פרידה - דנה פרידה - יורם נופר - יורם
נכתב במקור על ידי -NiR- התכוונתי למה שהראשון אמר אבל במחשבה שנייה אני רואה שלא הסברתי את השאלה כ"כ טוב לכן שתיכם מקבלים נקודה. שאלה הבאה: תנו לי 3 ריבים שהיו בעונה הנוכחית. יורם ופרידה , דנה ופרידה , יגאל וג'קי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -NiR- התכוונתי למה שהראשון אמר אבל במחשבה שנייה אני רואה שלא הסברתי את השאלה כ"כ טוב לכן שתיכם מקבלים נקודה. שאלה הבאה: תנו לי 3 ריבים שהיו בעונה הנוכחית. גקי ויגאל, פרידה ודנה, נופר ויורם
נכתב במקור על ידי -Max- פרידה - דנה פרידה - יורם נופר - יורם יפה מאוד. תנו לי שלוש הומואים או לסביות בשלושת העונות..
גואל, לאון ופרידה.
נכתב במקור על ידי -NiR- יפה מאוד. תנו לי שלוש הומואים או לסביות בשלושת העונות.. גואל , לאון ופרידה
נכתב במקור על ידי -Max- גואל, לאון ופרידה. תוסיף גם לסביות ויהיה לך 3 נק' ביחד עם השאלה הקודמת..
נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- גואל , לאון ופרידה אתה מפספס בקצת כל הזמן יש שאלה חדשה תראה מה רשמתי למקס!
נכתב במקור על ידי -NiR- אתה מפספס בקצת כל הזמן יש שאלה חדשה תראה מה רשמתי למקס! לא זכור לי עוד לסבית
קורין אלאל, אני לא יודע עוד איזה לסביות יש.
טוב יש שאלה חדשה! אילו דיירים מהאח הגדול 2 משתתפים ב"שלום האח הגדול"?
נכתב במקור על ידי -NiR- טוב יש שאלה חדשה! אילו דיירים מהאח הגדול 2 משתתפים ב"שלום האח הגדול"? גואל ואלירז ?
צודק. איזה דיירים נכנסו ביום רביעי לבית האח הגדול?
תומר הילה אבירם רם מירב
נכתב במקור על ידי -NiR- צודק. איזה דיירים נכנסו ביום רביעי לבית האח הגדול? תומר הילה אבירם רם מירב
חוקי הפורום