קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-09-2008, 17:47
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 14:50
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 17:52
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 18:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

השורד הנצחי

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ברירת מחדל השורד הנצחי

האשורים, השומרים, הכשדים, הכנענים, הסקיתים, החתים, החורים, ההיקסוס, המצרים, הפלשתים, ההונים, הפניקים, עמון ומואב, אדום וארם, הקלטים, הגותים, הגאלים, התרבות המינואית, האנדית, האצטקית, המאיה, ועוד מאות עמים ותרבויות בני קדם נעלמו מן העולם. ואילו העם היהודי עדיין עומד בצביונו ובארצו, אין עוד שום עם בעולם שנשאר בצורתו הראשונית, בגזעו, שמו, שפתו, וארצו, במשך שלשת אלפי שנה!

לשם המחשה הבאתי שתי מפות מ"אטלס כרטא לתקופת המקרא" - מתוך כל השמות המפוארים במפה הקדומה רק אחד שרד!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אהבתי לגמרי

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

תודה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

הסינים
    ואנחנו יודעים טוב מאוד איך העם שרד :|
    אגב מי אמר שזה טוב?

SO WHAT?

זה גם העם היחיד שטבחו בשישה מיליון מבני עמו באכזריות רבה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 14-02-2011 בשעה 17:12.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    SO WHAT?

ועדיין שרד!
    אחינו, אתה מפספס את הפויינט.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

יוסי, תגיד לי בבקשה שאתה צוחק...
    יש עוד המון מקרים של טבח עם לא רק פעם, גם היום באפריקה.
    זאת דוגמה אחת לעוד שואה שהייתה פעם: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...9E.D7.A0.D7.99
    וזה רק במאה העשרים:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A8.D7.99.D7.9D
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-02-2011 בשעה 17:31.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    הסינים
    ואנחנו יודעים טוב מאוד איך העם שרד :|
    אגב מי אמר שזה טוב?
    מה אתה יודע?
    ו- אף אחד לא אמר שזה טוב, רק ציינתי תופעה מדהימה,
    יבין ממנה כל אחד כרצונו, לי נראה שזה משהו מתוכנן,
    אבל כמובן שזוהי רק אינטואיציה, ולא הוכחה חותכת לכלום.

SO WHAT?

זהו בדיוק הפלא.
    מה שמפליא עוד יותר הוא החזון הנבואי המתאר את התופעה לפני שארעה; כבר בראשית תולדותיו של עם ישראל, מתוארת בתורה הישרדותו של העם לנוכח הרדיפות המלוות אותו מאז: "כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ" (שמות א יב). ואכן, מאז עברו יותר משלשת אלפי שנה, ולמרות כל הרדיפות והעינויים, בסופו של דבר העם מתרבה ופורץ, וממשיך להתקיים בניגוד לכל חוקי הטבע והסטטיסטיקה.
    היטמעותם של כל העמים הקדומים ללא יוצא מן הכלל היתה תופעה מחוייבת המציאות: חוזקו של כל עם הינו מוגבל, לפיכך ממילא הוא נכבש ע"י החזק התורן. כיבוש מביא בסופו של דבר למיזוג תרבויות, וליצירת תרבות חדשה סינקרטית. הישרדות ישראל בצביונו למרות הכיבוש בו הוא נתון כמעט בכל שנות קיומו הופכת אותו לגזע שמשמעות גזעיותו היא הבולטת ביותר לאורך ההיסטוריה.
    ועל כל זאת מנבאת התורה מראש:
    "ואף גם זאת בהיותם בארץ אויביהם לא מאסתים ולא געלתים לכלותם להפר בריתי אתם", (ויקרא כו מד) - המאה ה14 לפנה"ס.
    "ואומר לא אפר בריתי אתכם לעולם", (שופטים ב א) המאה ה12 לפנה"ס.
    "כה אמר ה' נתן שמש לאור יומם חקת ירח וכוכבים לאור לילה רגע הים ויהמו גליו ה' צבאות שמו: אם ימשו החקים האלה מלפני נאם ה' גם זרע ישראל ישבתו מהיות גוי לפני כל הימים", (ירמיהו לא לה) - המאה החמישית לפנה"ס.
    "כי אני ה' לא שניתי ואתם בני יעקב לא כליתם", (מלאכי ג ו) המאה השלישית בערך לפנה"ס.
    יציאת מצרים הצילה את ישראל מאבוד זהות מוחלט במצרים, למפלת סנחריב הפתאומית (המתועדת גם בכתובת סנחריב) אין שום הסבר טבעי. הצהרת כורש מצילה את גולי בבל מהיטמעות, וגם היא חסרת כל הסבר הגיוני - מעולם לא החזיר כובש ארץ לפליטים במתנה. המכבים מנצחים את היוונים העדיפים עליהם בהרבה מבחינה צבאית. הישרדות העם במלחמה הממושכת עם רומי גם היא למעלה מכחותיו, כל אימת שארץ מסויימת גירשה מתחומיה את היהודים נוצר להם כאלו במקרה מקלט חדש: עם גירוש ספרד נפתחו שערי הולנד וטורקיה, עם הרדיפות באירופה נפתחו שערי ארה"ב ליהודים, ועם השמדת יהודי אירופה נפתחו שערי א"י ליהודים. הנאצים כבר תכננו מוזיאון בעיר פראג להצגת הגזע היהודי הנכחד, אך גורמים לא טבעיים עצרו אותם בשערי א"י.
    להצלת היהודים מכל רדיפותיהם אין הסבר טבעי, כשם שיעקב וכל זרעו ניצלים ברגע האחרון מכליון ע"י עשיו. כך בכל הדורות כאשר היתה החרב מונחת על צואר המרכז הרוחני של העם - נפתח פתח הצלה כל שהוא. כבר לפני 2800 שנים אמרו שונאי ישראל: "לכו ונכחידם מגוי ולא יזכר שם ישראל עוד" (תהלים פג ה), אך כל שונאי ישראל אלו: "אהלי אדום וישמעאלים מואב והגרים גבל ועמון ועמלק פלשת עם יושבי צור, גם אשור נלוה עמם", היו כלא היו, ושמם נזכר בעיקר ע"י הבאתו בתנ"ך, ואילו שם ישראל קיים ועומד, בארצו ובצביונו. בכתובות ארכיאולוגיות אנו מוצאים: "ישראל אבד אין לו זרע" (כתובת מרנפתח), "ישראל אבד אבד עולם" (מצבת מישע), אך מישע ומרנפתח אכן אבדו, גם עמם וזרעם אבד ואיננו, ודוקא ישראל הוא הוא שלא כלה.
    על המלך הגרמני פרידריך הגדול מסופר כי שאל מאת הנסיך הצרפתי ג'ון באטיס דה באיה "הוכחה ברורה לקיום האלהים", והלה השיב על אתר: יש לי עבור הוד מלכותו ראיה קולעת וחסרת הפרכה, הוכחה בת מילה אחת: "היהודים", (Werner keller, Und wurden zerstreut tnter alle Volker. S. 15).
    אז אני לא ממש מסכים עם "פרידריך הגדול", אבל עדיין אני חושב שיש כאן משהו...
    את זה לא מצאתי לגבי הסינים

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    יוסי, תגיד לי בבקשה שאתה צוחק...
    יש עוד המון מקרים של טבח עם לא רק פעם, גם היום באפריקה.
    זאת דוגמה אחת לעוד שואה שהייתה פעם: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...9E.D7.A0.D7.99
    וזה רק במאה העשרים:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A8.D7.99.D7.9D
    צודק, תודה על התיקון, התנסחתי קצת לא טוב. הכוונה שלי הייתה שאם טבחו בשישה מיליון באכזריות ושיטתיות כזו אז כנראה שהאלוהים שלו לא משהו משהו- וזה שהוא כיוון את זה, זה לא תירוץ מספיק טוב.

הפילוסוף: בבקשה אל תגיד לי שהנבואות בשקל האלו מרשימות אותך :\, על כל נבואה שכן התגשמה כמובן שיש גם כאלו שלא התגשמו- אבל זה לא אומר כלום! לנחש שמשהו יקרה- כל אחד יכול לדעתי.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

צודק, תודה על התיקון, התנסחתי קצת לא טוב. הכוונה שלי הייתה שאם טבחו בשישה מיליון באכזריות ושיטתיות כזו אז כנראה שהאלוהים שלו לא משהו משהו- וזה שהוא כיוון את זה, זה לא תירוץ מספיק טוב
    אם אתה מאמין באלוקים (לפחות לפי התאוריה הזאת) אך מצד שני אתה מנסה לתת לו ציון או לשמוע ממנו תרוצים, אתה סותר את עצמך.

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אם אתה מאמין באלוקים (לפחות לפי התאוריה הזאת) אך מצד שני אתה מנסה לתת לו ציון או לשמוע ממנו תרוצים, אתה סותר את עצמך.
    אלוהים חנון רחום וארך אפיים לא? לפי התפיסה הדתית הוא בעצמו טבח בשישה מיליון- מספיק שהוא יכל ולא עצר את זה.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

לפי התפיסה הדתית גם אם הוא עשה משהו אין לנו היכולת לדון או להתערב.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

בוא נראה.
    אלוהים
    -
    ואיי משעמם לי.
    בוא נהרוג 6 מיליון מהמאמינים שלי.
    והם יאמינו לי שאני רחום וחנון בגלל שנהרגו 6 מיליון במקום 11 מיליון כמו שהיטלר תיכנן וימשיכו להאמין בי ואז אני אעזור להם להקים מדינה,ואחר כך אני אעשה להם הרבה צרות,מלחמה ביום שהוכרזה המדינה,שכנים ערבים רצחניים,ועוד'.

העיקר:
    אלוהים רחום וחנון
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

צודק, תודה על התיקון, התנסחתי קצת לא טוב. הכוונה שלי הייתה שאם טבחו בשישה מיליון באכזריות ושיטתיות כזו אז כנראה שהאלוהים שלו לא משהו משהו- וזה שהוא כיוון את זה, זה לא תירוץ מספיק טוב.

הפילוסוף: בבקשה אל תגיד לי שהנבואות בשקל האלו מרשימות אותך :\, על כל נבואה שכן התגשמה כמובן שיש גם כאלו שלא התגשמו- אבל זה לא אומר כלום! לנחש שמשהו יקרה- כל אחד יכול לדעתי.
    נבואה סתמית אולי איננה מרשימה, אם יספר לי אדם שכו"כ יארע ואכן כך ארע, אוכל לתלות זאת במקרה,
    לעומת זאת אם יספר לי אדם כי עובדה מסויימת, שהיא כנגד כל חוקי ההסתברות והסטטיסטיקה, שמעצם קיומה נראית כמכוונת - תארע, ואכן ארע כדבריו, בהחלט אתרשם.

אלוהים חנון רחום וארך אפיים לא? לפי התפיסה הדתית הוא בעצמו טבח בשישה מיליון- מספיק שהוא יכל ולא עצר את זה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    בוא נראה.
    אלוהים
    -
    ואיי משעמם לי.
    בוא נהרוג 6 מיליון מהמאמינים שלי.
    והם יאמינו לי שאני רחום וחנון בגלל שנהרגו 6 מיליון במקום 11 מיליון כמו שהיטלר תיכנן וימשיכו להאמין בי ואז אני אעזור להם להקים מדינה,ואחר כך אני אעשה להם הרבה צרות,מלחמה ביום שהוכרזה המדינה,שכנים ערבים רצחניים,ועוד'.

העיקר:
    אלוהים רחום וחנון
    חבר'ה, מה כל זה קשור לעניינינו?!
    אבל אם אתם כבר שואלים משהו על השואה, הווי אומר שאתם באים לטעון על ההנחה שאלוהים קיים, ואם כן הרי שבהכרח הוא שאין חושינו מסוגלים לתופסו בשום בחינה שהיא, שאם לא כן הרי איננו אלוהים.
    [אין כאן התחמקות מהדיון בהתנהגויותיו של אלוהים, מכיון ששאלה כמו זו (על השואה) מניחה בהכרח שאלוהים הוא דבר הנתפס ומושג בשכלינו. נמצא אם כן, שטענת השלילה של כח עליון רוחני - הנרצית משאלה זו - מקורה בהכרח בתפיסה יסודית, באקסיומה, המונעת את הדיון או המחשבה על דברים בלתי נתפסים בחושינו. הטיעון שהאדם יכול לתפוס את כל הקיים, מניח בהכרח שהמציאות תלויה בקיומו של האדם. כי לולי תלות זו מה יכול לחייבה להיות נתפסת בעיני האדם, לפיכך דוקא האמפיריציזם המתמקד רק בתופעות, מניח באופן אבסורדי כי יש קשר מסתורי בין המציאות ובין התודעה האנושית המחייב יחסי גומלין של הבנה ותפיסה. תפיסה זו, אם כן, סותרת את עצמה...]
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 15-02-2011 בשעה 00:29.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    אם אתם כבר שואלים משהו על השואה, הווי אומר שאתם באים לטעון על ההנחה שאלוהים קיים, ואם כן הרי שבהכרח הוא שאין חושינו מסוגלים לתופסו בשום בחינה שהיא, שאם לא כן הרי איננו אלוהים.
    [אין כאן התחמקות מהדיון בהתנהגויותיו של אלוהים, מכיון ששאלה כמו זו (על השואה) מניחה בהכרח שאלוהים הוא דבר הנתפס ומושג בשכלינו. נמצא אם כן, שטענת השלילה של כח עליון רוחני - הנרצית משאלה זו - מקורה בהכרח בתפיסה יסודית, באקסיומה, המונעת את הדיון או המחשבה על דברים בלתי נתפסים בחושינו. הטיעון שהאדם יכול לתפוס את כל הקיים, מניח בהכרח שהמציאות תלויה בקיומו של האדם. כי לולי תלות זו מה יכול לחייבה להיות נתפסת בעיני האדם, לפיכך דוקא האמפיריציזם המתמקד רק בתופעות, מניח באופן אבסורדי כי יש קשר מסתורי בין המציאות ובין התודעה האנושית המחייב יחסי גומלין של הבנה ותפיסה. תפיסה זו, אם כן, סותרת את עצמה...]
    ישראל, אני עומד נפעם מול היכולות שלך, כל פעם מחדש.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect