן? יש מצב אולי אם יקרה נס ל-97.

ובאמת תשב ותסביר לרופא את המצב שלך, באמת תיכנס לפרטים. ותראה לו עד כמה אתה מורעל.

בהצלחה!

One Shot - One Kill

אוקיי אז קצת הרגעתם אותי

הבעיה שלי בגב התחילה לפני שלוש-ארבע שנים...התחלתי לשחק כדורגל עם חברים ושמתי לב שבזמן ריצה היו לי כאבים אדירים שזה הגיע לעוצמות שפשוט החלטתי לשבת בצד...לא יכלתי לזוז....כל ריצה/סיבוב גרם לכאבים שחבל על הזמן בגב התחתון (בשרירים של הגב התחתון מסתבר)...הכאבים התחילו גם בתקופה שחזרתי למכון כושר...וכן כמו מפגר....הרמתי משקלים שלא הייתי אמור לעשות...
    הייתי עושה תרגילי גב על 60-70 קילו....בזמן שאני מזניח את השרירים של הגב התחתון....

אז זה היה ככה כמה שבועות...כל פעם כאב כששיחקתי ורצתי-יומיים אחרי זה עבר....
    באיזהשהוא שלב אמרתי להורים שאני חייב לדעת מה הכאבים האלה.....
    הלכנו לרופא אחד (של מכבי) ואחרי צילום אמר שאין לי כלום ויעבור....הכאבים נמשכו....
    אחרי זה הלכנו לרופא פרטי (1000 שקל תור העושק)...ואחרי צילום הוא אמר שיש לי הבדל מינימלי...ממש ממש ממש ממש קטן... שחוליה ימין או שמאל לא זוכר איזה מהן...גדולה מהשניה...אי שוויון בחוליות בקיצור....הוא אמר שאין לדעת מה זה יכול להיות...רק שזה קיים... וכנראה שאצלי זה מתבטא בכאבים בזמן מאמץ....

אחרי זה הפסקתי להתאמן....הפסקתי כדורגל לשבועיים....ואז שחזרתי עבדתי על השרירי גב שכאבו לי חודש שלם...כל יום עשיתי על השרירים האלה (ורק אלה) אימונים....ומאז עד היום אין כאבים...רץ כמו מלך...מתאמן כמו מלך ועושה הכל בלי בעיות

אתמול חזרתי מגדנ''ע....הרמתי חברים....ג'ריקנים....אלונקות....מכשיר קשר....ובאמת שהלכתי כדי לבחון את הכושר ואת הסיבולת שלי... ולדעתי אם אני עם ג'ריקן רץ בצמוד לסמל 80% מהמסע....כנראה שאני כבר יכול לעמוד במאמץ מה גם שלא כאב לי הגב....

הבעיה היחידה היא שזה כנראה רשום בתיק הרפואי...

אז הפחד שלי הוא שגם אם אני אומר שאני רוצה קרבי, ואולי לא מספר על זה, ואולי ממעיט בערך של זה ואומר שעבר לי-הרופא עדיין יראה את זה וירשום את זה ויוריד לי פרופיל

אבא שלי אמר לי שעם דבר כמו זה....לדעתו הסיכויים שואפים לאפס לקבל פרופיל קרבי

אז...מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי saar676; 21-01-2011 בשעה 13:41.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

"אתמול חזרתי מגדנ''ע....הרמתי חברים....ג'ריקנים....אלונקות....מכשיר קשר....ובאמת שהלכתי כדי לבחון את הכושר ואת הסיבולת שלי... ולדעתי אם אני עם ג'ריקן רץ בצמוד לסמל 80% מהמסע....כנראה שאני כבר יכול לעמוד במאמץ מה גם שלא כאב לי הגב...."

חשוב מאוד שתציין את זה לרופא בצו ראשון.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אוקיי אז קצת הרגעתם אותי

הבעיה שלי בגב התחילה לפני שלוש-ארבע שנים...התחלתי לשחק כדורגל עם חברים ושמתי לב שבזמן ריצה היו לי כאבים אדירים שזה הגיע לעוצמות שפשוט החלטתי לשבת בצד...לא יכלתי לזוז....כל ריצה/סיבוב גרם לכאבים שחבל על הזמן בגב התחתון (בשרירים של הגב התחתון מסתבר)...הכאבים התחילו גם בתקופה שחזרתי למכון כושר...וכן כמו מפגר....הרמתי משקלים שלא הייתי אמור לעשות...
    הייתי עושה תרגילי גב על 60-70 קילו....בזמן שאני מזניח את השרירים של הגב התחתון....

אז זה היה ככה כמה שבועות...כל פעם כאב כששיחקתי ורצתי-יומיים אחרי זה עבר....
    באיזהשהוא שלב אמרתי להורים שאני חייב לדעת מה הכאבים האלה.....
    הלכנו לרופא אחד (של מכבי) ואחרי צילום אמר שאין לי כלום ויעבור....הכאבים נמשכו....
    אחרי זה הלכנו לרופא פרטי (1000 שקל תור העושק)...ואחרי צילום הוא אמר שיש לי הבדל מינימלי...ממש ממש ממש ממש קטן... שחוליה ימין או שמאל לא זוכר איזה מהן...גדולה מהשניה...אי שוויון בחוליות בקיצור....הוא אמר שאין לדעת מה זה יכול להיות...רק שזה קיים... וכנראה שאצלי זה מתבטא בכאבים בזמן מאמץ....

אחרי זה הפסקתי להתאמן....הפסקתי כדורגל לשבועיים....ואז שחזרתי עבדתי על השרירי גב שכאבו לי חודש שלם...כל יום עשיתי על השרירים האלה (ורק אלה) אימונים....ומאז עד היום אין כאבים...רץ כמו מלך...מתאמן כמו מלך ועושה הכל בלי בעיות

אתמול חזרתי מגדנ''ע....הרמתי חברים....ג'ריקנים....אלונקות....מכשיר קשר....ובאמת שהלכתי כדי לבחון את הכושר ואת הסיבולת שלי... ולדעתי אם אני עם ג'ריקן רץ בצמוד לסמל 80% מהמסע....כנראה שאני כבר יכול לעמוד במאמץ מה גם שלא כאב לי הגב....

הבעיה היחידה היא שזה כנראה רשום בתיק הרפואי...

אז הפחד שלי הוא שגם אם אני אומר שאני רוצה קרבי, ואולי לא מספר על זה, ואולי ממעיט בערך של זה ואומר שעבר לי-הרופא עדיין יראה את זה וירשום את זה ויוריד לי פרופיל

אבא שלי אמר לי שעם דבר כמו זה....לדעתו הסיכויים שואפים לאפס לקבל פרופיל קרבי

אז...מה אתם אומרים?
    קודם כל אני נשאר בדעה שלי
    אתה צריך לספר את כל מה שאמרת עכשיו בדיוק - לרופא ביום גיוסך .
    אין מצב שאתה מעלים מהם עין .

3 -4 שנים זה הרבה זמן.
    אני ביום הגיוס שלי ראו שהיה לי התקפי אסטמה חריפים לפני שנתיים (היום זה לפני 4 שנים.)
    ובכל זאת לא היה לי אפילו סעיף בפרופיל . (97)

אני חושב שהרופא ימליץ על מעקב רפואי צבאי על בעיות הגב שלך,
    ויגיד לך שברגע הראשון, במאמץ הראשון שאתה עושה ואתה מרגיש כאבי גב - אתה מייד מדווח לגורם רפואי צבאי.
    (רופא היח' דרך החופ''ל.. )
    אני אציין כמו כן שמסלולים קרביים בצבא
    מאמצים לך את הגב יופי טופי
    תחשוב על מסעות של עשרות קילומטרים באדמה קשה (אבנים, עליות, מדרונים.)
    כשיש לך ציוד (לא נוח) ששוקל יותר מ-20% ממשקל גופך .
    נשק אפוד קסדה על הראש ולעתים פקלים שונים ומשונים .

אני מבקש ממך .
    עם כל הראבק שיש לך ..
    תיזהר על עצמך !
    לצבא יש נטייה להתעלם מ"בעיות טירונים"
    להחליק ולהעלים עין .
    להוציא חיילים עם פגיעות לכל החיים .
    בבקשה ממך . - תיגש עם ראש זהיר לצבא
    ולא בראש מורעל .

שיהיה לך בהצלחה בצבא
    ואל תשכח את מה שאמרתי !

תודה אחי! וכל הכבוד שאתה ככה דואג!

אני מראש הייתי בכוונה של לספר אבל עדיין רציתי לדעת את חומרת הבעיה שלי....

כמו שאמרתי קודם כל זהיר אחר כך מורעל...זה שאני רוצה לתרום לא אומר שאני צריך לפגוע בעצמי!

תודה רבה לכם חבר'ה! עזרתם מאוד

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

תודה אחי! וכל הכבוד שאתה ככה דואג!

אני מראש הייתי בכוונה של לספר אבל עדיין רציתי לדעת את חומרת הבעיה שלי....

כמו שאמרתי קודם כל זהיר אחר כך מורעל...זה שאני רוצה לתרום לא אומר שאני צריך לפגוע בעצמי!

תודה רבה לכם חבר'ה! עזרתם מאוד
    יפה מאוד
    אני נועל את האשכול למניעת ספאם

לבעיות נוספות פתח אשכול ולחלופין שלח לי הודעה
    אם תרצה לפתוח את האשכול מסיבה זו או אחרת .

גיוס נעים גבר

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect