אני מרים משקולות מידי פעם (פעמיים או שלוש בשבוע) סט של בערך 15 דק'
כשאני מרים אני דואג לשמור על גב ישר , האם יכול להיות שיש לי כאבי גב מהרמת המשקולות
ואם כן האם להפסיק ?
תודה רבה מחכה תשובות...
אני מרים משקולות מידי פעם (פעמיים או שלוש בשבוע) סט של בערך 15 דק'
כשאני מרים אני דואג לשמור על גב ישר , האם יכול להיות שיש לי כאבי גב מהרמת המשקולות
ואם כן האם להפסיק ?
תודה רבה מחכה תשובות...
|
|
איזה תרגילים אתה עושה?
ויכול להיות לך כאבי גב מהרבה דברים אחרים. לדוגמא, אם אתה בד"כ יושב עם הגב עקום (בכיתה, במחשב, כשאתה אוכל וכו') זה יכול לגרום לכאבי גב.
לא צריך להפסיק אבל שים לב שאתה תמיד עם גב זקוף (גם באימונים וגם בכלל ביום יום).
ויש לך תכנית אימונים?
תודה רבה , אין לי תוכנית אימונים כי בין כה וכה אין לי גנטיקה טובה ולכן כמה שאני
אתאמן זה לא יעזור לי. אני מידי פעם עושה סטים קצרים סתם בשביל עיצוב של היד אבל אין לי נפח בשיט
אני רזה יחסית אבל מה לעשות כל אחד איך שהקב"ה ברא אותו בכל אופן תודה לך בן.![]()
אחי אם אתה אומר שקשה לך לשמור על גב ישר וכואב לך בגב בזמן הרמת המשקולות אז תשען על הקיר בזמן הסט
לא הבנת אותי נכון התכוונתי שמבחינה גנטית יש מקסימום שאני יכול להגיע אליו מבחינה של מסה
ואצלי במשפחה הגקניטה היא של נטייה לרזון ולכן אני אומר שבגדול אין לי יותר מידי לאן להתקדם
(זה כמו אחד שיש אצלם בגניטיקה נטייה למחלות לב גם הוא ישתדל לשמור על אורח חיים בריא
בסופו של דבר יכול מאוד להיות שהוא יסבול ממחלות לב )
*כמו שאני זוכר אתה מפורום האתאיסטים אני לא שאלתי האם או לא להשתנות אלא על בעיות הגב
זה שאתה בוחר לחפש תמיד את הקטע האמוני ולהתנגח בו אתה יכול לשלוח לי לפרטי ואני אשמח
להשיב לך בפירוט מה אני חושב בעניין .
* אני שוב חוזר על מה שהסברתי לך בגדול תמיד אפשר להתפתח אבל הגנטיקה - היא גורם מכריע
בעד כמה תוכל להגיע למקסימום!!!![]()
דבר עם מדריך הוא ידע להגיד לך בדיוק אם זה ממשיך לך לאורטופד
בעיות הגב נובעות מלחץ כח הכובד המופעל על עמוד השדרה במצב עמידהה,הליכה,ישיבה, פעילות ספורטיבית,הרמת משאות, סחיבה של סלים וכו.
לשחרר את הלחץ אפשר להשתמש במיטת היפוך שתשחרר את הגב מהלחץ.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 26-02-2011 בשעה 13:31. סיבה: רווח אישי
הרעיון לעבוד נגד כח הכובד וכך לשחרר את הלחץ מחוליות עמוד השדרה. מעולה!!!