איך המחשב הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...80&CatCode=315
ויעבדו לו משחקים בינונים עד כבדים ?
תודה לכולם![]()
איך המחשב הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...80&CatCode=315
ויעבדו לו משחקים בינונים עד כבדים ?
תודה לכולם![]()
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
|
|
הקפצה !
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
אחלה של מפרט יחסית למחשב נייד,אבל לא חבל על הכסף?
במחיר הזה אתה יכול להביא מחשב נייח פצצה...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מחשב שנוי במחלוקת..
לא יודע כמה הוא יסחוב אם אתה מחפש NetBook אז המחשב הזה יזרום (באופן כללי כל סידרת Vostro היא של Net Book's) אם כבר Dell (זאת אחלה בחירה)
תבדוק את סידרת Inspirion או Studio (היותר יקרה)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יריץ לך משחקים קלים עד בינוניים לא כולל כי יש לך שם כרטיס מסך חרא.
אני לא מבין מה שהצעתי לך באשכול הקודם לא סיפק אותך? אני לא מבין אני אומר ומציע לך משהו טוב ואתה מתעקש על משהו דפוק כל פעם מחדש, חלאס! תבין אני פה לא בשביל לשחק אלא בשביל לייעץ אם אתה לא מקבל את היעוץ שלי אז מה אתה בעצם עושה כאן? תפסיק להספים וקח מה שהצעתי אם לא מתאים אז לך תישמע לעצות של המוכרים באייבורי ותקבל מחשב שלא מריץ אפילו פאקמן!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
משחקים בעלי גרפיקה נמוכה,אם אתה מכוון למחשב נייד שיריץ GTA IV,CRYSIS 2,COD BO וכד',עדיף לך נייח.
אם השימושים שלך הם משחקי רשת או משחקים בעלי גרפיקה נמוכה ומסמכי WORD,קח את מה שהבאתה.
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 24-01-2011 בשעה 22:16.
ממש לא,למשחקים נייח עדיף בהרבה על מחשב נייד.
מ א ו ש ר
אי אפשר להביא מחשב מאייבורי כי הם לא מאפשרים לבנות אצלם מחשב.
אנחנו יכולים לבנות בחנויות אחרות שמפרסמות מחירים ואז לבנות לך מחשב שתזמין שם.
דבר שאני מאוד לא מבין אצלך זה למה לעזאזל אייבורי? מה אתה באמת חושב שהם זולים?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תגיד איפה אתה גר כי בטוח יש עוד חנויות באזור שלך חוץ מאייבורי הזבלים שמציע לך להתרחק מהם. למשל לKSP יש סניפים כמעט בכל הארץ
בנתניה יש חנויות עדיפות על אייבורי ואם אתה רוצה שאנחנו נרכיב לך מחשב תפתח בבקשה טופס בקשת מפרט מחשב נייח שאנחנו נדע יותר פרטים כדי לעזור לך להרכיב מחשב הכי טוב ומשתלם עפ"י הדרישות והצרכים שלך
נערך לאחרונה על ידי rami weizman; 26-01-2011 בשעה 20:44.