קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סיפור על לידה \מרגש מאוד חובה לקרוא
    על ידי - Yaniv - בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 20:35
  2. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 15:25
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 13:05
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סיפור מרגש מאוד!תראו איך הכל מתגלגל

הקב"ה אני אוהב אותך!!! האוואטר של srvi12
    שם פרטי
    יעקב
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שפוחד מאחד - לא פוחד מאף אחד!!!

ברירת מחדל סיפור מרגש מאוד!תראו איך הכל מתגלגל

בס"ד
    סיפור מאוד מרגש ששמעתי מהרב יצחק פנגר,תראו איך הכל מתגלגל
    מסופר על משפחה חרדיה עם כמה ילדים,לילד אחד נקרא דני(אני לא זוכר את השם),דני הגיע לגיל שבו הוא אמר לעצמו שלהיות דתי זה לא מתאים לו,הוא התחיל לזלזל פעם לא הניח תפילין פעם קם מאוחר קיצר עד שהוא ירד לשפל המדרגה וחזר בשאלה.
    דני ניתק את הקשר עם המשפחה והתחיל חיים משלו ,הוא הלך לגור לבד והתרחק לגמרי מהמשפחה.
    יום אחד אבא של דני נפטר ודני אפילו לא ידע על זה,לא ישב שבעה ולא אמר קדיש ולא כלום.
    כל דבר שנראה לו דתי הוא לא רצה לעשות.
    אבל דני אהב מאוד חיות!יום אחד הוא הולך הרחוב פתאום הוא רואה תאונת דרכים פכונית פגעה בחתול והחתול נפצע קשה,דני לקח את החתול אליו לבית,טיפל בוא הוציא עליו הרבה כסף במשך 3 חודשיים,אחרי 3 חודשיים המצב של החתול השתפר הוא התחיל ללכת אבל צולע ,אחרי 4 חודשיים החתול הבריא לגמרי ודני שיחרר את החתול לרחוב,איך שהוא שיחרר את החתול לרחוב החתול עבר את הכביש ומכונית פגעה בו.החתול מת.
    דני לקח את זה קשה והוא היה עצוב מאוד על זה,הוא אמר לעצמו שהוא יכול לקבור את החתול ולשבת עליו שבעה ולקרוא עליו קדיש וזה לא נקרא דת זה יעזור לו לצאת מהדיכאון.
    הוא קבר את החתול ישב עליו שבעה,והלך לבית כנסת להגיד עליו קדיש.
    בבית הכנסת אנשים הכירו אותו מהעבר שאלו אותו:"מה אתה עושה כאן?"ו"למה אתה לא בא לבית כנסת?"וכו'...
    דני אמר להם שנפטר מישהו קרוב עליו והוא בא להגיד עליו קדיש.
    בערב אח של דני מתקשר אליו ואומר לו:"שמעתי שבאת לבית כנסת,מה קרה?"
    דני עונה לו:"עזוב אתה תצחק עלי"
    אחיו עונה לו:"אנחנו אחים ,תספר"
    אז דני מספר לו את כל הסיפור על החתול וזה.
    אחיו אומר לו:"היום זה היום פטירה של אבא שלנו(יום השנה)ותראה איך הקב"ה גילגל הכל כידי שתגיד קדיש על אבא"
    דני התפלא!

תיראו איך הקב"ה גילגל הכל כידי שדני יגיד קדיש על אביו,למרות שהוא אפילו לא ידע שזה על אביו!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

סיפור יפה בהחלט.
    אבל קצת קשה להאמין שהוא אכן ארע.
    מוזר עד בלתי אפשרי הוא שאדם שכ"כ שונא דת כמו שמתואר בסיפור, יתחיל פתאום להגיד קדיש על חתולה ,
    זה נשמע יותר כמו בדיחה גרועה...
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 09-02-2011 בשעה 03:01.

שם פרטי
    יעקב
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    סיפור יפה בהחלט.
    אבל קצת קשה להאמין שהוא אכן ארע.
    מוזר עד בלתי אפשרי הוא שאדם שכ"כ שונא דת כמו שמתואר בסיפור, יתחיל פתאום להגיד קדיש על חתולה ,
    זה נשמע יותר כמו בדיחה גרועה...
    בס"ד
    אכן זה נשמע מוזר אבל בהרצאה של הרב הוא מסביר למה,רוצה שאני ישלח לך את ההרצאה שתבין יותר טוב?אני יגיד לך מאיזה דקה הוא מתחיל לספר את הסיפור

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי srvi12 צפיה בהודעה
    בס"ד
    אכן זה נשמע מוזר אבל בהרצאה של הרב הוא מסביר למה,רוצה שאני ישלח לך את ההרצאה שתבין יותר טוב?אני יגיד לך מאיזה דקה הוא מתחיל לספר את הסיפור
    בכיף...

שם פרטי
    יעקב
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בכיף...
    בס"ד
    http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=12543
    תעביר לדקה 4:22,משם הוא מתחיל לספר את הסיפור

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי srvi12 צפיה בהודעה
    בס"ד
    http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=12543
    תעביר לדקה 4:22,משם הוא מתחיל לספר את הסיפור
    או-קיי,
    שמעתי, ממש לא אהבתי את הסגנון, אבל לא משנה...
    בכל מקרה ההסבר היחיד שהוא נותן שם לעובדה שהואנהג במנהגי האבלות הדתיים היא מסיבות פסיכולוגיות, סוג של שיקום ומנוחה,
    מה שנכון לגבי השבעה, אבל ממש לא קשור לקדיש,
    זה הזוי לחלוטין שמישהו דתי או שונא דת יחשוב שקדיש משקם את הנפש של הקרובים!!!

או-קיי,
    שמעתי, ממש לא אהבתי את הסגנון, אבל לא משנה...
    בכל מקרה ההסבר היחיד שהוא נותן שם לעובדה שהואנהג במנהגי האבלות הדתיים היא מסיבות פסיכולוגיות, סוג של שיקום ומנוחה,
    מה שנכון לגבי השבעה, אבל ממש לא קשור לקדיש,
    זה הזוי לחלוטין שמישהו דתי או שונא דת יחשוב שקדיש משקם את הנפש של הקרובים!!!
    הבחור (אדון פנגר) היה נזיר איזה בטיבט\הודו כמדומני (הוא יקבל כל זבל שידחפו לו) שאכל שם טריפים חופשי חופשי- אני מניח שהוא עוד בטריפ ולכן הוא פולט דברי הבל מפיו הלא חכם במיוחד.

הסיפור מגוחך וניכר שכבוד הרב פשוט שלף אותו מהמותן בלי לחשוב הרבה- אבל למה שיחשוב הרי זה לא שמישהו שם באמת יפקפק בדבריו.

תגיד לכבודו שאם זוהי תוכניתו להחזרה בתשובה אז זה לא משהו משהו.

וקח סיפור משלי:

היה אדם חילוני גמור בשם אבי, לאבי הייתה משפחה טובה ונראה שהוא היה מבורך, בחור עשיר עם משפחה שאהובה בכל העיר, במיוחד אב המשפחה שהיה נדבן ידוע. יום אחד החליט אבי שהוא מעוניין להתקרב לדת כדי להודות לקדוש ברוך הוא על כל השפע הטוב שנתן לו, הרי למה שלא יעשה זאת בעצם? אבי נשבר פעמים רבות אך לא ויתר ואף נהיה חרדי! שמר כל מצווה קטנה כגדולה, והיה אדם נעים לבריות.
    יום אחד כאשר באה משפחתו של אבי לבקרו אחרי תפילה- סיפר להם אבי כמה טובים הם חייו ושהוא אפילו מאורס ומתכוון להתחתן- בעוד כשבוע, משפחתו כמובן שמחה בשבילו וחזרו הביתה מרוצים וטובי לב. ביום החתונה הגיעו בני המשפחה קצת מוקדם לפני האורחים כדי לדבר עם אבי על סידורים אחרונים של לפני, בדיוק באותו רגע פגע טיל באולם האירועים והרג את כל בני משפחתו של אבי ואת האישה שהוא עמד להתחתן איתה, אבי זעק לשמיים וצרח: "למה השם למה? האם לא היית טוב אליך?!" אבי נכנס לדיכאון עמוק ואף נטש את הדת, הוא החליט לחזור לשכונת ילדתו ולחבר שנטש עקב קרבתו לדת, הוא סיפר לחברו את כל אשר עבר עליו מאז עזב את השכונה ואותו, וכשסיים לחש לו חברו באוזנו: "זוהי דרכו של עולם, ולא דרכו של אף אל, בדיוק בגלל זה אני לא מאמין בו- ככה אני לא מאשים אותו ולא נותן לו קרדיט ", ועוד לחש לו "אל תדאג ידידי- הכול יסתדר- אתה תראה".
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 11-02-2011 בשעה 02:34.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    הבחור (אדון פנגר) היה נזיר איזה בטיבט\הודו כמדומני (הוא יקבל כל זבל שידחפו לו) שאכל שם טריפים חופשי חופשי- אני מניח שהוא עוד בטריפ ולכן הוא פולט דברי הבל מפיו הלא חכם במיוחד.

הסיפור מגוחך וניכר שכבוד הרב פשוט שלף אותו מהמותן בלי לחשוב הרבה- אבל למה שיחשוב הרי זה לא שמישהו שם באמת יפקפק בדבריו.

תגיד לכבודו שאם זוהי תוכניתו להחזרה בתשובה אז זה לא משהו משהו.

וקח סיפור משלי:

היה אדם חילוני גמור בשם אבי, לאבי הייתה משפחה טובה ונראה שהוא היה מבורך, בחור עשיר עם משפחה שאהובה בכל העיר, במיוחד אב המשפחה שהיה נדבן ידוע. יום אחד החליט אבי שהוא מעוניין להתקרב לדת כדי להודות לקדוש ברוך הוא על כל השפע הטוב שנתן לו, הרי למה שלא יעשה זאת בעצם? אבי נשבר פעמים רבות אך לא ויתר ואף נהיה חרדי! שמר כל מצווה קטנה כגדולה, והיה אדם נעים לבריות.
    יום אחד כאשר באה משפחתו של אבי לבקרו אחרי תפילה- סיפר להם אבי כמה טובים הם חייו ושהוא אפילו מאורס ומתכוון להתחתן- בעוד כשבוע, משפחתו כמובן שמחה בשבילו וחזרו הביתה מרוצים וטובי לב. ביום החתונה הגיעו בני המשפחה קצת מוקדם לפני האורחים כדי לדבר עם אבי על סידורים אחרונים של לפני, בדיוק באותו רגע פגע טיל באולם האירועים והרג את כל בני משפחתו של אבי ואת האישה שהוא עמד להתחתן איתה, אבי זעק לשמיים וצרח: "למה השם למה? האם לא היית טוב אליך?!" אבי נכנס לדיכאון עמוק ואף נטש את הדת, הוא החליט לחזור לשכונת ילדתו ולחבר שנטש עקב קרבתו לדת, הוא סיפר לחברו את כל אשר עבר עליו מאז עזב את השכונה ואותו, וכשסיים לחש לו חברו באוזנו: "זוהי דרכו של עולם, ולא דרכו של אף אל, בדיוק בגלל זה אני לא מאמין בו- ככה אני לא מאשים אותו ולא נותן לו קרדיט ", ועוד לחש לו "אל תדאג ידידי- הכול יסתדר- אתה תראה".
    תראה, אני מאוד לא אהבתי את"הרב" הזה וסגנונו הרדוד, אבל אני עוד יותר לא אוהב לעשות הכללות.
    "אם זה אתר להחזרה בתשובה..."

האמת שמלבד מה שבאמת יכול להיות ש"הרב" הזה שלף את הסיפור מהמותן,
    הרי שגם אם הוא ארע באמת אני לא רואה בכך שום משמעות.

מי שמאמין באלוהים יראה אותו כמסובב כל הסיבות בכל תנועה ומאורע,
    ומי שלא, סיפור כזה או אחר אינו יותר בלתי הגיוני מעצם קיומנו,
    כך שאין כאן שום הוכחה לקיומו של אלוהים.

בכל מקרה הסיפור שלך ממש עצוב...

והאמת היא שהאשכול הזה צריך בעצם להופיע, אם כבר, כאן.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 11-02-2011 בשעה 03:40.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

xyossizx, למה צורת הכתיבה שלך צועקת לכלוך, השמצה ודחיה?

באותה ההזדמנות, ישראל (הפילוסוף), גם אם אינני מסכים איתך בכל, אני נהנה לקרוא את דבריך.

דברי חכמים - בנחת נשמעים.

פראגער- לצערי הרב הסיפור הזה מיני רבים של כבוד הרב פנגר שהם פשוט מאוד- מטומטמים. לבחור אין שמץ של מושג על מה הוא עצמו מדבר אבל זה לא מונע ממנו לדבר את השטויות שלו בכל מקום שכף רגלו דורכת בו. אל תבין את זה לא נכון, יש רבנים שאני מעריך ומכבד בגלל שהם לא עושים דברים כאלה- סיפורי מעשיות בלירה.

אז אמרתי שאם זוהי תוכניתו של כבוד הרב להחזרה בתשובה- אז זה לא משהו משהו לדעתי- כי הרבה אנשים פשוט יגחכו וימשיכו הלאה.

הבחור הזה (פנגר) באמת צריך ללמוד לנצור את לשונו לעיתים קרובות יותר- כך הוא גם ימנע מביקורת נוקבת או אם את תרצה לנסח זאת ככה "משמיצה".

כל טוב.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    באותה ההזדמנות, ישראל (הפילוסוף), גם אם אינני מסכים איתך בכל, אני נהנה לקרוא את דבריך.

דברי חכמים - בנחת נשמעים.
    תודה

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    פראגער- לצערי הרב הסיפור הזה מיני רבים של כבוד הרב פנגר שהם פשוט מאוד- מטומטמים. לבחור אין שמץ של מושג על מה הוא עצמו מדבר אבל זה לא מונע ממנו לדבר את השטויות שלו בכל מקום שכף רגלו דורכת בו. אל תבין את זה לא נכון, יש רבנים שאני מעריך ומכבד בגלל שהם לא עושים דברים כאלה- סיפורי מעשיות בלירה.

אז אמרתי שאם זוהי תוכניתו של כבוד הרב להחזרה בתשובה- אז זה לא משהו משהו לדעתי- כי הרבה אנשים פשוט יגחכו וימשיכו הלאה.

הבחור הזה (פנגר) באמת צריך ללמוד לנצור את לשונו לעיתים קרובות יותר- כך הוא גם ימנע מביקורת נוקבת או אם את תרצה לנסח זאת ככה "משמיצה".

כל טוב.
    אני את שלי אמרתי.

בכל מקרה הדיון הזה ממש לא מתאים לפורום יהדות!

מורחקים
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    My Dick Is My Trick .

מעניין מאוד ,תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,521 | הודעות: 8,151,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect