קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 17:42
  2. הודעה בשבילכם אבל יותר בשבילי
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:33
  3. חדשה בשבילי תאכלו ת'לב
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:22
  4. אחי ם שלי כנסו אני צריך עזרה בשבילי
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

תקופה לא פשוטה בשבילי

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל תקופה לא פשוטה בשבילי

טוב. בעבר כתבתי באטרף נושאים על כל מני בעיות שלי, את האמת עד לפני שבוע פלוס מינוס הרגשתי מגמת שיפור אבל לא כמו שרציתי.
    אבל בכל זאת, שיפור זה אחלה. המצב רוח היה מעולה.
    אבל מה שעובר עליי בזמן האחרון זה זוועה. אין לי מושג למה פשוט. אני עצבני מאוד, הרבה פחות חברותי ואני מרגיש שהמצב החברתי שלי בשפל עוד יותר מלפני, ומאוד קשה לי לדבר עם אנשים חדשים שאני לא מכיר. תמיד היה קשה אבל עכשיו במיוחד. עם כל הכלים שאני מכיר, וכמה שאני מכיר את עצמי, פשוט לא הולך. ועכשיו זה בשפל. אפילו הלימודים שלי מתדרדרים קצת.

לאט לאט זה נהיה יותר ויותר חמור, שמתי לב שאני כבר מתחיל לריב עם אנשים. מעולם לא רבתי עם מישהו. כניראה שמשהו רע באמת קורה לי.

אני כותב פה בפורום כי אני רוצה לשמוע ממכם, איך לדעתכם אני יכול לשפר את המצב שלי?
    אני חושב שזה הפורום שמבחינתי יהיה הכי מתאים, ויש פה חבר'ה תותחים שאני מאמין יוכלו לעזור לי בהתפתחות עצמית הזו.

תודה חבר'ה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

טוב. בעבר כתבתי באטרף נושאים על כל מני בעיות שלי, את האמת עד לפני שבוע פלוס מינוס הרגשתי מגמת שיפור אבל לא כמו שרציתי.
    1) עבור על כל אותם פוסטים שבהם דיברת על הבעיות שלך, בדוק האם הן חוזרות, יכול להיות שיש קשר יסודי בין כולן?
    דבר אחד שאם תפתור אותו שאר הבעיות שדיברת עליהן יפתרו מעצמן? לרוב זה ככה.

2) האם אתה יודע בכלל איזו מגמת שיפור אתה רוצה? כיצד היא תבוא לידי ביטוי אם היא תקרה? הגדר לי בבקשה (או לפחות לעצמך).

אבל מה שעובר עליי בזמן האחרון זה זוועה. אין לי מושג למה פשוט. אני עצבני מאוד, הרבה פחות חברותי ואני מרגיש שהמצב החברתי שלי בשפל עוד יותר מלפני, ומאוד קשה לי לדבר עם אנשים חדשים שאני לא מכיר. תמיד היה קשה אבל עכשיו במיוחד. עם כל הכלים שאני מכיר, וכמה שאני מכיר את עצמי, פשוט לא הולך. ועכשיו זה בשפל. אפילו הלימודים שלי מתדרדרים קצת.
    3) אילו כלים אתה מכיר?

4) לדעתי כדאי לך כרגע להשקיעה בעצמך, לעזוב לרגע את האחרים. האם אתה גם רב עם עצמך בראש לעיתים קרובות?
    לא מעט אנשים מאמינים שריבים עם אחרים נוצרים אך ורק בגלל שאתה רב עם עצמך, האם יש לך סתירות בין אמונות? האם אתה מרגיש מבולבל? יכול להיות פשוט שהמצב הפנימי לא מתפקד כשורה בזמן האחרון?

5) הייתי ממליץ לך לשים דגש ולעבוד על דברים כלליים יותר שבעקיפין ובמיישרין ישפיעו על התפקוד היום-יומי שלך, על היחסים שלך עם אחרי ועל ההרגשה הכללית שלך:
    • אתה הולך לישון בשעות נורמליות? תשתדל לשמור על שבע שעות שינה.
    • אתה שותה מספיק ואוכל ארוחות קבועות?
    • אתה נוהג להתעמל? אם לא, אתה תמיד יכול לרדת למטה ולעשות סיבוב הליכה, ריצה או אופניים מסביב לבית שלך, גם מרגיע, גם עוזר לגוף והכי חשוב - מקנה לך זמן להיות עם עצמך ולחשוב!
    • מה דעתך לצחוק קצת?
    • תתחיל להירגע קצת.. לא משנה אם זה ע"י צחוקים, חברים או הרפיות.

לאט לאט זה נהיה יותר ויותר חמור, שמתי לב שאני כבר מתחיל לריב עם אנשים. מעולם לא רבתי עם מישהו. כניראה שמשהו רע באמת קורה לי.
    6) תשתדל לא להרבות במחשבות מהסוג הזה, הן סתם יפריעו לך.

7) היה איזה אדם אחד שפעם נהג לתת טיפ לאחרים שאומר - "בכל פעם שאתה פותח בשיחה עם בן אדם, תומר לו בליבך 'אני אוהב אותך' ותדמיין שאתה נותן לו חיבוק בחוזקה!", יכול להיות שזה נשמע מפגר, אבל אני מאמין שזה בהחלט יכול לשפר את הייחס שלך כלפי אחרים.

אני כותב פה בפורום כי אני רוצה לשמוע ממכם, איך לדעתכם אני יכול לשפר את המצב שלי?
    אני חושב שזה הפורום שמבחינתי יהיה הכי מתאים, ויש פה חבר'ה תותחים שאני מאמין יוכלו לעזור לי בהתפתחות עצמית הזו.
    8) אני שמח שאתה חושב ככה, אבל את הצעד הראשון והאחרון למען שיפור מצבך רק אתה תוכל לצעוד, בלי פורום, בלי תמיכה ובלי כל אותם "תותחים" למיניהם.

אשמח שתעדכן האם יש שיפור בהמשך או במידה ויש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול אותן!
    בהצלחה ידידי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 19:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    1) עבור על כל אותם פוסטים שבהם דיברת על הבעיות שלך, בדוק האם הן חוזרות, יכול להיות שיש קשר יסודי בין כולן?
    דבר אחד שאם תפתור אותו שאר הבעיות שדיברת עליהן יפתרו מעצמן? לרוב זה ככה.

2) האם אתה יודע בכלל איזו מגמת שיפור אתה רוצה? כיצד היא תבוא לידי ביטוי אם היא תקרה? הגדר לי בבקשה (או לפחות לעצמך).

3) אילו כלים אתה מכיר?

4) לדעתי כדאי לך כרגע להשקיעה בעצמך, לעזוב לרגע את האחרים. האם אתה גם רב עם עצמך בראש לעיתים קרובות?
    לא מעט אנשים מאמינים שריבים עם אחרים נוצרים אך ורק בגלל שאתה רב עם עצמך, האם יש לך סתירות בין אמונות? האם אתה מרגיש מבולבל? יכול להיות פשוט שהמצב הפנימי לא מתפקד כשורה בזמן האחרון?

5) הייתי ממליץ לך לשים דגש ולעבוד על דברים כלליים יותר שבעקיפין ובמיישרין ישפיעו על התפקוד היום-יומי שלך, על היחסים שלך עם אחרי ועל ההרגשה הכללית שלך:
    • אתה הולך לישון בשעות נורמליות? תשתדל לשמור על שבע שעות שינה.
    • אתה שותה מספיק ואוכל ארוחות קבועות?
    • אתה נוהג להתעמל? אם לא, אתה תמיד יכול לרדת למטה ולעשות סיבוב הליכה, ריצה או אופניים מסביב הבית שלך, גם מרגיע, עם עוזר לגוף והכי חשוב - מקנה לך זמן להיות עם עצמך ולחשוב!
    • מה דעתך לצחוק קצת?
    • תתחיל להירגע קצת.. לא משנה אם זה ע"י צחוקים, חברים או הרפיות.

6) תשתדל לא להרבות במחשבות מהסוג הזה, הן סתם יפריעו לך.

7) היה איזה אדם אחד שפעם נהג לתת טיפ לאחרים שאומר - "בכל פעם שאתה פותח בשיחה עם בן אדם, תומר לו בליבך 'אני אוהב אותך' ותדמיין שאתה נותן לו חיבוק בחוזקה!", יכול להיות שזה נשמע מפגר, אבל אני מאמין שזה בהחלט יכול לשפר את הייחס שלך כלפי אחרים.

8) אני שמח שאתה חושב ככה, אבל את הצעד הראשון והאחרון למען שיפור מצבך רק אתה תוכל לצעוד, בלי פורום, בלי תמיכה ובלי כל אותם "תותחים" למיניהם.

אשמח שתעדכן האם יש שיפור בהמשך או במידה ויש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול אותן!
    בהצלחה ידידי

1.כן, הן חוזרות על עצמן וחלקן מתעצמות. לא יודע עד כמה יש קשר בניהן, אבל ניראה שלחלקן יש קשר.
    2.בטח שאני יודע, להיות מוקף בחברים למען השם, זו מטרה עליונה. שלא אהיה תקוע בבית בשישישבת, שתמיד יהיה מי שאוכל להיפגש איתו. זו מטרה עליונה. בחורות וכ'ו בא אחרי.
    3.בגדול את הכלים של פיקאפ. ועוד כל מני עצות שקיבלתי באופן אישי
    4.מה ז"א רב עם עצמי? וכן. יש סיכוי שהמצב הפנימי לא מתפקד טוב. לזה הכוונה?
    5.אני בנאדם צוחק. בנאדם מחייך. שאני לא ככה תמיד שואלים אותי אם אני בסדר, אבל עדיין, יש משהו שהוא לא בסדר, במיוחד בזמן האחרון.
    6.

7.תודה, אנסה. למרות שניסיתי דברים דומים בעבר, וזה לא עזר במיוחד.
    8.בהחלט!

תודה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

2.בטח שאני יודע, להיות מוקף בחברים למען השם, זו מטרה עליונה. שלא אהיה תקוע בבית בשישישבת, שתמיד יהיה מי שאוכל להיפגש איתו. זו מטרה עליונה. בחורות וכ'ו בא אחרי.
    אני לא יודע מה איתך, אני עכשיו עומד לצאת מהבית ברגע זה ממש, צא גם אתה!
    לא משנה אם זה להתחיל עם בחורות, לחבר או לעשות ריצה... צא החוצה!

אמשיך לתת לך חיזוקים לגבי שאר השורות שלך כשאחזור, תבלה
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 19:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

חח אוקיי
    דוגרי עכשיו
    נניח ואני יוצא. מה אפשר לעשות בחוץ? האיזור שלי זה לא איזור שיש יותר מדי פארקים גדולים או משהו, מרכז עיר אני יודע... לכן אין יותר מדי מה לעשות. במיוחד היום שיש לי הרבה שיעורים ומבחן להתכונן אליו. זה לא תירוץ.... פשוט אין במיוחד לאן ללכת

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    חח אוקיי
    דוגרי עכשיו
    נניח ואני יוצא. מה אפשר לעשות בחוץ? האיזור שלי זה לא איזור שיש יותר מדי פארקים גדולים או משהו, מרכז עיר אני יודע... לכן אין יותר מדי מה לעשות. במיוחד היום שיש לי הרבה שיעורים ומבחן להתכונן אליו. זה לא תירוץ.... פשוט אין במיוחד לאן ללכת
    לרוץ, לשבת, להירגע, לחשוב, להתחיל עם בחורות, לדבר עם אנשים סתם כי בא לך להיות תקשורתי, ללכת לחבר, ללכת לבית ספר, לעשות סיבוב הליכה שבמהלכו תחשוב על החיים שלך ועל כיצד אתה מתכוון להתקדם מכאן, ללכת לחנות ספרים קרובה ולבדוק מה מעניין אותך, אם אתה כמוני.. לעשות הליכה של חצי שעה עד חנות הירקות, לקנות בננה (סרוטונין) ולחזור הביתה, העיקר שתעשה משהו למען השם, גם אם זה מסתכם בלקפוץ במקום ולצעוק "הידד", כי כל עוד אתה עושה אתה על המסלול הנכון, העיקר תעשה - תפעל!
    לעומת זאת,כל עוד לא תעשה כלום - לא יקרה כלום!

1.כן, הן חוזרות על עצמן וחלקן מתעצמות. לא יודע עד כמה יש קשר בניהן, אבל ניראה שלחלקן יש קשר.
    אתה עושה צחוק? מה זה "נראה לי"? תבדוק את כולן מייד ובדוק מהו המכנה המשותף ביניהן!
    אתה באמת רוצה להשתפר או סתם להתבכיין על כמה שאתה תקועה?

3.בגדול את הכלים של פיקאפ. ועוד כל מני עצות שקיבלתי באופן אישי
    אתה מכיר כלים של פיקאפ, מעניין...
    מה דעתך לנסות לבצע את אותם הכלים שבאפשרותך לבצע כעת? כאן, כרגע, עם עצמך?

4.מה ז"א רב עם עצמי? וכן. יש סיכוי שהמצב הפנימי לא מתפקד טוב. לזה הכוונה?
    אם אתה לא יודע למה התכוונתי זה טוב. וכן, לגבי המצב הפנימי, הוא יציב? רגוע? מאושר?

.אני בנאדם צוחק. בנאדם מחייך. שאני לא ככה תמיד שואלים אותי אם אני בסדר, אבל עדיין, יש משהו שהוא לא בסדר, במיוחד בזמן האחרון.
    אוקיי, ובזמן האחרון קרה איזה משהו שהציק לך? הפחיד אותך? העציב אותך?
    מה עשית פעם שהיום אתה כבר לא עושה? מלבד הצחוק..

חשיבה חיובית, חפש את המונח בגוגל

7.תודה, אנסה. למרות שניסיתי דברים דומים בעבר, וזה לא עזר במיוחד.
    נסה בכל זאת ואל תשלול יישר, נסה זאת על מספר רב של אנשים ומספר רב של פעמים, אם זה מצחיק אותך, ה"שיטה" סיפקה את התוצאה הרצויה.

8.בהחלט!
    אני שמח שהבנת את זה

תודה
    בכיף
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 19:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני אענה לפי הסדר חח:
    אקרא את המאמר, ואוקיי, רעיון יפה תודה

באמת שאין לי מושג מה המכנה המשותף של כולן, הבעיות החברתיות שלי זה דבר מתמשך שכמה שניסיתי לא משתפר. וניסיתי.

לבצע את הכלים על עצמי? אתה מתכוון לחשוב עם עצמי איך אני מתנהג עם אחרים?

המצב הפנימי לא רגוע, ולא יציב->לא מאושר.

לא משהו מיוחד. בגדול הבעיה הגדולה שלי זו בעיה חברתית. מעבר לבית ספר שנמצא רחוק ממני וכולם חוץ מ-3 שגרים לא רחוק ממני כ"כ, גרים רחוק, מקומות שלא נוח להגיע אליהם בכלל. בטח בסופי שבוע שאין אוטובוסים.

6 הגיע כדי להוציא את המחשבה מהראש XD לא משהו אחר

סבבה

להלהלה

להלהלה

אני מקווה שהבנת על מה דיברתי אני פשוט לא יודע איך לעשות את הציטוטים האלה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

באמת שאין לי מושג מה המכנה המשותף של כולן
    בגדול הבעיה הגדולה שלי זו בעיה חברתית.
    כרגע מצאת את המכנה המשותף לכולן, פעל בהתאם ופתור את הבעיה הכללית, את השורש.
    לי אישית זה עזר, כרגע אני ידוע במה להתמקד כשאני עונה לך ומה מיותר.

1) בוא נתחיל בזה שתלמד פיקאפ, תהיה שותף בפורום, תהיה פעיל, שאל מה שמסקרן אותך ומה שאתה לא מבין ב-100%.
    אגב, לא שאלות מטופשות מהסוג "אני דלוק על מישהי, מה עושים?", אני ממליץ לך לפתוח שם פוסטים בצורת משוב חיובי, למה הכוונה?
    • אתה מדווח על מקרה ספציפי (עד כמה שאתה מוכן לדווח, אל תעשה זאת בהגזמה, לא ממליץ לפרסם על מעלליך הרומנטיים).
    • כותב מה לדעתך עשית טוב.
    • כותב מה לדעתך לא עשית טוב.
    • כותב מה לדעתך ניתן לשפר לפעם הבאה.
    • שואל את החבר'ה כאן כיצד ניתן לשפר את מה שעליך לשפר והאם יש עוד משהו שהם שמו לב אליו ואתה התעלמת ממנו?

שאלות רציניות וענייניות מהסוג הזה עשו לי רק טוב, אני מאמין שגם אתה תוכל להפיק מהן תועלת, נסה זאת, נסה זאת עכשיו!

2) עד כמה אתה תקשורתי עם אנשים באופן כללי?
    כשאתה מתיישב באוטובוס, אתה מתיישב ליד מישהו בתקווה לפתוח איתו בשיחה? כשאתה מגיע הביתה, אתה מתכתב עם חברים במסנג'ר או בפייסבוק? כשאתה מגיע לבית ספר, אתה ישר פותח מחברת ועיפרון או שאתה קודם כל אומר שלום לחברים, מסתחבק איתם על מה שקרה לך אתמול בערב ורק אז נזכר שיש שיעור? בדוק מה אתה מבצע בדרך כלל ומה עליך לשנות בשביל להשיג שיפור בעתיד.

3) תתחיל להיות תקשורתי יותר באופן כללי, בין אם זה לגשת ברחוב לבן אדם עם חיוך ובצורה ידידותית (הנקודה היא לא להגזים בכלום) ולשאול מה השעה או איפה זה רחוב X, לדבר עם הבחורה שממתינה יחד איתך לאוטובוס על מזג האוויר או לדבר עם ההורים שלך על החדשות של היום, העיקר שתתחיל לדבר ולהיות תקשורתי!

4) בלוש כאן בפורום ובאומנות הפיתוי, יש לא מעט מדריכים ומקורות מידע על כיצד לשפר את המצב הפנימי.

5) מתי בפעם האחרונה התקשרת לאחד החברים שלך ויזמת יציאה? מתחשק לך לעשות זאת עכשיו?
    או שהמינימום זה להיכנס לפייסבוק, לשלוח הודעה לפחות לחמישה חברים ולשאול מה חדש.

6) באופן כללי, אתה יודע במה להתמקד עכשיו, בקשרים הבין-אישיים שלך ובחיים החברתיים.
    בדוק מקורות מידע בנושא, בדוק מה עליך לעשות בשביל לשפר את הפאן הזה בחיים (לאו דווקא לפי מה שכתוב במאמרים או מדריכים למיניהם אלא לפי דעתך ומתוך ניסיונך האישי), דבר על כך עם מישהו, תתייעץ עם ההורים.

אתה יודע במה להתמקד עכשיו, תוריד את הטפל ותתמקד בעיקר, שחק אותה
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 20:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

קודם כל תודה על התגובות המושקעות.

בנוגע לקטע החברתי, זאת בעיה שאני מתמודד איתה הרבה. קורה לי יותר מדי, באמת יותר מדי שאני בבית וההורים שואלים אותי:נו, אתה לא יוצא הערב? או משהו כזה, זה עוד דבר שמטריף אותי.
    בקיצור, כמו שאמרתי אני איתה הרבה זמן. ניסיתי בעצת הפורום לדבר עם אנשים מהבית ספר, אוטובוסים וכ'ו, אבל בדוגרי מעבר לשיחה כלום לא יצא לי. כמו שאמרתי הבאסה שאני לומד בבית ספר רחוק מהמקום מגורים שלי[כל הבתי ספר איפה שאני גר די זוועתיים], וזה גורם לי לבעיה חברתית כזו שזה באמת קשה לי לנסוע לחברים שגרים רחוק.
    לגבי 4, מצב פנימי הכוונה היא לסטייט? לכמה אני יציב בעצם?
    6, על הנייר ידעתי תמיד במה להתמקד, בעיה שההתמקדות הזו הייתה בעייתית עבורי כי על הנייר אני יודע מה אני רוצה, אבל לא הצלחתי באמת להשתפר כמו שרציתי[לא שהפסקתי-אתה אבל בטח מבין למה אני מתכוון]

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בקיצור, כמו שאמרתי אני איתה הרבה זמן. ניסיתי בעצת הפורום לדבר עם אנשים מהבית ספר, אוטובוסים וכ'ו, אבל בדוגרי מעבר לשיחה כלום לא יצא לי.
    אם הגעת למצב הזה שבו אתה יכול לפתוח בשיחה עם בן אדם סתם ככה כי בא לך, אתה בן אדם תקשורתי.
    אם זה באמת כך, את השלב הראשון עברת, השלב השני זה להפיק תועלת מהשיחות שלך עם אנשים ולכוון את השיחו תהללו למקומות שאתה רוצה בהן, אתה מקפיד לשים לב לזה בקומוניקציות שלך עם אנשים? אתה מגיע לשלב שבו אתה אומר לעצמך "היי.. רגע, השיחה שלנו נחמדה אבל היא לא מובילה אותי לשום מקום, מה עלי לעשות בשביל לקחת ממנה מספר/לשמור איתו על קשר/לקבוע איתו יציאה להיום בערב?".

לגבי 4, מצב פנימי הכוונה היא לסטייט? לכמה אני יציב בעצם?
    כן, במונחי פיקאפ הכוונה היא ל"סטייט" אך לא מדובר רק ביציבות, חשוב שה"סטייט" שלך יהיה נכון, הכוונה שיהיה תומך במטרות שלך, שהוא ירגיש טוב, שיהיה רגוע. לי למשל יש סטייט מאוד רגוע ביום-יום אבל לא מהסוג שיגרום לי לגשת לבחורה. שים על החלק הזה דגש בימים אלו, תעבוד על זה בזמן הקרוב, על המצב הפנימי שלך, על כיצד לשפר אותו ולגרום לו לתמוך במטרה שלך שהיא - להיות אדם חברתי יותר.

כמו שאמרתי הבאסה שאני לומד בבית ספר רחוק מהמקום מגורים שלי[כל הבתי ספר איפה שאני גר די זוועתיים], וזה גורם לי לבעיה חברתית כזו שזה באמת קשה לי לנסוע לחברים שגרים רחוק.
    לך אמרתי פעם שזה היתרון לא? מאז שאני התחלתי לעלות על אוטובוסים ולנסוע למקומות רחוקים בארץ ולא ללכת חמש דקות ברגל לתיכון, זאת הייתה נקודת המפנה שלי בתחום הפיקאפ, תחשוב שאתה חי את זה כל הזמן!
    אתה יכול לשחק פיקאפ באוטובוס, ברחוב, בעיר שלך, בעיר אחרת, בבית ספר, בדרך הארוכה חזרה הביתה... אני מניח שבשבילך זה לא ביג-דיל אבל בשביל אחד כמוני שהיה בגיל שלך זוהי פחות או יותר הגשמת חלום! תנצל את האופציה הזאת בחייך, אתה נוסע רחוק, נוסע הרבה, תשתמש בזה!

על הנייר ידעתי תמיד במה להתמקד, בעיה שההתמקדות הזו הייתה בעייתית עבורי כי על הנייר אני יודע מה אני רוצה, אבל לא הצלחתי באמת להשתפר כמו שרציתי[לא שהפסקתי-אתה אבל בטח מבין למה אני מתכוון]
    זאת הבעיה הכי גדולה בכל הקשור לפיתוח האישי, על הנייר כולם חכמים, כשמגיע התכלס במציאות.. מעטים מסוגלים לבצע.
    חלק כינו את התהליך הזה "אינטגרציה" - הפיכת ידע תיאורטי למעשי.
    כדאי לך לבדוק מכל מה שעלית עליו בנייר מה נמצא במעגל ההשפעה שלך, הכוונה היא למה שביכולתך לבצע בפועל (ולא בתאוריה) ולהתחיל מזה! כמו שאומרים, בדברים הפשוטים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אם הגעת למצב הזה שבו אתה יכול לפתוח בשיחה עם בן אדם סתם ככה כי בא לך, אתה בן אדם תקשורתי.
    אם זה באמת כך, את השלב הראשון עברת, השלב השני זה להפיק תועלת מהשיחות שלך עם אנשים ולכוון את השיחו תהללו למקומות שאתה רוצה בהן, אתה מקפיד לשים לב לזה בקומוניקציות שלך עם אנשים? אתה מגיע לשלב שבו אתה אומר לעצמך "היי.. רגע, השיחה שלנו נחמדה אבל היא לא מובילה אותי לשום מקום, מה עלי לעשות בשביל לקחת ממנה מספר/לשמור איתו על קשר/לקבוע איתו יציאה להיום בערב?".

זאת שאלה שאני שואל, ולא יודע מה התשובה. כל פעם אני מנסה לחשוב על משהו ואין לי רעיונות(ולא, אני לא מחשיב להוסיף לפייסבוק)

כן, במונחי פיקאפ הכוונה היא ל"סטייט" אך לא מדובר רק ביציבות, חשוב שה"סטייט" שלך יהיה נכון, הכוונה שיהיה תומך במטרות שלך, שהוא ירגיש טוב, שיהיה רגוע. לי למשל יש סטייט מאוד רגוע ביום-יום אבל לא מהסוג שיגרום לי לגשת לבחורה. שים על החלק הזה דגש בימים אלו, תעבוד על זה בזמן הקרוב, על המצב הפנימי שלך, על כיצד לשפר אותו ולגרום לו לתמוך במטרה שלך שהיא - להיות אדם חברתי יותר.

אילו דרכים יש כדי לעבוד עליו?

לך אמרתי פעם שזה היתרון לא? מאז שאני התחלתי לעלות על אוטובוסים ולנסוע למקומות רחוקים בארץ ולא ללכת חמש דקות ברגל לתיכון, זאת הייתה נקודת המפנה שלי בתחום הפיקאפ, תחשוב שאתה חי את זה כל הזמן!
    אתה יכול לשחק פיקאפ באוטובוס, ברחוב, בעיר שלך, בעיר אחרת, בבית ספר, בדרך הארוכה חזרה הביתה... אני מניח שבשבילך זה לא ביג-דיל אבל בשביל אחד כמוני שהיה בגיל שלך זוהי פחות או יותר הגשמת חלום! תנצל את האופציה הזאת בחייך, אתה נוסע רחוק, נוסע הרבה, תשתמש בזה!

חח בדר"כ אני נוסע בהסעות של הבית ספר, בכל זאת זה רחוק וזה נוראי לנסוע באוטובוסים ציבוריים(אני נוסע באוטובוסים ציבוריים אולי אחת לשבועיים-שלושה, שזה ימים שאני מסיים אחרי שעה בית ספר...)

זאת הבעיה הכי גדולה בכל הקשור לפיתוח האישי, על הנייר כולם חכמים, כשמגיע התכלס במציאות.. מעטים מסוגלים לבצע.
    חלק כינו את התהליך הזה "אינטגרציה" - הפיכת ידע תיאורטי למעשי.
    כדאי לך לבדוק מכל מה שעלית עליו בנייר מה נמצא במעגל ההשפעה שלך, הכוונה היא למה שביכולתך לבצע בפועל (ולא בתאוריה) ולהתחיל מזה! כמו שאומרים, בדברים הפשוטים!

כן טוב, בגדול אני יודע מה לעשות ואני עושה. אבל להמשיך אותו.... לא ממש. על זה לא מצאתי כבר מידע ולא קיבלתי תשובה מהמוח שלי.
    ....

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זאת שאלה שאני שואל, ולא יודע מה התשובה. כל פעם אני מנסה לחשוב על משהו ואין לי רעיונות(ולא, אני לא מחשיב להוסיף לפייסבוק)
    זה שאתה שואל זה יפה, אבל מה אתה עושה?

אילו דרכים יש כדי לעבוד עליו?
    • בצע הרפיות שמדברות אליך באופן קבוע!
    • תהיה פעיל לאורך היום.
    • טפח את עצמך ובכל בוקר תביט במראה ותואהב בכנות את מה שאתה רואה!
    • רשום לעצמך את כל המעלות הטובות שבך, מה בן אדם ירוויח אם הוא יהיה בחברתך?
      בכל סוף שבוע גש לרשימה, קרא אותה שוב ותוסיף עוד משהו אחד שאתה מאמין שטוב בך.
    • כשאתה הולך לישון, נסה לדמיין את עצמך רגוע, תקשורתי, כייפי ומשרה רוגע כלפי אחרים.
    • במשחקי השטח שלך, הצב לעצמך מטרות בסגנון הבא: "גש לבחורה בצורה איטית ורגועה, כשידייך נמצאות בצידי הגוף, קולך עמוק ככל שניתן ואתה חייך" אני ביצעתי זאת עשר פעמים וזה עשה לי רק טוב והפך כל פניה שלי לבחורה למאוד מאוד רגועה וידידותית.
    רק שים לב לבצע את מה שמוצא-חן בעיניך בצורה קלילה, בצורה לא מחייבת.. כמשחק!
    אל תהפוך את זה לאיזו מטלה מעצבנת שיש לעמוד בה בשביל לקבל מצב פנימי רגוע ויציב, תתייחס לזה בקלילות.

חח בדר"כ אני נוסע בהסעות של הבית ספר, בכל זאת זה רחוק וזה נוראי לנסוע באוטובוסים ציבוריים(אני נוסע באוטובוסים ציבוריים אולי אחת לשבועיים-שלושה, שזה ימים שאני מסיים אחרי שעה בית ספר...)
    נו... עוד יותר טוב!
    אני מניח שבהסעות בית ספר לא יושבות זקנות בנות 60 אלא ילדות כוסיות בגילך, לא?

כן טוב, בגדול אני יודע מה לעשות ואני עושה. אבל להמשיך אותו.... לא ממש. על זה לא מצאתי כבר מידע ולא קיבלתי תשובה מהמוח שלי.
    מה אתה עושה ואת מה להמשיך בדיוק?
    תהיה מפורט אם אתה באמת רוצה לקבל עזרה..

לדעתי קיבלת כאן מספיק תובנות, למה שלא תנסה ליישם אותן במציאות ותחזור אלינו עם תמונת מצב בעוד שבוע-שבועיים?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 22:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

זה שאתה שואל זה יפה, אבל מה אתה עושה?

• בצע הרפיות שמדברות אליך באופן קבוע!
    • תהיה פעיל לאורך היום.
    • טפח את עצמך ובכל בוקר תביט במראה ותואהב בכנות את מה שאתה רואה!
    • רשום לעצמך את כל המעלות הטובות שבך, מה בן אדם ירוויח אם הוא יהיה בחברתך?
      בכל סוף שבוע גש לרשימה, קרא אותה שוב ותוסיף עוד משהו אחד שאתה מאמין שטוב בך.
    • כשאתה הולך לישון, נסה לדמיין את עצמך רגוע, תקשורתי, כייפי ומשרה רוגע כלפי אחרים.
    • במשחקי השטח שלך, הצב לעצמך מטרות בסגנון הבא: "גש לבחורה בצורה איטית ורגועה, כשידייך נמצאות בצידי הגוף, קולך עמוק ככל שניתן ואתה חייך" אני ביצעתי זאת עשר פעמים וזה עשה לי רק טוב והפך כל פניה שלי לבחורה למאוד מאוד רגועה וידידותית.
    רק שים לב לבצע את מה שמוצא-חן בעיניך בצורה קלילה, בצורה לא מחייבת.. כמשחק!
    אל תהפוך את זה לאיזו מטלה מעצבנת שיש לעמוד בה בשביל לקבל מצב פנימי רגוע ויציב, תתייחס לזה בקלילות.

נו... עוד יותר טוב!
    אני מניח שבהסעות בית ספר לא יושבות זקנות בנות 60 אלא ילדות כוסיות בגילך, לא?

מה אתה עושה ואת מה להמשיך בדיוק?
    תהיה מפורט אם אתה באמת רוצה לקבל עזרה..

לדעתי קיבלת כאן מספיק תובנות, למה שלא תנסה ליישם אותן במציאות ותחזור אלינו עם תמונת מצב בעוד שבוע-שבועיים?
    בהסעה יש פוסטמות בכיתה ז' אחי =/ אין ילדים בגילי בהסעה שלי חח...
    תודה על הרשימת תרגילים וזה, שמתי לב שחלקם עשיתי עוד לפני.
    מה אני עושה? מדבר עם אנשים שאני לא מכיר, חברים של חברים, סתם חבר'ה שראיתי עם צעיף של קבוצה שאני אוהב או משהו כזה על כדורגל, סתם דוגמאות. להמשיך זה ליצור ולרקום חברות איתם. אבל באמת חברות. לא חברים של מסנג'ר.
    ממה שאני מבין זה מה שהצעת וזה מה שביצעתי, לכן אני שואל - מה עוד אפשר? אפילו טיפים לשיפור היכולות הללו... אמרו לי תהיה חברותי לדוגמה, אני בנאדם חברותי, אבל עובדה שזה לא הולך! לרוב. שאני חושב על זה, להגיד לי תהיה חברותי לאנשים ותשיג חברים זה כמו להגיד לAFC הכי גדול תהיה עצמך. מבין את הדימוי? חח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פוסטמות הן נפלאות עבור אימון ושיוף הכישורים החברתיים שלך, אגב.
    את כל אותם תרגילים שכבר ביצעת, התמדת בהם? בדקת מה אתה יכול לשפר ומה אתה מבצע בצורה לקויה?
    ניסית להתאים אותך לחיים שלך? הכוונה שאם אתה בעיקר בבית ספר אז תתקשר עם חברים מהבית ספר או אם אין לך זמן להרפיות אז תרפה לפני השינה, באוטובוס או כשאתם קם בבוקר וכו'.

קרא שוב את המאמרים הבאים ונסה ליישם אותם:
    אל תגיד לי שוב "אבל כבר ניסיתי.." נסה שוב פעם!
    מתוך ידע כללי בלי מאמרים ובלי כלום, מה נראה לך שאתה צריך להתחיל ולעשות בשביל לרכוש חברים?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-02-2011 בשעה 10:30.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,181 | הודעות: 8,150,763 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect