לא כל כך הבנתי מה זה קריאה קרה.
תודה לעוזרים !
לא כל כך הבנתי מה זה קריאה קרה.
תודה לעוזרים !
|
|
תחפש בגוגל COLD READING...מיותר להסביר הכל כתוב שם.
עריכה: היו לי נקיפות מצפון אז בשתי מילים - זה בערך מה שעושים לך כשאתה קורא הורוסקופ...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 12-02-2011 בשעה 15:13.
מבחינתי לפחות:
קריאה קרה - לקחת אמיתות הנכונות לגבי כל בני האדם ולייחד אותן עליך.
משפט אופייני
"אתה בחור שיש לו פוטנציאל מדהים"... למי בעולם הזה אין פוטנציאל מדהים? לכולנו יש!
מי לא שמע את זה מהמורים שלו, מהרופאים שלו, מההורים, ממאמן כושר ומכל אדם תומך אחר..?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-02-2011 בשעה 15:25.
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 17:09.
אפשר בבקשה דוגמאות לקריאות קרות ,?
אני "גרפולוג מוסמך" (שקר גס כן? רק שתבין את השרלטנות שבעניין) ולפי צורת הכתיבה שלך, אני מניח שאתה בחור שמתמקד בעיקר בחייו! אינך מסתובב סחור סחור ורוצה להגיע ברוב השיחות שלך לנקודה העיקרית מייד, לתכלס! בקטעים הרומנטיים שלך אינך אוהב לשחק יותר מידי משחקים ובחיים אתה תמיד ממוקד בנקודה העיקרית!
כעת בוא נחשוב לרגע, אם מישהו רוצה לראות דוגמאות על אמת לכל נושא שהוא קורא, מה זה אומר עליו? שהוא אדם שמעוניין לראות תכלס.. לכל אחד קל להבין את זה ואין כאן שום קסם.. מה שעושים בקריאה קרה, לוקחים את הדבר הפשוט הזה, מנפחים אותו ולאחר מכן מציינים שטויות כגון "אני יודע לקרוא אנשים/אני גרפולוג/אני אחד שמתחבר לאנשים מהר/תואהבי אותי ותני לי סקס כבר" או כל העלאת ערך חברתי אחר ויצירת עניין מצד הבחורה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-02-2011 בשעה 19:47.
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 17:09.
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 17:08.
זה שיטה טובה להראות עד כמה טוב אתה קורא אנשים, או להשתמש בזה בתור דוגמא כדי להסביר עד כמה קל להראות לאנשים שאתה מבין באנשים ולספר לה מה זה קריאה קרה
זה מעלה ערך, ועושה אותך בן אדם מעניין
אתה לא חייב לדעת את זה כדי לזיין אותה, זה -עוד נושא שיחה- או -עוד דרך להעלות את הערך-
אם זה מעניין אותך בהצלחה ...
יש טקסטים שלמים שאפשר ליישם על כמעט כל אחד, ספרים שלמים על קריאות קרות ואיך לעשות את זה יותר מעניין ושילוב של קריאה קרה עם קריאות "אמיתיות על אנשים" נושא באמת אדיר ומעניין
אם לא, אל תלחץ זה לא באמת "הכרחי"
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 13-02-2011 בשעה 02:38.