קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] איך אתם אוכלים קרמבו :) - שאלת המיליון
    על ידי KiddyBandit בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-03-2011, 21:55
  2. [דיון] שאלת המיליון , איך להשיג את מה שאתם חפצים בו ?
    על ידי Savoy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-01-2011, 17:03
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-04-2007, 14:42
  4. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 21:37
  5. [עזרה/בקשה] מישו יודע איך להשיג ציטים או משו ל LINEAGE2 C3
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 21:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

שאלת המיליון , איך להשיג את מה שאתם חפצים בו ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני מקווה תמיד , משתוקק להרבה , ומצפה למעט

ברירת מחדל שאלת המיליון , איך להשיג את מה שאתם חפצים בו ?

שלום חבריי לפורום ,

זו הפעם הראשונה שאני מפרסם פה ,והמטרה שלי באשכול זה היא לעזור לכם להבין איך להשיג את מה שאתם רוצים !

התשובה לשאלה הזאת שכולנו תמיד שואלים את עצמנו , איך להשיג פופלריות , ציונים טובים בלימודים , אהדה , כבוד וכו' היא לא מפתח סודי או איזשהו לחש של קוסם , התשובה נקראת התמדה ברגע שאתה מתמיד אתה יכול להשיג כל אחד מהדברים שציונו למעלה גם מה שלא צוין !

למה אני מתכוון כשאני אומר התמדה? אני מתכוון להצבת מטרות והגעה אליהן , להיות עקשן נחוש בדעתך , לא לוותר מהר סליחה לא לוותר בכלל , ככה מגיעים לניצחנות ,'' נצחון הוא נחלת המתמידים'' , ולכל אלה שנמצאים במקום במצב קשה בתקופה של הגיל ההתבגרות , גם מהמצב שלכם אפשר להגיע להצלחה '' גם מתוך בור תחתיות, תמיד קיימת הדרך המוליכה אל פסגת הגבהים'' , אם אתם עושים טעות דעו לכם כי אדם שלא עושה טעות הוא אדם שלא עושה כלום !

הקשיבו והשכילו חברי כי עם התמדה בלתי רגילה מגיעות תוצאות בלתי רגילות !

Peace !

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

יפה מאוד,
    מועבר לאימון אישי .

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מילים חזקות בהחלט!
    התמדה זהו שם המשחק!

אך אני שואל את עצמי, האם כל אלה שמסבירים את חשיבות ההתמדה באמת מצליחים להתמיד בעצמם?
    אם כבר ציינת את חשיבות ההתמדה, נסה לענות לי על הדברים הבאים:

אני רוצה בחורה, ניסיתי להתחיל איתה והיא נפנפה אותי, עדיין לא התייאשתי אבל ממש היום היא נכנסה למערכת יחסים עם מישהו אחר, כיצד ההתמדה תעזור לי בשלב זה, שיש לה כבר חבר והיא כבר ניפנפה אותי בכך שאמרה לי "לא"?

אני רוצה לעשו תכסף בגדול ולחיות את ה"לייף-סטייל" של המיליונרים אבל כרגע אני תלמיד תיכון ואפילו עבודה של בני נוער קשה לי למצוא.. כיצד בדיוק ובאיזו דרך אני יוכל להביא לידי ביטוי את ההתמדה בעניין זה?

ישנו בחור שהיה שחקן כדורסל המון שנים עלה לליגה אבל באמצע התיכון אמרו לו "ביי-ביי" מכיוון שהוא לא מתאים ולא צופים לו פוטנציאל משמעותי כלשהו בכדורסל.. מה עליו לעשות עכשיו וכיצד ההתמדה תוכל לבוא לידי ביטוי במקרה זה?

אשמח שתתמיד עם הרעיון שלך ותנסה לענות על השאלות הללו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 17:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מילים חזקות בהחלט!
    התמדה זהו שם המשחק!

אך אני שואל את עצמי, האם כל אלה שמסבירים את חשיבות ההתמדה באמת מצליחים להתמיד בעצמם?
    אם כבר ציינת את חשיבות ההתמדה, נסה לענות לי על הדברים הבאים:

אני רוצה בחורה, ניסיתי להתחיל איתה והיא נפנפה אותי, עדיין לא התייאשתי אבל ממש היום היא נכנסה למערכת יחסים עם מישהו אחר, כיצד ההתמדה תעזור לי בשלב זה, שיש לה כבר חבר והיא כבר ניפנפה אותי בכך שאמרה לי "לא"?

אני רוצה לעשו תכסף בגדול ולחיות את ה"לייף-סטייל" של המיליונרים אבל כרגע אני תלמיד תיכון ואפילו עבודה של בני נוער קשה לי למצוא.. כיצד בדיוק ובאיזו דרך אני יוכל להביא לידי ביטוי את ההתמדה בעניין זה?

ישנו בחור שהיה שחקן כדורסל המון שנים עלה לליגה אבל באמצע התיכון אמרו לו "ביי-ביי" מכיוון שהוא לא מתאים ולא צופים לו פוטנציאל משמעותי כלשהו בכדורסל.. מה עליו לעשות עכשיו וכיצד ההתמדה תוכל לבוא לידי ביטוי במקרה זה?

אשמח שתתמיד עם הרעיון שלך ותנסה לענות על השאלות הללו.

השאלות שלך הם שאלות יפות , דע לך ידידי שגם אני תלמיד תיכון וגם אני לפעמים מתקשה להתמיד עם בנות ובלימודים אך אני מהיום אתמיד פי 20 כי היום הגעתי לתובנה שכתבתי למעלה . בקשר לבנות אין לי ניסיון כמעט אך אנסה לעזור לך בכל מקרה , ההתמדה באה לידי ביטוי בכך שתשמור איתה על קשר ולא תתבייש להמשיך לדבר איתה גם כשיש לה חבר , הראה לה בטחון ושאתה לא מעונין בה רק בתור חברה אלא בתור עוד סתם מישהי שבא לך לדבר איתה , צא עם אחרות ואל תהיה מדוכא !

2)התמד בלימודים אחי ככל שהציונים שלך גבוהים יותר ואתה לומד יותר ככה אתה מגדיל את הסיכוי שלך להיות עשיר בעתיד , תלמד עכשיו ואל תתייאש וזה יחסוך לך כאבי ראש וכסף בעתיד .

3)הוא יכול להמשיך לשחק כדורסל , להתמיד באימונים , להשקיע יותר ממה שצריך ולהוכיח לכולם שהוא יכול להיות טוב יותר מכולם שם ! רק בגלל שאמרו לו שלא צופים לו עתיד זה לא אומר שבאמת אין לו עתיד , אסור לאבד תקווה . : ) מקווה שעזרתיי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מייקל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תתן אהבה ויחזירו לך

תודה עזרת לי מאוד!!!!!!!!!
    כל מה שכתוב פה הוא נכון !!!
    תודה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Micha19 צפיה בהודעה
    תודה עזרת לי מאוד!!!!!!!!!
    כל מה שכתוב פה הוא נכון !!!
    תודה !
    אין על מה אחי אין על מה !

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שתשמור איתה על קשר ולא תתבייש להמשיך לדבר איתה גם כשיש לה חבר
    אבל אני ילדון ביישן שלא ידע אישה מעולם
    חח עזוב, בדיחה פרטית.

בקשר לבנות אין לי ניסיון כמעט אך אנסה לעזור לך בכל מקרה , ההתמדה באה לידי ביטוי בכך שתשמור איתה על קשר ולא תתבייש להמשיך לדבר איתה גם כשיש לה חבר , הראה לה בטחון ושאתה לא מעונין בה רק בתור חברה אלא בתור עוד סתם מישהי שבא לך לדבר איתה , צא עם אחרות ואל תהיה מדוכא !

2)התמד בלימודים אחי ככל שהציונים שלך גבוהים יותר ואתה לומד יותר ככה אתה מגדיל את הסיכוי שלך להיות עשיר בעתיד , תלמד עכשיו ואל תתייאש וזה יחסוך לך כאבי ראש וכסף בעתיד .

3)הוא יכול להמשיך לשחק כדורסל , להתמיד באימונים , להשקיע יותר ממה שצריך ולהוכיח לכולם שהוא יכול להיות טוב יותר מכולם שם ! רק בגלל שאמרו לו שלא צופים לו עתיד זה לא אומר שבאמת אין לו עתיד , אסור לאבד תקווה . : ) מקווה שעזרתיי
    יפה מאוד, המטרה של השאלות הללו הייתה לבחון אותך ולבדוק האם למילים שלך באמת יש בסיס ואכן יש להן!
    כל הכבוד, הגעת לתובנה יפה, חזקה ומתבקשת, תתחיל לפעול על-פיה!

שבת שלום

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

הנושא הזה של התמדה הוא באמת נושא מאוד חשוב ,
    אבל אם כבר פתחת על זה פוסט - נסה לגעת ביותר נקודות.. התייחסת לנושא ממש ברמה הנמוכה , בלי לפרט יותר מדי.

אני חושב שרוב העניין של "פיקאפ" , "פיתוח והעצמה עצמית" , "קואצ'ינג" - המון שמות לדבר אחד פשוט , כשהמפתח להכל הוא החדרת מוטיבציה.
    זה גם המפתח של הפורום לדעתי.
    זאת הסיבה שאנשים באים לכאן. הם מחפשים משהו שידרבן אותם לצאת ולפעול.
    מכירים את התחושה הזאת שמציפה אתכם כשאתם קוראים איזה מאמר טוב? שאתם אומרים לעצמכם - "וואלה... אשכרה הוא צודק ! אני חייב לצאת לנסות !! עכשיו !!"

זאת המטרה של הפורום. זה מה שאני לפחות מנסה להעביר בכל הודעה שלי כאן.

בקשר להתמדה , הרעיון באמת להתמיד ולא לוותר. אבל זה ממש בכללי.

לשאלה של "ידידה טובה שנכנסה למערכת יחסים" / "ידידה טובה שדחתה אותי" או כל מצב אחר שבו אתה כביכול "נדחית" , התאכזבת , לא קיבלת אותו יחס שציפית לקבל מהבחורה.
    יש לך 2 אפשרויות :
    1. לבחור ללכת עם השגרה החברתית , עם הסטיגמות ,
    שאומרות "היא דחתה אתכם , אתה נפגעת. תתרחק , תתרפס , תבכה קצת ,
    תכנס לדאון ותצא מזה עוד חודש חודשיים שנה שנתיים. 'תתגבר עליה' , 'לא נורא , יש עוד הרבה דגים בים' וכו'..."
    2. או לבחור להדק את הקשר עוד יותר !
    לאמר לה "לא נורא , לא קרה כלום.. אני מקווה שהכל ישאר בינינו אותו דבר..."
    לפלרטט עם בחורות אחרות מצד אחד (שלא תחשוב שאתה נדבק אליה וש"לא הבנת את המסר") , ומצד שני - כן לדבר איתה חופשי.
    יותר מבעבר !
    כן לגעת בה.
    כן לשלוח הערות מיניות.

לשאלה השנייה , לגבי "לחיות לייף-סטייל של מיליונרים"
    -
    ההתמדה נכנסת כאן בנושא של לחפש עבודה כל הזמן , לא להתייאש.
    אני באותו מצב כמוך , מנסה לחסוך את הגרושים האחרונים שחסרים לי למימון חדר כושר ורישיון , ולא ממש הולך.
    ההתמדה נכנסת כאן שאתה שואל כל חבר שלך אם הוא יכול לסדר לך משהו ,
    מחפש בכמה מקומות של "כוח אדם" ובא אליהם ממש יום-יום
    (זה הגיע למצב שהפכתי את המזכירה שם לחברה הכי טובה שלי >< , אני מספר לה על דברים שהיו לי ביומ-יום וכו'... )
    הרעיון פה זה להתמיד ולא לוותר ,
    ואם באמת חשוב לך העניין של ההכנסה כלכלית ו"להנות מחיים של עשירים" , תעשה הכל בשביל למצוא עבודה.
    למרות שכאן חוץ מהתמדה נכנס גם סדר-עדיפויות של תלמיד-תיכון.
    זה לא בדיוק התמדה כמו הפעלת שיקולים. מה יותר חשוב ומה פחות.
    (ואם אני לא טועה , אפילו כתבת על זה מאמר לא מזמן)

לשאלה השלישית -
    מה המטרה שלו? לחזור לליגה? להמשיך לשחק כדורסל? להוכיח לכולם שהוא כן מתאים לקבוצה?
    קונה כדורסל הביתה / משחק במגרש בשכונה - מתאמן יומ-יום וחוזר לשחק...

סיכום
    חבר'ה , מה שבאמת חשוב הוא שתכניסו לחיים שלכם מספר ערכים חשובים : הצבת מטרות , התמדה , והפעלת שיקולים (סדר-עדיפויות)
    תציבו מטרה. משהו שאתם באמת רוצים. להשיג בחורה , להתחיל עם בנות , להרוויח כסף , לשחק כדורסל , להנות בחיים (כן , זאת גם מטרה)
    להתמיד בביצועה ולעשות כל דבר שדרוש להגשמתה
    ולהפעיל שיקולי-דעת. מה יותר חשוב כרגע ומה פחות.

בהצלחה !!
    וכמו שפותח האשכול אמר , "מי שלא טועה לא לומד. ומי שלא מנסה - לא טועה כלל !"
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-01-2011 בשעה 21:08.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מלבד העובדה שהתשובות שלכם מראות על מחסור משמעותי בהבנה פיננסית הן לא רעות.
    אם אתם רוצים לעשות כסף אני מבטיח לכם שהוא לא מותנה בהכרח בהתקדמות אקדמאית, נעזוב את הדוגמאות הברורות של סטודנטים למקצועות כמו "ביולוגיה" שלא עושים לירה עד סוף התואר השני וגם אז מליונרים הם בטוח לא, נלך על דברים קצת יותר "אקטרקטיבים",
    מנהל שיווק עם תואר ראשון וקצת ניסיון יכול להרוויח בחברה מצליחה את ה17 ברוטו... אולי.. עם תואר שני אולי כמה אלפים יותר.. אם אתם מעוניינים במשכורת הזאת כ"חיים של מליונרים", הייתי ממליץ לנסות לרוץ לכנסת, חברי כנסת מרוויחים יותר ויכולים להיות בורים לגמרי...

תתעסקו יותר במה אתם אוהבים לעשות, ותחשבו איך אפשר להרוויח משם. רק ככה באמת תגיעו להצלחה כלכלית.. מתכנת עם תואר ראשון במדעי המחשב ממקום נחשב מרוויח 15 +- (בלי יותר מידי נסיון), אני מכיר ברמנים שמרוויחים 15, קונדיטורים שמרוויחים הרבה יותר מ15, ו"אמני פיתוי" (ע"ע אדם ליונס, למשל) שיכולים בסופש אחד להכניס יותר מ15. הרבה יותר. (אני לא נכנס לכמה מגיע אליהם לכיס, מבטיח לכם שעניים הם לא).

לא אומר שלא ללמוד, פשוט אומר שזו לא הדרך לכסף.. לפחות לא לכסף כמו שאתם מתארים לעצמכם .

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

סילחו לי אבל כנראה שלא הבנתם, כל הבעיות שתיארתי מעלה הן בעיות לדוגמה, אני ממש לא סובל מהן חלילה.
    THENUTS, מידע פיננסי בקושי יש לי אבל אתה בהחלט צודק שהתמדה בעבודה או בלימודים לא בהכרח תעשה אותנו עשירים, בימים אלו לדעתי גם לא בהכרח תעזור לנו לחזור עם משכורת הגונה הביתה, כי כיום כולם לומדים.. וקשה למצוא עבודה!

הצעד הראשון אל העושר הוא פשוט לחשוב מחוץ לקופסא לדעתי, לקחת משהו שהרוב לא מתייחסים אליו ולהפוך אותו לעסק.
    מי התייחס לאותם בתולים בכיינים פעם? אלפי שנים לא נתנו להם חשיבות.. עד שקמו כמה חרמנים, חקרו את היחסים של בינו-לבינה והמציאו את אומנות הפיתוי. כל האימון האישי שהפך לדבר מסחרי לא נורמאלי.. התחום הזה הוא תוצאה של חשיבה מחוץ לקופסא.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 23:26.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect