|
|
אה, רק בשביל ההתערבות?
תשכר אותה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נו באמת , זאת חברה שלך רבאק !
אם אתם חברים , אתם אמורים להיות מסוגלים לדבר חופשי על הכל , לגעת אחד בשני בלי לחשוב בכלל , אז לדבר על סקס?...
או יותר גרוע מזה - שידיד אחר שלה ישפיע בצורה כל כך חזקה עליכם ?..
אני במקומך הייתי פותח את הנושא הזה
או בפני הידיד - שיתפוס מרחק מהחברה שך... אין מצב שידידים שלה משפיעים עליה כל כך חזק..
אבל יותר מזה - פתח תנושא עם החברה.. אין מצב שאתם לא מסוגלים לדבר על זה..
ילדותי - כי כל העניין הזה של "בוא נתערב שאת לא מספיק חרמנית" ובלה בלה בלה זה ילדותי !
ואם אתה נותן לאיזו התערבות מסכנה להשפיע ולנתב את הקשר שלך ושל חברה שלך.. לא טוב אחי.
במקום להתעסק ב"איך לחרמן אותה ולגרום לה כן לרצות לשכב איתי" , דבר איתה דוגרי.
היא חברה שלך.
אתה צריך להוביל את זה לסגירה ולסקס , ולא לחכות ולנסות לחרמן אותה ושזה יבוא מהצד שלה.
בהצלחה גבר
עריכה : דרך אגב , תמיד טוב לדעת איך לחרמן אותה.. בשביל להכניס קצת אקשן ולהגביר את המיניות בקשר ביניכם..
אבל אם אתה עושה את זה רק בשביל "שהיא תעזוב את ההתערבות , ותעשה איתי סקס" אז אחי - אתה מתעסק בקקה.
זה יכול לעזור , אבל לא פתרת את הבעיה - רק עקפת אותה מהצד.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 31-01-2011 בשעה 15:15.
הייתי פה.
אתה חבר של מישי ואין לך מושג מה היא אוהבת ולא? :\
ככה לא מתייחסים למישי, גבר צריך לממש פנטזיות, לעשות כל מה שהבחורה רוצה שתעשה במיטה, לגרום לה להרגיש כמו שלא הרגישה בחיים...
באמת תהיה ג'נטלמן
אתה רוצה שאנחנו נגיד לך, איך לחרמן את חברה, שתסכים איתי אם אני לא טועה, שלך?
אני חושב שאתם צריכים לעבוד קצת על הקשר....
חחחח נושא דפוק.
יש לך 2 אפשרויות:
1. לדבר איתה על זה שלהיות חרמנית עם חבר שלה זה טוב וזה לא כמו להיות זונה או כל קונוטציה שהיא חושבת...כי אחרי הכול שניכם נהנים ומקדמים את הקשר לשלב הבא.
2.לחרמן אותה רצח.
תעשה לה ביד חלש חלש,תלחש לה איזה סיפור דמיוני שבו שניכם עושים משהו ואז איכשהו זה מתגלגל לסקס,ותספר הרבה פרטים קטנים,רגשות וכ'ו...ואז בסוף הסיפור תפסיק פתאום לעשות לה ביד...היא כבר תנתר על הזין שלך![]()
שכבתי איתה
וההתערבות התבטלה כי גילו שאני יודע
אבל אני מת שהיא תגיע לאורגזמה (החבר הקודם שלה לא גרם לה לגמור)
שכבנו כמה פעמים ובפעם הראשונה גמרתי אחרי 5 דקות (בכל זאת פעם ראשונה בחיים שלי)
אבל הייתה פעם אחת שהצלחתי להחזיק חצי שעה
אבל אין לי מושג איך אני גורם לה לגמור
אני מגרה אותה בצורה שהיא כל כך רטובה..
(ואם משהו חושב שיש בעיה עם הגודל אז זו לא הבעיה)
אבל אני מת שהיא תגמור..
יש פה אלמנט חשוב שכולם מתעלמים ממנו..
על מה ההתערבות? מה היא תרוויח אם היא תנצח? תשווה את ההצעה, ככה שהיא לא תפסיד מההתערבות, ותרוויח פעמיים![]()
התבטלה ההתערבות כבר רשמתי בתגובה מעלייך
אני פשוט לא רוצה לפתוח עוד נושאא
אז שוב:
עוד שאלה איך אני מגיע לנק' הG ואיפה היא ?אבל אני מת שהיא תגיע לאורגזמה (החבר הקודם שלה לא גרם לה לגמור)
שכבנו כמה פעמים ובפעם הראשונה גמרתי אחרי 5 דקות (בכל זאת פעם ראשונה בחיים שלי )
אבל הייתה פעם אחת שהצלחתי להחזיק חצי שעה
אבל אין לי מושג איך אני גורם לה לגמור
אני מגרה אותה בצורה שהיא כל כך רטובה..
(ואם משהו חושב שיש בעיה עם הגודל אז זו לא הבעיה)
אבל אני מת שהיא תגמור