אוקיי אז קצת הרגעתם אותי
הבעיה שלי בגב התחילה לפני שלוש-ארבע שנים...התחלתי לשחק כדורגל עם חברים ושמתי לב שבזמן ריצה היו לי כאבים אדירים שזה הגיע לעוצמות שפשוט החלטתי לשבת בצד...לא יכלתי לזוז....כל ריצה/סיבוב גרם לכאבים שחבל על הזמן בגב התחתון (בשרירים של הגב התחתון מסתבר)...הכאבים התחילו גם בתקופה שחזרתי למכון כושר...וכן כמו מפגר....הרמתי משקלים שלא הייתי אמור לעשות...
הייתי עושה תרגילי גב על 60-70 קילו....בזמן שאני מזניח את השרירים של הגב התחתון....
אז זה היה ככה כמה שבועות...כל פעם כאב כששיחקתי ורצתי-יומיים אחרי זה עבר....
באיזהשהוא שלב אמרתי להורים שאני חייב לדעת מה הכאבים האלה.....
הלכנו לרופא אחד (של מכבי) ואחרי צילום אמר שאין לי כלום ויעבור....הכאבים נמשכו....
אחרי זה הלכנו לרופא פרטי (1000 שקל תור העושק)...ואחרי צילום הוא אמר שיש לי הבדל מינימלי...ממש ממש ממש ממש קטן... שחוליה ימין או שמאל לא זוכר איזה מהן...גדולה מהשניה...אי שוויון בחוליות בקיצור....הוא אמר שאין לדעת מה זה יכול להיות...רק שזה קיים... וכנראה שאצלי זה מתבטא בכאבים בזמן מאמץ....
אחרי זה הפסקתי להתאמן....הפסקתי כדורגל לשבועיים....ואז שחזרתי עבדתי על השרירי גב שכאבו לי חודש שלם...כל יום עשיתי על השרירים האלה (ורק אלה) אימונים....ומאז עד היום אין כאבים...רץ כמו מלך...מתאמן כמו מלך ועושה הכל בלי בעיות
אתמול חזרתי מגדנ''ע....הרמתי חברים....ג'ריקנים....אלונקות....מכשיר קשר....ובאמת שהלכתי כדי לבחון את הכושר ואת הסיבולת שלי... ולדעתי אם אני עם ג'ריקן רץ בצמוד לסמל 80% מהמסע....כנראה שאני כבר יכול לעמוד במאמץ מה גם שלא כאב לי הגב....
הבעיה היחידה היא שזה כנראה רשום בתיק הרפואי...
אז הפחד שלי הוא שגם אם אני אומר שאני רוצה קרבי, ואולי לא מספר על זה, ואולי ממעיט בערך של זה ואומר שעבר לי-הרופא עדיין יראה את זה וירשום את זה ויוריד לי פרופיל
אבא שלי אמר לי שעם דבר כמו זה....לדעתו הסיכויים שואפים לאפס לקבל פרופיל קרבי
אז...מה אתם אומרים?