עם אני משתמש ברוטינת התותים אני אומר לה מה הפירוש?
נגיד היום עשיתי לאיזה אחת והיא אמרה לי שהיא ראתה גדר נמוכה זאת אומרת אין לה הרבה התנגדות לסקס (זורמת)
ובנות לא אוהבות שאומרים להם שהם זולות ולא להרגיש זולות אז זה לא מסתדר לי.. מה עושים ?
עם אני משתמש ברוטינת התותים אני אומר לה מה הפירוש?
נגיד היום עשיתי לאיזה אחת והיא אמרה לי שהיא ראתה גדר נמוכה זאת אומרת אין לה הרבה התנגדות לסקס (זורמת)
ובנות לא אוהבות שאומרים להם שהם זולות ולא להרגיש זולות אז זה לא מסתדר לי.. מה עושים ?
|
|
מה הבעיה
לא נשמע כאילו ישנה הרבה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אה?
(זאת רק ההתחלה של הרוטינה)
והשאלה זה אם אני אמור להגיד לה מה שזה אומר עליה או לא.
זו רק בחירה שלך לפי הבחורה.
יכול להיות שתגיד לה שהיא רוצה סקס והיא תזרום איתך ותודה באשמה.
יכול להיות שהיא תתנגד לזה בגלל שהיא באמת לא רוצה ותתחיל לחשוב שאתה חרמן.
יכול להיות שהיא לא רצתה,ואחרי שאמרת לה שהיא רוצה סקס,היא תתחיל לחשוב עליך בצורה מינית יותר כי העלת את הנושא הזה.
יכול להיות שהיא כן רצתה סקס,אבל בגלל שאמרת לה את זה בפנים,היא תנסה להוכיח לך שהיא לא זולה והיא לא רוצה סקס (עם סיכוי שהיא תתחיל להאמין בזה,תלוי במציאות שלך).
בכל מקרה,הבחירה שלך.
אז לפי מה שאתה אומר זה יותר מזל כי יכול להיות שהיא זורמת ולא אכפת לה ויכול להיות שהיא לא רוצה שאני יחשוב עליה ככה
ודווקא תעלה מגנים(זה לא כאילו אני מגד עתידות או משהו שאני ידע איזה סוג בחורה היא)
בחור יקר,
הבעיה שלך מובנת לגמרי.
אבל הפואנטה כאן היא ההבנה שלך, למה משמשת הרוטינה.
כל רוטינה שהומצאה אי פעם היא בד"כ לDHV. זה מעלה לך את הערך ברגע שאתה עושה אותה, וזה גורם לרוב הבחורות להתעניין בך. ואני אומר לרוב הבחורות כי יש בחורות שרואות מעבר לרוטינות ומצפות שתהיה לך אישיות משלך. אולם, תבין שיש גם רוטינות לדברים אחרים. יש רוטינות לסגירה, ויש רוטינות לפתיחה, ויש אפילו רוטינות כדי להכנס למועדון אפילו שאתה לא בגיל המותר.
אישית, אני לא מכיר את רוטינת התותים, אבל, אם יש פה משהו שקשור לסקס, סימן שהיא רוטינה שצריך להשתמש בה בשלב מסויים עם הבחורה. אתה לא יכול לגשת לבחורה, ויר להדגים את הרוטינה הזו ולספר לה כיצד היא מרגישה כשהיא חרמנית ודברים כאלו, כי היא עדיין לא מכירה אותך ולא תיפתח אלייך. כמובן שיש את המקרים יוצאי הדופן שבהן הבחורה תשמח לזה, אבל אישית לא הייתי מסתכן.
כדי להשתמש ברוטינה הספציפית הזו נכון, הייתי אומר שאתה צריך לעשות את זה בשלב טיפה יותר מתקדם, כשאתה מכיר את הבחורה מספיק, וכשהיא הראתה מספיק סימני התעניינות, כי זו נשמעת לי רוטינה לפיתוי ולא רוטינה לDHV, שים לב להבדל, תדע מתי להשתמש בזה, ותעלה ותצליח.
מקווה שעזרתי.
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
תודה על התגובה אחי
וואלה ננסה את זה אחרי שבניתי נוחות עם לא תיהיה תגובה חיובית מכמה בנות נלמד לפעם הבאה![]()
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 15-02-2011 בשעה 20:44.