פתחתי את האשכול לפני שבועיים בערך בפיקאפ אבל נראה לי שכדאי לפרסם את זה פה, אחרי ששמתי לב לפורום הזה.
אוקיי,
אממ אז ככה, יש ילדה אחת מהשכבה שאני מעוניין בה כבר בערך במשך חודשיים~. בקיצור הגעתי למצב שאני מדבר איתה כל יום כמעט כל כמה שעות, אם זה בבצפר, בפייסבוק או שכולם יוצאים וזה. בקיצור לפני כמה שבועות באתי לחברה הכי טובה שלה ואמרתי לה שאני מעוניין בה. היא שאלה אותה מה היא חושבת, והיא (מי שאני רוצה) לא ממש התלהבה, לפי מה שהבנתי, והיא אמרה שהיא לא רוצה חבר כרגע. בקיצור השיא היה כמה ימים אחרי זה, היא שאלה אותי מה קורה איתי (הייתי קצת מבואס בגלל זה) וזה ואמרתי לה שאני אוהב אותה, למרות שהיא לא רוצה חבר. בקיצור כבר יום אחרי זה חזרתי לעצמי ואמרתי שאני מתקדם, אבל עדיין אני רוצה להיות ידיד טוב שלה. אז עכשיו אני ידיד טוב מאוד שלה, אבל אני, לצערי, גם רוצה אותה בקשר רומנטי, עדיין.
אז מה לעשות? אתם חושבים שיש צ'אנס, או שאני כבר צריך להתקדם? ואם אתם שואלים אם אני רוצה אותה - כן אני רוצה אותה מאוד. אנחנו ידידים מאוד טובים כמו שרשמתי, אבל אני רוצה יותר מזה.
חלק אמרו לצאת איתה לבד -
זה לא בעייה מבחנתי לצאת איתה בשישי לבד, האמת בשישי הזה בידיוק יצאנו עם עוד 3 חבר'ה. אני בטוח שהיא תסכים לצאת איתי לבד לסרט או משהו, אבל מה אז? איך אני מקדם את זה? דבר שאני חייב לציין זה שהיא אומרת שהיא לא רוצה חבר, וזה לא רק בגללה - יש לה הורים ממה קשוחים (ככה היא טוענת, ככה היא סיפרה לידידיות שלה ולי והידידות שלה סיפרו לי), אפילו פעם אחת היה לה חבר לפני איזה שנה (מאז לא היה לה) וההורים שלה נתנו לה עונש ענקי בגלל זה. כיאילו, לפי מה שהיא מספרת, ההורים שלה ממש לא אוהבים את זה, אבל הקטע הוא שאני אף פעם לא יודע כמה נכון זה, ותמיד יש את הקטע של הפקפוק.. תבינו, היא ילדה די ביישנית, אבא שלה באמת קשוח, אמא שלה פחות, (ראיתי את זה כשהייתי אצלה..). עוד דבר הוא שאנחנו במין "חבורה" כזאת, ביחד 5 ילד, ואנחנו ממש קשורים אחד לשני וזה.. בקיצור השאלה שלי אם שווה להזמין אותה לסרט בכלל, ואם כן מה לעשות כדי לקדם את העניינים? אני חייב להדגיש שאמרתי לה שאני אוהב אותה לפני איזה חודש, ומאז אנחנו עוד יותר ביחד! זה לא נורמאלי, אף פעם לא קרה לי דבר כזה. כל היום, כל יום אנחנו מדברים וזה. פעם אחת יצא שממש אבל ממש פלירטטנו, אבל ו יש לנו שיחות עמוקות גם על דברים אחרים שלה ושלי וזה...
אני ממש אובבסיבי לגביה, ואני לא יודע מה לעשות >.> חשבתי על להגיד לה עוד כמה זמן משהו טוב שמצאתי באיזה מאמר אחד:
"תקשיבי, אני אוהב אותך. אם תגידי שאת רוצה להשאר ידידים, זה סבבה מבחינתי. זה כמובן מבאס אבל אני אבלע את זה ואני אפילו אסתדר אם תצאי עם מישהו אחר. פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה. אני רוצה שניהיה ביחד".
ולראות כבר איך היא תגיב.. כיאילו מקסימום... אני כבר יקלוט שזהו זה אני צריך להתקדם. מה אתם אומרים?
זה מהיום חחחחח: אז פלרטטנו היום איזה שעה, שאלתי אותי על החברים שהיו לה, שאלה אותי על החברות שהיו לי וזה, ואחרי זה ששאלתי אותה למה את לא נותנת צ'אנס עכשיו ושנה את רוצה ליהיות ללא חבר, היא אמרה "גם אני לא מבינה חחחחחחח". בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות. אני מנסה להתקדם אבל אני לא מצליח, אתם חושבים שכדאי לי להגיד לה את מה שרשמתי בפוסט הקודם ^^ אולי כדאי לי לצאת איתה לבד ואז להגיד לה, או איך?
מצטער על החפירה ותודה![]()

ציטוט ההודעה

] קצת בנעוצים.