מישהו שמע/טעם פעם על המשקה?
איך הוא?
אני שואל כי רק אתמול מישהו אמר לי שהוא ממש חזק
מה אתם חושבים עליו?
מישהו שמע/טעם פעם על המשקה?
איך הוא?
אני שואל כי רק אתמול מישהו אמר לי שהוא ממש חזק
מה אתם חושבים עליו?
|
|
איך אפשר לא לשמוע...
ברור שהוא חזק האבסינט שמוכרים ומה שראיתי אני חושב הוא 70% תקנו אותי אם אני טועה.
ולפי מה ששמעתי אחי חחחחח שותים ואתה בנפטון
לי אישית לא יצא לנסות אבל אולי בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי dinger; 21-01-2011 בשעה 17:49.
ניסיתי אבסינט׳ שחור 79% וזה ממש ממש... מיוחד. בחוזק הזה כבר לא הרגשתי אלכוהול, הרגשתי פשוט חום מוזר כזה בלשון וזה היה די נעים. המשקה לא מחליק ממש טוב בגרון אבל את הטעם אי אפשר להחליף בכלום. מומלץ בחום! הייתה לזה השפעה אחת שאני לא יכול להגדיר אבל עשיתי דברים מוזרים בלי להרגיש כאילו שתיתי. שתיתי את זה נקי וזה מגניב לנסות פעם אחת אבל כדאי לדלל עם מים קרים ואולי קצת סוכר.
זה טוב, תנסו.
זה משקה מטורף תרתי משמע..
בוא נגיד ככה, לא מומלץ לשתות אותו לבד סתם ככה וזה באמת לא לצוציקים..
כמה הוא עולה?
השחור והירוק?
ניסיתי, שרף רצח אבל אחד הטובים.
למראת שהוא שורף הוא טעים, ואם תאכל משהו אחריו אתה תשרוד.
אם זאת פעם ראשונה שאתה שותה, או שאתה רגיל לדברים חלשים כמו בירות וכאלה, ממרחק מזה קילומטר.
כוס אחת של ירוק היא כמו 2 וודקה מבחינת כמות האלכוהול, אבל אני אישית הרגשתי אותו יותר חזק (ואני רגיל לשתות הרבה וחזק)
זה אין לי מושג...חברים קנו![]()
ניסיתי פעם..שאט אחד..דווקא סבבה לגמרי..
לפי דעתי האישית , היא לא שתייה לאלה שלא יודעים לישתות (האלה ששותים מהר)
או שמגזימים בכללי..
בכללי אני חושב שזה שתייה לבן אדם אחד ...(לא קנייה קבוצתית)
וכל פעם נגיד ביציאה או משהו שייקח כמה שוטים והוא בראש מצויין..
חבל לקנות את זה בקבוצה , זה גם לא ייגמר וגם כל אחד יישתה כמה שבא לו ולא ייתחשב בשני..
זה שתייה שמספיק לך 3 שאטים וזהו!
זה עולה 300 שקל בערך
נערך לאחרונה על ידי False; 23-01-2011 בשעה 01:55.
קצת עפתם עם ההגזמות. כולה אלכוהול בריכוז גבוה. ה"שם" שיצא לאבסנט הוא בגלל שפעם היו מכניסים לתוכו תמצית של חומר גורם הזיות (מה שנתן לו את השם Green Fairy). אבל היום הריכוז של התמצית לענה כל כך נמוך שאם מישהו רואה מזה חלליות אז כדי מאוד שיכנס לבונקר כי החייזרים באמת מגיעים...
בצ'כיה אך ורק בצ'כיה אתה יכול להיות בטוח שתמצא את המקורי ( בארצות אחרות לא הייתי מסתמך על הסחורה ) .