אני ממליץ לכם לעזוב את כל אתרי הbux למיניהם,הם דורשים יותר מדי השקעה והתוצאה הסופית של כל ההשקעה הזאתי תביא לכם כמה דולרים בודדים.
תארו לכם,שאתם יכולים לקבל פי וכמה וכמה את אותם דולרים בודדים ואפילו בהרבה פחות השקעה וזמן!
אז פה אני נכנס לתמונה ואומר לכם שאתם יכולים לעזוב את האשכול ולהגיד אין סיכוי,זה לא יצליח לי....
או
שאתם יכולים להמשיך לקחת דקה מזמנכם ולקרוא את האשכול שיכול רק לעזור לכם.
כעת,אני רוצה לספר לכם על תוכנית השותפים של picapic.
קצת מידע:
אנו מציעים לכל אחד ואחת להצטרף אלינו ולהיהפך לשותף שלנו.
מי אנחנו?
אתר picApic.co.il מתנות תמונה מקוריות הינו אתר המיועד לכל מי שמחפש מתנות מקוריות ומרגשות.
אנו מציעים מתנות תמונה מיוחדות שלא ניתן למצוא בכל מקום.
להלן המתנות שאנו מציעים:
פסיפס תמונות – 1000 תמונות בתמונה
קולאז' תמונות – פאזל תמונות משפחתי
תמונה שהופכת לאיור – מתנה מקורית ומדליקה
תמונת קריקטורה מדליקה
הגדלת תמונה על בד קנבס
תמונה בקריסטל – צריבת תמונה על זכוכית מקריסטל
ההצעה שלנו
אנו מציעים את שתי ההצעות הבאות:
בגין כל רכישה שתבוצע באתר שלנו תתוגמל ב- 80 ₪ עמלה
עבור כל גולש שנרשם לאתר תתוגמל ב- 30 ₪ עמלה.
ספריית ענק של חומרים פרסומיים מוכנים
לאחר שתצטרפו תקבלו מאיתנו חומרי פרסום כגון: באנרים, תמונות, מודעות טקסט, כתבות, מאמרים, קטעי וידאו וכל חומר פרסומי שיש
שאותם עליכם לשתול באתר שלכם ולאחר מכן תקבלו כסף עבור כל גולש שהגיע מהפרסום באתר שלכם ונרשם לאתר שלנו picApic.co.il
סטטיסטיקה ומעקב
בנוסף אנו מציעים מערכת סטטיסטית המאפשרת דיווח און ליין 24 שעות ביממה על כל עסקה ועל כל המרה, באמצעות המערכת תוכל לעקוב אחר סכום הכסף להם אתה זכאי.
תשלומים
אנו משלמים עבור כל סכום שנצבר ב- 10 לחודש כל חודש, עבור החודש הקודם,לדוגמא במידה וצברת עסקאות בסך 500 ₪ בחודש ינואר 2010 תיהיה זכאי לתשלום ב- 10 לחודש פברואר 2010
מידע מאובטח
מערכת השותפים שלנו מוגנת בשם משתמש וסיסמא שרק באמצועתה ניתן להכנס למערכת השותפים
הוכחות תשלום:
![]()
להרשמה לחצו כאן,
אני בטוח שתרצו רק להודות לי...
חשוב לי להזכיר שבכל בעיה אפילו הכי קטנה אתם מוזמנים לפנות אליי.
אל תשכחו שאתם לא לבד
תהנו...

ציטוט ההודעה
בחיים חברים שלי לא יסכימו לתת מספר טלפון ושיתקשרו אליהם