המדריך לשימוש היעיל בר"ט לשרת המהיר
שלום,
לקראת השרת המהיר,החדש רציתי לפרסם דרך משחק שלי לגאלים שנוסתה ושונתה מ"ס פעמים [ועדיין,אולי מכילה טעיות] ומבוססת במיעוטה על מדריכו המתורגם הקצר לגאלי הבוזז בשרת מהיר של .
בוא נתחיל-
קודם רובכם בטח אומרים- מה גאלים? אני רוצה לבזוז ולעשות'בלאגן' ולא להיות שחקן הגנה מסכן שלא יזכרו הרבה,אם כך אתם חושבים-אתם טועים ובגדול-אתם הולכים להרים שחקן בוזז לתפארת עם האמר רפאים כפי רצונכם והכל בעזרת מוע"ב[מהירות ועוצמת בזיזה] הר"ט.
איך עושים את זה? אני אראה לכם-
הערה- הימים מיוחסים לבעלי הזמן הרב ואלה שלא בעלי זמן רב או משתמשי הזהב מצוינים בסוגרים.
מטרה ברורה- לבזוז כמו טאטוני ואף יותר,לרסק כל מי שיפריע,להעמיד כפר שני כמה שיותר מהר.
דרישות-
א. לפחות ביומים\שלוש הראשונים שהם מאוד קריטים עליכם להיות מחוברים[לא ברצף] למעלה מ10 שעות לפי הצורך,אם לא המדריך רק יעבוד יותר לאט.
ב. אל תירתעו יותר מדי מדברים מסוימים,אל תראו חולשה כלפי תוקף.
ג. תשמרו פינקס קטן בצד.
ד. תשימו לב טוב למדריך -אם יש טעות תתקנו אותי כמה שיותר מהר לפני שאכשיל רבים.
אנחנו מתחילים-

יום ראשון-ההכנות לרעם-
[או הראשון והשני למחוסרי הזמן]
אתם נרשמים ביום הראשון למשחק-למה? כי אם נרשם מאוחר לא נוכל להתנקם בטאוטנים המציקים כי יהו להם חניתות,שחקני הגנה וברית.תרשמו עם הבוקר בהנחה ידועה שמחר תצטרכו לקום שעה לפני כדי לעשות מה שאומר בהמשך.
נכנסתם לשחקן-שתי הדברים הראשונים שאתם עושים הם-משלוחים ותוספת יצור מהזהב בטיט,עץ וברזל לשלושת הימים הקרובים[כמובן שאם אינכם קוני זהב או מתכננים להזמין מישהו עדיף שתשמרו להזדמנות אחרת ורק תתעכבו מעט]בשביל זירוז ההליכים.
תשתדלו לקחת את המשלוחים בזמן,תתחילו לשדרג מהר כאשר יצור היבול תמיד יהיה על 40-80 אתם חייבים להקפיד לשדרג הכל בזמן,בסוף היום אתם אמורים להיות במצב הזה:
טיט-201[עם תוספת הזהב-251].
עץ-162[עם תוספת זהב -202].
ברזל-144[עם תוספת הזהב-180].
ומחסן שלב 1.
אם לא הספקתם לא נורא תשלימו אח"כ.

יום שני -התנאים לרעם-
[או השני-רביעי למחוסרי הזמן]
תקומו היום שעה לפני השעה שבה פתחתם את החשבון ותעלו מהר נקיק לשלב 5[560 משאב][ובעלי מיעוט הזמן היו צריכים להתחיל מאתמול בערב אותו כדי להגיע ל7 היום]לפני ההתקפות הראשונות,יותר מזה לא צריך כי אתם תהיו בבניה מתמדת היום.
תשלימו את המשאבים מאתמול ותתחילו עם התנאים לרעם מהר-
בניין מרכזי ל3
נקודת מפגש ל1
מגורי חיילים ל3
אקדמיה ל5
חרש נשק ל3
אורווה ל3
אני יודע שלא בטוח שתספיקו [ואם כן תמשיכו ליום הבא]לכן שעתיים\שלוש לפני שתישנו תפסיקו ותעלו נקיק ל7 [920 משאב]ומחוסרי הזמן ל9[1540 משאב].

יום שלישי-הרעם בא-
[רביעי-חמישי למחוסרי הזמן]
הערה-אני מבין שרוב הסיכויים הם ,שכבר עשרות דוחות תקיפה עברו עליכם מאתמול ואפילו כמה משאבים נלקחו,אבל עדיין אל תלחצו ואל תשלחו הודעה לתוקף ושום קשר רק תיקחו את הפינקס הקטן ותרשמו את השמות.
תמשיכו את התנאים, מרגע הסיום תעלו גם מחסן לרמה 3 אסם לרמה 1 בנו שוק-אני אומר לגביו רק פעם אחת:תעלו אותו לפי הצורך כדי להחליף משאבים ולעולם אל תשכחו לטפחו- תבדקו שהיבול שלכם לפחות על 40~ אם לא תסדרו את זה ותרימו נקיק ל10[לא נורא].עכשיו מה שנשאר לכם הוא אחד הדברים המעצבנים אולי-לחכות.
בערב כנראה יהו לכם המשאבים לNPC.

יום רביעי-הנה אנחנו מתחילים-
[חמישי\שישי למחוסרי הזמן ושלישי למשתמשי הזהב]
לאחר המחקר חכו שיהיה לכם רק ל2 רעמים[או יותר] ותאמנו,אנו לא רוצים שכבר הרעם הראשון שלכם יותקף,גם תתזמנו את האימון כך שברגע שרק אחד אומן לא יתקפו אתכם.
עכשיו הגיע הזמן להוציא את הר"ט לטיול....
היום תתחילו בקטן ותחפשו חוות של עד 9 אוכלוסיה[7 בגאלים],התקיפות הראשונות יראו לכם עלובות אבל תתמידו ועד לסוף היום יחד עם היצור שלכם תנסו להגיע לפחות ל10.
בלילה אל תשכחו להבריח חיילים ולשם כך תאמנו פלנקס בודד כדי שיהיה לכם יותר נוח להבריח בגלל מהירותו הקטנה-תעשו זאת כל לילה-אני,לא מזכיר.

יום חמישי-תשיעי-מתחמם-
[שישי-אחד עשרה למחוסרי זמן ורביעי-שביעי למשתמשי זהב]
הערה-כל הזמן הזה השתדלו לשמור על 30-50 ביצור יבול.
עליכם לתת 'פייט' רציני עכשיו תבזזו טאוטנים ביחס של כפול כלפי הרעמים שלכם[10 רעמים ל20 אוכ' בערך] רומאים עדיין להישאר עד 9 וגאלים רק עד 9 ורק עם כול הרעמים יחד.
שהגעתם ל20 רעמים ולבזיזות נאות[המינימום-3K ביום הנתון]תחקרו נווט-לא יקר ומאוד יעזור,תאמנו קבוצה יפה של 3-5 לפי הבזיזות שלכם[משימת רשות-תאמנו מעכשיו גיבור רעם כדי לאמן אותו מעכשיו על פלוס של אחוזי תקיפה וחיות]ותחזרו לפינקס שאני בטוח שהתמלא,ותעקבו אחרי השחקנים -הכי קטן שנראה לכם והכי קרוב תשלחו לו ביקור קטן של נווטים לגבי כוחות ומשאבים,נכשלתם-באסה גדולה תבקשו סליחה בנימוס בלי להתבכיין אם הוא מגיב לגישוש.הצלחתם-תצהלו ותבדקו בסימולטור קרב וגם אם יש לו 100 מניפים זה לא משנה כי הגנת המניפים נורא נמוכה,אם מעורבים חניתות עדיף שתשקלו עמוק את העניין,מגאלים תיזהרו בגישושים כי את המלכודות לא תראו לעולם בדוחות.
אם הם הבריחו כוחות שתקפת אותם כדי להיזהר,אם הם באים לתקוף אותך תעשה התקפת זנב עם הפלנקס בשביל המהירות הזהה למניף.
כללים נוספים בימים אלה-
תדאג גם לבדוק כאלה שלא תקפו אותך ואולי יהוו סיכון גם במרחק למעלה מ14*14 שלכם.
בעזרת יחידת הגישוש תמשיכו לבדוק יותר ויתר שחקנים ותנסו להרחיב את קהילת החוות שלכם מדי יום.
תדאגו גם לפזר כוחות לקבוצות של 2-3 ר"ט לחוות קבועות ואם חזרו מלאות תשלחו 5 שוב ושוב ולכן תעלו נקודת מפגש לפי ההתאם.
אם מצאתם חווה בעלת יצור גבוה תדאגו להשקיע בה יותר.

התקדמות הצבא אמורה להיות לפחות כך בסופי הימים[תאמינו לי שאפשר יותר ]-
החמישי-20 ר"ט.
השישי-30 ר"ט 5 נווט[ומחקרו].
השביעי-50 ר"ט 15 נווט.
השמיני-75 ר"ט 20 נווט.
התשיעי-100 ר"ט 20 נווט.
תמיד תשמרו על יצור של 30 יבול לפחות או יותר אם תרגישו צורך בכך,ותעלו מחסן ואסם ברמה מדי יום .

יום תשיעי וקדימה-כפר חדש-
[אחד עשרה וקדימה למחוסרי זמן,שביעי וקדימה למשקיעי זהב]
עכשיו מצבכם נורא טוב-חיסלתם חשבונות עם כמה שחקנים, הגעתם למספרים נאים מאוד של ר"ט,אפילו התחלתם לפתח גיבור[אם לא-כדי עכשיו]ואפילו שאתם עדיין מבריחים חיילים-תוך כדי שאתם מסיימים את 100 הרעמים מהסעיף הקודם אנחנו מתחילים לעלות מגורים מלכותיים, תסחרו הרבה כדי ליצור מאזן משאבים למגורים אני מאמין שמהר מאוד תסיימו.
-תוך כדי שאתם מסיימים את השלבים האחרונים תתחיל לחפש כפר מתאים-אם אתם משקיעי זהב קחו קרופר קרוב ותשקיעו בו NPC .אם לא קחו כפר טיט שיפותח לאט לאט בתור פידר בתמיכת הבזיזות מהכפר הראשון והשלישי יהיה קרופר-מצע להאמר.
מכאן בחירתכם חופשית ,מרגע בנית הכפר השני כדי אולי להיכנס לברית שתתמוך בהגנות כי זו לא מגמתנו ותעזור בעצות להמשך,כי אני לא יכול להגביל אתכם יותר.

תגובות בונות בבקשה.