קודם כל תראו את סרטון המוגבלים הבא:
איזה חירטוט הכי מרגיז אותי?
שטוענים שם שנוסטרדמוס חזה שבשנת 2012 יהיה סוף לאנושות !
חחחחחחחחח זה פשוט קורע איך שאנשים לא יכולים להפסיק להעביר כאלה זיבולי שכל אחד לשני XDD
נוסטרדמוס חזה בכלל שבשנת 2751 האנושות תגיע לסופה !
חחח לא יודע מי ,דתיים ,לא דתיים ,מפגרים לא מפגרים הקדימו את זה במעל 700 שנה!
קולטים את זה?
ואני קראתי אישית כמעט כל חזון או כל מה שאמר נוסטרדמוס גם על אסון התאומים ,גם על מלחמת העולם השניה ועוד
על מלא דברים שהוא כתב ואמר אבל הוא אף פעם לא חזה שסוף האנושות יהיה ב-2012!!
זה שקרים ,בולשיט אחד גדול ופשוט אף אחד ואני ממליץ לאנשים להרגע ולא לאכול את הזבל הזה.
סליחה על הביטויים שאני רושם כאן אבל זה באמת נכון !
הנה אפילו צילמתי את זה כי היה לי משעמם :
אנשים צריכים להתבייש לפרסם כאלה שטויות ועוד ביוטיוב .
ועוד מה ?
מפרסמים את הרב אמנון יצחקי הליצןןןןן הקטן הזה חחח יוווו כל פעם הוא בא לספר בדיחה ולא חזון או משהוא
רציני פשוט בן אדם בלי בושה שחיי על תרומות מכל יהודי העולם ופשוט אחד שלא מבין כלום לא בתורה וגם לא
בחזון העתיד ובטח והוא עוד אחד שלא יודע מה בעבר קרה אפילו חח
בקיצור !
לא יהיה שום סוף בשנת 2012 ,יש עוד מישהוא למעלה שדואג לכך שנחייה יותר מיזה ועוד שנים ,וחוץ מזה ..
תחשבו לרגע אם יהיה סוף העולם ב-2012 תחשבו לרגע כמה אנשים יהיו שמחים ,תאחלס מה?
סוף סוף נגמרים חיי הסבל האלה שנקרים חיים כל כדור הארץ עם כל החיים המחורבנים האלה..
אני הייתי מת שסוף העולם יהיה ב-2012 ,אפילו מחר מתאים לי סוף עולם או משהוא בסגנון ,אני לא אחד שאוהב
את החיים כל כך.
אבל מה ?
תנו לי לשמח אותם ולבאס אותי!
חח ,סתם חברה זה הכל ציניות קצת הומור וקצת שגיאות כתיב
איראן לא תגע ולא תחשוב אפילו על לשלוח טיל גרעיני ברגע שיהיה לה לעבר ישראל ,כי אין לה קודם כל
את האומץ ודבר שני אם היא תשלח טיל אחד ,מדינת ישראל ישלח לעבר איראן עוד 2-3 טילים !
תחשבו לרגע ,מה הם חולרות ?
מה אחמג'ד גם לא אוהב לחיות .<? ,או השליטים בלשון הדיקטטורי שלו :?
כן הם כן אוהבים לחיות .
תאמינו לי ,לא אוהבים לחיות אלה שמתפוצצים ,אלה שאין להם בשביל מה לחיות ,האנשים העניים והמסכנים .
אבל לא אלה המושחטים שחיים על הכסף של המדינה ושל האזרחים ,ההפך הם כל כך מאושרים שהם חיים והם מתים
להשאר בחיים לעוד עשרות שנים.
לכן טיל עם ראש נפץ גרעיני אחד של איראן יכול לגרום למות 5-6 מיליון יהודים בארץ ישראל ,אבל טיל גרעיני אחד של ישראל
יכול לגרום למות של 22-23 מיליון אזרחים באיראן ולפוצץ את האמא אמא שלהם !
ועל מה הממשלה שלהם תתבסס?
על מה ?
אתם חושבים שיתנו לאחמג'ד כסף או תהילה כזאת שהוא זכה באיראן בערב הסעודית ? ,או בארצות הברית ? ,או ברוסיה?
התשובה היא לא ,כל מדינה שמכבדת את עצמה לא תקבל את אחמג'ד או את אנשיו קרוב אפילו לשלטון .
גם לא בעוד 100 שנה.
אף אחד לא רוצה דיקטטוריה ,תאחלס אתם גם רואים מה קורה למשטרים אפלים עכשיו במקומות אחרים ,לא "חובבים" אותם כל כך ורוצים
להפיל אותם.
בקיצור איראן לא תשלח שום טילים לעבר ישראל ,לא תחשוב אפילו על לפגוע באוכלוסייה של מעל אלפי סהידים ,מחבלים ,רוצחים ותומכים
של הג'הד האיסלמי שנמצא בלבון ,בעזה ,בסוריה ובכל מדינות הערב ,הם לא ירצו להרוג את עצמם חח תאמינו לי זה אירוני וזה שטויות במיץ עגבניות .
אז יאללה חברההה סוף העולם לא ב-2012 ! תצאו מהסרט שאתם חיים בו .

ציטוט ההודעה
)