נכתב במקור על ידי B1ackSn0w אני יכול כבר עכשיו לצאת בפרוטקציה, אבל אז אני כנראה אגיע לקרבי. ועם פרופיל 97 אף אחד לא יתן לי ג'וב. תתפלא, אבל יש די הרבה ג'ובניקים שיש להם 97
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao תתפלא, אבל יש די הרבה ג'ובניקים שיש להם 97 אבל אני מניח שהם מהתחלה הלכו לזה, ולא התחילו עם כל מיני מסלולים וגיבושים.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
עד כמה שאני יודע, יש במחזור סטילים 1-3 מצטיינים שמיועדים לתפקיד מאוד מעניין בשיתוף של חיל הים-האוויר. אם זה קשור לל"א אני לא יודע, אבל אני יודע שזה אחלה תפקיד שבעולם וכדי להגיע אתה צריך להיות מצטיין ולא פחות.
בברכה, אלון מיכאלי א.ש.ס בניית אתרים
נכתב במקור על ידי AlonMi עד כמה שאני יודע, יש במחזור סטילים 1-3 מצטיינים שמיועדים לתפקיד מאוד מעניין בשיתוף של חיל הים-האוויר. אם זה קשור לל"א אני לא יודע, אבל אני יודע שזה אחלה תפקיד שבעולם וכדי להגיע אתה צריך להיות מצטיין ולא פחות. תודה על המידע. אם אני ארצה אני אצטיין... יש מצב שאתה מברר לי איזה תפקיד זה? יכול להיות שזה קשור למטוסים מסוג "שחף"? כי אני די בטוח שזה בקרי שו"ב ולא ל"א.
חוקי הפורום