נכתב במקור על ידי
xyossizx
הבחור (אדון פנגר) היה נזיר איזה בטיבט\הודו כמדומני (הוא יקבל כל זבל שידחפו לו) שאכל שם טריפים חופשי חופשי- אני מניח שהוא עוד בטריפ ולכן הוא פולט דברי הבל מפיו הלא חכם במיוחד.
הסיפור מגוחך וניכר שכבוד הרב פשוט שלף אותו מהמותן בלי לחשוב הרבה- אבל למה שיחשוב הרי זה לא שמישהו שם באמת יפקפק בדבריו.
תגיד לכבודו שאם זוהי תוכניתו להחזרה בתשובה אז זה לא משהו משהו.
וקח סיפור משלי:
היה אדם חילוני גמור בשם אבי, לאבי הייתה משפחה טובה ונראה שהוא היה מבורך, בחור עשיר עם משפחה שאהובה בכל העיר, במיוחד אב המשפחה שהיה נדבן ידוע. יום אחד החליט אבי שהוא מעוניין להתקרב לדת כדי להודות לקדוש ברוך הוא על כל השפע הטוב שנתן לו, הרי למה שלא יעשה זאת בעצם? אבי נשבר פעמים רבות אך לא ויתר ואף נהיה חרדי! שמר כל מצווה קטנה כגדולה, והיה אדם נעים לבריות.
יום אחד כאשר באה משפחתו של אבי לבקרו אחרי תפילה- סיפר להם אבי כמה טובים הם חייו ושהוא אפילו מאורס ומתכוון להתחתן- בעוד כשבוע, משפחתו כמובן שמחה בשבילו וחזרו הביתה מרוצים וטובי לב. ביום החתונה הגיעו בני המשפחה קצת מוקדם לפני האורחים כדי לדבר עם אבי על סידורים אחרונים של לפני, בדיוק באותו רגע פגע טיל באולם האירועים והרג את כל בני משפחתו של אבי ואת האישה שהוא עמד להתחתן איתה, אבי זעק לשמיים וצרח: "למה השם למה? האם לא היית טוב אליך?!" אבי נכנס לדיכאון עמוק ואף נטש את הדת, הוא החליט לחזור לשכונת ילדתו ולחבר שנטש עקב קרבתו לדת, הוא סיפר לחברו את כל אשר עבר עליו מאז עזב את השכונה ואותו, וכשסיים לחש לו חברו באוזנו: "זוהי דרכו של עולם, ולא דרכו של אף אל, בדיוק בגלל זה אני לא מאמין בו- ככה אני לא מאשים אותו ולא נותן לו קרדיט ", ועוד לחש לו "אל תדאג ידידי- הכול יסתדר- אתה תראה".