.......
.......
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 11-02-2011 בשעה 01:17.
|
|
1.אתה לא באת בבטחון ואמרת מה קורה,אם קמת אחרי זה ופשוט הלכת,וזה מבושה,לא היה לך מה להגיד.
אל תבוא ותפתח סט מה קורה ותשתוק,אם כבר אתה מתיישב לידן,שגם את אני לא הייתי עושה,כי זה אומר שאתה רוצה לשבת לידן.
הן צריכות להרגיש שאתה לא כמו כולם,אתה מיוחד.למשל:אתה עובר שם לשניה ושואל שאלה,עדיף פתוחה שהתשובה תהיה יותר עניינת
2.במקרה הזה יש 2 אופציות:
א.הבחורה ממש ביישנית
ב.היא ממש לא מעניין,תשים לב אם היא מסובבת את הראש כל הזמן כשאתה מדבר איתה,סימן לחוסר התענינות
3.אפשרי כ IOI ואפשרי כלא,זה לא מספיק סימנים,תנסה להזרים בכל מקרה
4.אין לי מושג על מה אתה מדבר חחחח
דבר ראשון תודה על התגובה
1.באתי בביטחון אבל בגלל חוסר נסיון אז כשלא היה מה להגיד קמתי לא מבושה פשוט לא היה מה להגיד האמת שחכתי מזה אחרי כמה שניות
אני כבר מזמן למדתי להתגבר על הפחד גישה בזה שישר שאני רואה מישהי שבא לי עליה אני ניגש אליה לפני שאני בכלל יחשוב על לפחד
ואחי באתי בביטחון אבל עם אין מה להגיד אני לא יכול פשוט להסתכל עליהם כמו אוטיסט בלי להגיד כלום אז העדפתי ללכת
2.בסדר אז היא מראה חוסר עיניין איך לגרום לה להתעניין?
3.ננסה בטח.. מקסימום לא יעבוד אפשר ללמוד לפעם הבאה
4.במילים פשוטות נידלקתי על איזה אחת בכיתה ואני בדילמהעם להתחיל איתה או לא כי עם לא יצליח סתם יהיה פדיחות בכיתה מספיק שהיא תגיד לחברה שלה והיא תגיד לידידים שלה בקיצור DLV ענק !! אבל עם יצליח הכל טוב אפילו טוב +
.
אני מתחיל להתאהב בה האמת אז גם אני רוצה לנסות עם יצליח יופי אם לא אז נלך לאחרת פשוט לגמור עם זה כבר(אוכל סרטים בקיצור)
(השבוע התחלתי לדבר איתה הרבה להתקרב... טיפטיפה קינו).
כי היו מלא צפיות ואף אחד לא עונה אז זה מיותר אני יסתדר לבד כבר
קרה לי כמה פעמים כשבחורות לא הגיבו לי
אז מה? אני לא חושב על זה יותר מידי פשוט עובר הלאה (אחת השאלות פה הייתה מה לעשות במצב כזה)
חחח גבר אני לא נפגעתי או משהו אני לא ריגשי פשוט הבנתי שצריך להפסיק להסתמך על אחרים שיפתרו לך את הבעיות
יש לך בעיה תפתור אותה לבד , ניסוי והטעייה..
כן אה
יאללה שבת שלום אני זז![]()