אחלה של נהג תפסתה!
אחלה של נהג תפסתה!
|
|
נערך לאחרונה על ידי theidan; 15-02-2011 בשעה 00:16.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חח קרה לי מיקרה דומה לפני איזה שנה.
הייתי בדרך לסנטר בתל אביב לפגוש איזה ידידה, עליתי לאוטובוס ומפה לשם נירדמתי כמו מת על 2 ספסלים מאחורה [ספסל אחרון].
בקיצור אני קמתי מאיזה וויכוח שהיה בין 2 מבוגרות במושב לידי, פתאום אני קולט שאנלי מושג איפה אני.
שאלתי את הנהג אם עברנו כבר את הסנטר, הוא אמר שזה היה לפני כמה תחנות [דיי רחוק תחנה לתחנה].
קיצר הוא ראה אותי מבואס כזה, אז הוא אמר חכה שנייה.
דיבר עם איזה ווקי טוקי עם נהג אחר, שאל אותו איפה הוא וזה אם הוא יכול לקחת אותי לשם.
קיצר הנהג הוריד אותי בתחנה הבאה, הוא אמר לי שיבוא עוד 10 דקות בערך אוטובוס אחר שיקח אותי.
קיצר VIP אחשלי, אוטובוס שלם לבד רק אני בתוכו עם הנהג.
הנהג גם לא לקח לי כסף על הנסיעה הזאת, כניראה שזה היה חבר שלו שגמר את העבודה או משהו.
קיצר נסעתי והגעתי לסנטר![]()
אתה יכול ליפול על הנהג הכי באסה שעבר עליו יום קשה, ואתה יכול ליפול על אחד טוב .
לשעבר 'Like
יפה לכם חבר'ה, רק אל תתנו פרטים שיחשפו את הנהגים את הטובים, כי בסך הכל אם החברה שומעת על הטובה שהוא עשה לכם הוא 'אוכל אותה'. זהירות.
בדרך כלל נהגי אוטובוס עם זבל של אנשים חחחח
יש לך מזל מה'
חחחחח הוא המלאך השומר עליך XDDD
מזל שהיה לך נהג נחמד...
עם לא לאן היתה מגיע חחחח.
חחח כיפ לך
לי זה פעם קרה המניאק לא עצר![]()
איזה כיף שיש נהגים כאלה
היה לי פעם גם מקרה כזה:
יש לנו שני אוטובוסים חזרה מבצפר אחד לקצה הראשון של היישוב ואחד לקצה השני.
בטעות לקחתי את האוטובוס של הקצה הלא נכון ואמרתי לנהג שלקחתי את האוטובוס הלא נכון.
אז הוא לקח אותי קודם לקצה שלי (אני הייתי רק אחד שהולך לשם) ורק אז הוא לקח את האחרים...
יפה יפה XD
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
איזה אחח הוא!!
איזה נגד, אדיר.
פעם אחת הייתי אמור לרדת בגבעת רם, ונרדמתי בנסיעה לאוטובוס.. ירדתי בתחנה האחרונה (שיכוני האוניברסיטה בגבעת רם) , לא רק שהוא לא הסכים להחזיר אותי, הוא גם אמר לי לרדת מהאוטובוס כי הוא צריך הפסקה .
אח"כ בא עוד אוטובוס, אמרתי לו שאני ירדתי פה בטעות, והוא חייב אותי על הנסיעה .