נכתב במקור על ידי
MuGi
אני גזען גאה.. לא כמו איזה נאצי או KKK אבל אני מאמין שאפשר להכליל בעיה כלשהי על עדה שלמה..
כלומר..
אני מאמין ב90 אחוז מהמרוקאים ערסים 90אחוז מהתמניםאבל כל חסרי השכלה 90 אחוז המאיופים חסרי השכלה ונוטים לעברינות
אם אני אפגוש אדם שנמצא אצלי ברשימת העדות ברשימה השחורה (כל העדות, גם אלה שאני נכלל בהן) ואני אראה שהוא בנאדם בסדר.. לא תהיה לי בעיה איתו ואני לא אחשוב מחשבות גזעניות כלפיו.
אבל כל הגזענות שלי מבוססת על תושבי ארץ ישראל..
אני שונא ישראלים... אני באמת מקווה שאירן תזרוק פה פצצה ותשרוף את כולנו.. אנחנו פשוט עם חרא..
אנחנו מתנקלים אחד לשני, אנחנו חושבים שמגיע לנו הכל, אנחנו עושים מה שבזין שלנו.. אנחנו גונבים מבתי מלון בטורקיה כי למה שלא נעקוץ? אנחנו נוסעים בכביש כאילו הכביש שלנו, ושאר האנשים עליו נדחפים ברכוש שלנו "אז שיחכו"
אם הייתה לי אפשרות הייתי עובר לגור במדינה נורמלית (אוסטרליה, ניו זילנד, קנדה, אנגליה לפי שכל המוסלמים הזונות הישתלטו עליה, גרמניה ועוד כמה..) ואל תגידו לי "אתה יהודי אין לך ארץ אחרת" ועוד שטויות ציוניות חסרות כל פשר..
אני יהודי לא כי אמא שלי יהודיה, אלא כי זה לא מפריע לי.. אם היהדות שלי תפגע בי יום אחד אני אזרוק אותה לכלבים.
ההישתיכות שלי לעם היהודית היא מקרית בהחלט (באמת מקרית, מה אני רציתי להיוולד בא"י נראלכם?)..
בקיצור.. עזבו עכשיו שטויות אתם גמככה ילדים, והתגובה היחידה שתהיה לכם היא
"איזה נאצי אתה" או דברים בסגנון..
אז רק שתדעו שאתם על הזין :]