נכתב במקור על ידי xyossizx אני בורג קטן במערכת גדולה של לוחמים XD. אממממ האות ל'? (תן לי אות אחת עשה טובה חחחח) לא אין ל' . אם אני אוסיף רק עוד אות אחת זה יהיה פתטי ממש אם יש בסקלת הפסולים ארבעה אותיות ומעלה אני נותן רמז 8 אותיות אני נותן רמז קיצוני ממש .. תאמין לי אחרי שתפגע אות אחת אתה תדע לבד _ י _ _ _ פסולים: ס', ל',
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao לא אין ל' . אם אני אוסיף רק עוד אות אחת זה יהיה פתטי ממש אם יש בסקלת הפסולים ארבעה אותיות ומעלה אני נותן רמז 8 אותיות אני נותן רמז קיצוני ממש .. תאמין לי אחרי שתפגע אות אחת אתה תדע לבד _ י _ _ _ פסולים: ס', ל', LOL התכוונתי אות אחת שאני אנחש ותהיה נכונה XD. האות ו'?
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך. סטפן רוברטס And Man Created God In His Own Image Come Out
נכתב במקור על ידי xyossizx LOL התכוונתי אות אחת שאני אנחש ותהיה נכונה XD. האות ו'? כן יש ו' ! היא לא כלכך עוזרת אבל סקסית להפליא .. _ י _ ו _ פסולים: ס', ל',
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao כן יש ו' ! היא לא כלכך עוזרת אבל סקסית להפליא .. _ י _ ו _ פסולים: ס', ל', ה'? (בטוח יש! )
נכתב במקור על ידי xyossizx ה'? (בטוח יש! ) וואלה הגעתי למסקנה (לא חותכת) שאין ה' .. אבל אתה מוזמן להמשיך לנחש בכנסייה הקרובה _ י _ ו _ פסולים: ה', ס', ל', (עוד אות שגויה אחת ויש רמז! )
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao וואלה הגעתי למסקנה (לא חותכת) שאין ה' .. אבל אתה מוזמן להמשיך לנחש בכנסייה הקרובה _ י _ ו _ פסולים: ה', ס', ל', (עוד אות שגויה אחת ויש רמז! ) ת' !!
נכתב במקור על ידי xyossizx ת' !! אין ת' כמו שאין ספגטי מעופף בשמים אבל אני אגיד מה כן יש יש רמז .. _ י _ ו _ פסולים: ס', ל', ת', ה' רמז: מעמד נכבד מאחת הדתות
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אין ת' כמו שאין ספגטי מעופף בשמים אבל אני אגיד מה כן יש יש רמז .. _ י _ ו _ פסולים: ס', ל', ת', ה' רמז: מעמד נכבד מאחת הדתות שיווה?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz שיווה? מה חחחחחחחחחחח XD XD לא איזה
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao מה חחחחחחחחחחח XD XD לא איזה חחחחחחחח אני זוכר אמרו לי הוא אל של איזה משו חחחחחחחחחח לאמשנה ד'?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz חחחחחחחח אני זוכר אמרו לי הוא אל של איזה משו חחחחחחחחחח לאמשנה ד'? חחח גוגל כאילו ? חחח אין ד' . (איך הגעת אל האתגר ? לא שאני מגרש אותך ) _ י _ ו _ פסולים: ס', ל', ת', ה', ד' רמז: מעמד נכבד מאחת הדתות
בישוף???
נכתב במקור על ידי הפילוסוף בישוף??? חח טוב אתה פילוסוף, אשמח לדעת איך קוראים לך סופסוף . מילה הבאה _ ו _ _ _ טבלת נקודות: rcl - Nadav - 10 Ori - 4 xyossizx - 2 Mslipknot - 1 1 - הפילוסוף
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao חח טוב אתה פילוסוף, אשמח לדעת איך קוראים לך סופסוף . מילה הבאה _ ו _ _ _ טבלת נקודות: rcl - Nadav - 10 Ori - 4 xyossizx - 2 Mslipknot - 1 1 - הפילוסוף בשבילך, עדכנתי - אז נעים להכיר - ישראל! ו-ד?
נכתב במקור על ידי הפילוסוף בשבילך, עדכנתי - אז נעים להכיר - ישראל! ו-ד? וואי מה זה מצטער אין ד' =/ _ ו _ _ _ פסולים : ד'
חוקי הפורום