חמישי הייתה לי יומולדת, אז עשיתי מסיבה בבית ריק.
הייתי שיכור אז אני לא זוכר הרבה, בגלל זה הדיווח יהיה מאוד קצר. אני כן זוכר שהחלטתי לשים זין על הגיים האיטי והמחושב, לשים זין על לחכות לIOIs, ובמקום זה פשוט להיות מיני. לקדם עניינים ואם אני מקבל דחייה אז להמשיך לבחורה הבאה. כבר נאמר שלא מומלץ להריץ גיים במעגל החברתי הקרוב, אבל לי אישית זה לא פגע בחברויות עד היום.
בכל מקרה, בחמישי -
נסיון 1:
דיברתי עם ידידה, לא זוכר על מה אבל סביר להניח שעל שטויות. יכול להיות שדיברתי על המזג אוויר אפילו, אבל השפת גוף שלי הייתה מינית. הייתי קרוב אליה, דיברתי לאט ובקול עמוק, נגעתי בה. תוך כמה דקות בודדתי אותה לחדר נפרד, דיברתי איתה עוד טיפה וניסיתי לנשק אותה. קיבלתי דחייה, המשכנו לדבר עוד כמה דקות ואז ניסיתי שוב. קיבלתי שוב דחייה. קלטתי שזה לא שיטסט ושאני מבזבז זמן, אז המשכתי הלאה.
נסיון 2:
ידידה אחרת. שוב לא שם לב לסימני עניין אלא פשוט מתקדם עד שאני מקבל את הלא. שוב שפת גוף מינית. שוב בידוד. התקרבתי לנשק אותה, התנשקנו בהתחלה בקטנה, ולאט לאט זה נהיה יותר ויותר אינטנסיבי. מכאן אין הרבה מה לספר.
ניסיון 3:
ידידה שלישית. שוב פשוט מתקדם מהר. בודדתי ושוב קיבלתי דחייה, כמו עם הראשונה.
אני יודע שאין בדיווח הזה הרבה תוכן. בכל זאת החלטתי לפרסם אותו כי יש לי ממנו כמה תובנות:
קודם כל, שיש הבדל בין להיות מיני ללהיות חרמן. לדעתי הסיבה שלא הלך לי עם הבחורה הראשונה היא שהראיתי שאני חרמן במקום לשדר מיניות. במילים אחרות, לא היה מתח מיני ופשוט ניסיתי לנשק אותה. להיות מיני=ליצור מתח מיני. לפני שבודדתי אותה הייתי מאוד מיני, הייתה את ההרגשה הזאת באוויר. אבל אחרי הבידוד פשוט ניסיתי לנשק אותה בלי מתח מיני. אותו דבר עם השלישית.
דבר שני, להיות ישיר חוסך זמן. במקום לבזבז זמן על להתחבב על בחורה, להצחיק, קוקי&פאני ושאר שטויות, אני יכול פשוט להיות ישיר. מקבלים יותר דחיות, נכון, אבל כן יש תוצאות, והן באות מהר יותר. מהצד השני, זה היה לי פחות כיף.
אז לשמר:
-להיות עקבי.
-לא לתת לדחייה להשפיע על ההרגשה שלי, אלא פשוט להמשיך הלאה.
לשפר:
-לא להיות חרמן אלא להיות מיני. להבא לדאוג ליצור מתח מיני קודם. נכון שהלכתי על כל הקופה ואמרתי שאני פשוט מקדם עניינים, אבל מתח מיני זה חלק מזה.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה
)