נכתב במקור על ידי devotionSource aerosmith צודק. אני יצאתי, האתגר ימשיך מחר ד"א, אתה נקודה אחת ממקום ראשון! בהצלחה! חח
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 13-02-2011 בשעה 21:08.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
קוד: L _ _ _ _ D - S _ _ _ _ _ D
L _ _ _ _ D - S _ _ _ _ _ D
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz קוד: L _ _ _ _ D - S _ _ _ _ _ D Lynyrd Skynyrd
*The Division Bell
נכתב במקור על ידי devotionSource Lynyrd Skynyrd תותח!! יש לנו מקום ראשון! יאללה, עכשיו תחרות על המקום השני. בהצלחה לכולם! הבא: קוד: _ P _ _ _
_ P _ _ _
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 14-02-2011 בשעה 22:59.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz תותח!! יש לנו מקום ראשון! יאללה, עכשיו תחרות על המקום השני. בהצלחה לכולם! הבא: קוד: _ P _ _ _ opeth? דרך אגב כמה נקודות יש לי נכנסתי באמצע
נכתב במקור על ידי ZamRock opeth? דרך אגב כמה נקודות יש לי נכנסתי באמצע צודק יש לך 6 נק' עכשיו כולל התשובה הזאת. הבא: קוד: M _ _ _
M _ _ _
O???
Live, Love, Die
muse
נכתב במקור על ידי legalize muse צודק.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 16-02-2011 בשעה 00:16.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צודק. התמונה הראשונה לא עובדת עריכה : בציטוט היא כן אז לא משנה
נערך לאחרונה על ידי subwave; 16-02-2011 בשעה 00:18.
נכתב במקור על ידי legalize התמונה הראשונה לא עובדת עריכה : בציטוט היא כן אז לא משנה חח תיקנתי אותה היא אמורה לעבוד עכשיו.
קשה יש רמז?
נכתב במקור על ידי ZamRock קשה יש רמז? חח אוקי.. בתמונה הראשונה תיקח מילה אחת ותוריד ממנה אות, בתמונה השניה תיקח את המילה ובתמונה השלישית תקח את השם וזה הלהקה.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz חח אוקי.. בתמונה הראשונה תיקח מילה אחת ותוריד ממנה אות, בתמונה השניה תיקח את המילה ובתמונה השלישית תקח את השם וזה הלהקה. תודה לאל שיש יוטיוב incubus
נכתב במקור על ידי ZamRock תודה לאל שיש יוטיוב incubus צודק. איך יוטיוב קשור? חח שאלה הבאה: קוד: _ H _ - B _ N _ שם דיי אירוני יש להם..
_ H _ - B _ N _
חוקי הפורום