תודה על המידע![]()
|
|
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
שחף כנס להגדרות תגיד לי כמה RAM אתה רואה שם ואז תחזור אלי עם תשובה ואז אני אסביר לך את הפן הטכני של המכשירים
נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-02-2011 בשעה 21:10.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
פ-א-ס-ה .
אין על אנדרואיד ..
מנהל אבטחת מידע לשעבר.
תכלס יש לי איפון בשביל ה אייפוד לא יותר מיזה (אני כל הזמן אם האייפוד שלי) אז קניתי אייפון כי זה גם פלאפון בייחד (הכי טוב )
והט'אצ הכי טוב בעולם לא משנה תגידו ! זה של אפל
שחף כל מה שאתה אומר נכון!!! אני גם פשרתי מאייפון והאנדרואיד שלי בדרך אליי(HTC DESIRE HD)
אני עדיין לא יודע מה יותר טוב ואם אני לא יאהב את האנדרואיד אז בטח אני יקנה את האייפון ההבא שיצא חחח
אבל אני אמרתי למה לא לשנות... יש לי כל כך הרבה זמן אייפון ושינוי לא יזיק
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אם היית מכיר אותי, היית יודע שפוזה זה ממש לא הקטע שלי.
ואם תקרא טוב, תראה שדיברתי על זה שהייתי הראשון באיזור "נהריה-עכו-אכזיב". חבר שלך מהאיזור?
אל תדאג אורי אני מכיר ומבין טוב טוב את הפן הטכני של המכשירים... המפרט שלהם זהה. 512 mb RAM, מעבד 1GB. רק של אפל זה מעבד בייצור אפל - A4, ואצל גוגל זה Hummingbird.
הנקסוס החדש והאייפון 4 זהים במפרט.... השוני העיקרי ביניהם הוא המסך. (אם מדברים על חומרה)
בדיוק כמוני... נמאס לי מזה כבר חח...
פריצות עניינים... כל חיבור למחשב הופך לסרט מתח.![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 02-02-2011 בשעה 21:37.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני יודע מה כתוב אני מבקש ממך לבדוק פיזית כמה באמת יש לך
אני מהמר על 346 משהו באיזור..
אחרי שתראה שאני צודק אני גם אסביר לך למה זה ככה ולמה אנדרואיד על הדף הוא מכשיר מדהים ולמה בפועל הוא הולך לאכזב אותך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-02-2011 בשעה 22:04.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update