כאן יתנהל הבאטל שלכם בנושא: ספורט נא לאשר השתתפות ונתחיל אותו. יש לכם 48 שעות להגיב עד שיש ניצחון טכני.
אני כאן
מתחילים , מי הספורטאי/ת הראשונה שהביא מדליית זהב באולימפיאדה לישראל?
גל פרידמן
נכתב במקור על ידי ~=DIESEL=~ גל פרידמן תשובה נכונה, השחקנית הישראלית היחידה שהגיעה לרבע גמר טורניר גראנד סלאם ? מי היא?
שחר פאר
נכתב במקור על ידי ~=DIESEL=~ שחר פאר תשובה נכונה, בתחרות זאת ישראל איבדה המון שחקנים אולימפיים, - שיכלול מקום , ושנה.
אולימפיאדת מינכן באוגוסט ובספטמבר 1972 במינכן שבגרמניה
נכתב במקור על ידי ~=DIESEL=~ אולימפיאדת מינכן באוגוסט ובספטמבר 1972 במינכן שבגרמניה תשובה נכונה, שאלה חדשה: כמה שחקנים משחקים בהוקי? בכל קבוצה כמה? וכמה בכלל במגרש? שלוש נק'.
לא הבנתי את השאלה הראשונה והשלישית . אבל אני יענה ממה שהבנתי.. יש 2 קבוצות , בכל קבוצה יש 6 שחקנים בסה"כ 12 שחקנים על המגרש . זה בסדר ?
נכתב במקור על ידי ~=DIESEL=~ לא הבנתי את השאלה הראשונה והשלישית . אבל אני יענה ממה שהבנתי.. יש 2 קבוצות , בכל קבוצה יש 6 שחקנים בסה"כ 12 שחקנים על המגרש . זה בסדר ? תשובה לא נכונה , נסה שוב.
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה לא נכונה , נסה שוב. אתה מתכוון להוקי קרח נכון ? אני לא מבין מה לא נכון בכל קבוצה יש 5 שחקנים ושעור
1. יש 10 שחקנים 2. בכל קבוצה 4 ושוער, 5. 3. ומגרש 10
נכתב במקור על ידי ~=DIESEL=~ אתה מתכוון להוקי קרח נכון ? אני לא מבין מה לא נכון בכל קבוצה יש 5 שחקנים ושעור תשובה נכונה , התבלבלתי חשבתי 5 כולל שוער. בקיצור - צודק. שאלה חדשה: זכיתי במונדיאל ב 2010 מי אני?
חוקי הפורום