שאלה קלה אחרונה להיום, ואחר כך נעבור לשאלות בינוניות! כמה אליפויות יש לריאל מדריד בכדורגל?
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינק לא ישמר. http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg
נכתב במקור על ידי iTayAs שאלה קלה אחרונה להיום, ואחר כך נעבור לשאלות בינוניות! כמה אליפויות יש לריאל מדריד בכדורגל? ..31
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
31???
קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^אתגר פורום כדורסל אתגר פורום האבקות/WWE לשעבר shafoosha12
כל הכבוד קובי! עוברים לשאלות הבינוניות! על 2 נקודות. מי האיש בתמונה? במידה ולא תצליחו אני יביא רמזים.
אולי וולר? נראה לי שקוראים לו רודי...
אלברטו זאקרוני
נכתב במקור על ידי Private אולי וולר? נראה לי שקוראים לו רודי... אני יקבל. זה רודי פלר. הוא אימן את גרמניה, רומא ולברקוזן.. קיבלת 2 נקודות. ממשיכים בבינוני:
סטיב מנדנדה
נכתב במקור על ידי iTayAs אני יקבל. זה רודי פלר. הוא אימן את גרמניה, רומא ולברקוזן.. קיבלת 2 נקודות. ממשיכים בבינוני: מנדנדה
קוראים לו באנגלית voller ... סטיב מנדנדה?
נכתב במקור על ידי צחי2 סטיב מנדנדה כל הכבוד, שאלה אחרונה על 2 נק': אני ארגנטינאי, שיחקתי בולנסיה, זכיתי איתה בשני אליפויות, אני קשר, וכיום אני משחק בפורטוגל. מי אני?
פאבלו איימאר
אלברטו טינו קוסטה
נכתב במקור על ידי iTayAs כל הכבוד, שאלה אחרונה על 2 נק': אני ארגנטינאי, שיחקתי בולנסיה, זכיתי איתה בשני אליפויות, אני קשר, וכיום אני משחק בפורטוגל. מי אני? איימאר
נכתב במקור על ידי Private פאבלו איימאר יפה מאוד! שאלות קשות: איזה קבוצה שכבר לא קיימת יותר זכתה באליפות המדינה בכדורגל לפני קום המדינה? (אם אחרי 10 דקות לא תענו אני יחליף, זה באמת קשה).
חוקי הפורום