אני בטעות כשקראתי למורה אמרתי אמא!!! במקום המורה וזה היה פדיחות !!!!
זה היה לפני 4 שנים וזה לא יוצא לי מהראש מה הפדיחה שלכם ..
אני בטעות כשקראתי למורה אמרתי אמא!!! במקום המורה וזה היה פדיחות !!!!
זה היה לפני 4 שנים וזה לא יוצא לי מהראש מה הפדיחה שלכם ..
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 16-02-2011 בשעה 23:33.
|
|
קרה לי...
בקטנה =)
הפאדיחה שלי:
הייתה לי ליחה באמצע ההפסקה והחלטתי לירוק דרך החלון, מפה לשם ומשם לפה החלון היה סגור ודפקתי את הראש כל כך חזק בחלון והיה מחזה לא נעים על החלון.
מישהו טרח לנקות אותו טוב באותו יום כנראה כי הוא היה שקוף.
שמתי לב עכשיו שיש כבר אשכול כזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=679362
לא משנה, זה ישן...אפשר למחוק ת'הודעה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 17-02-2011 בשעה 00:17.
וואי מליון פעם קראתי למורה שלי אמא...
פעם אחת בשיעור הנדסה כולם מצפצפים על המורה שלנו אז פעם אחת מה זה בלי כוונה יצא לי גרעפס אחושקשוקי וכולם צחקו והמורה הוציאה אותי... XD
Live,
Love,
Die
השתנתי ביסודי באמצע הבית ספר והמנהלת תפסה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה חזק
הייתי בעייתי כשהייתי צעיר =) אתה לא יודע כמה..בוא נגיד שרק כשדרכתי בכיתה המורה העיפה אותי, גם אם לא עשיתי כלום.
הייתי טרוריסט![]()
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 17-02-2011 בשעה 01:31.
התנדנדתי בכיסא בשיחת בית ספר עם המנהל כולם היו בשקט וכמובן שמעו תנפילה שלי..נהייתי בצבע כזה![]()
נו איזה אשכול חופר .. ורק בגלל זה שחכתי כבר מה רציתי לרשום.
לא מזמן בכיתה יב' לקראת בגרות כל שהיא נכנסתי לכיתה 10 דקות לפני שהבוחן בא, דיברתי עם ידידה מאוד טובה, עמדתי והייתי עם הגב לדלת והתחלנו לדבר ואז הוצאתי בקבוק מים כדי לשתות. דיברנו על אלכוהול כמה שהיא אוהבת לשתות ואני גם ואז נכנס הבוחן והמחנכת שלי (היא נכנסה כדי לאחל בהצלחה לכולם) ושמעו את השיחה. הם קראו לנו החוצה עם הבקבוק.הם נכנסו להיסטריה לא נורמלית הלכנו לחדר המנהל ואמרנו לו שזה לא וודקה והם התווכחו איתנו. הצענו להם להריח את זה והם סירבו ואנחנו פשוט התפוצצנו מצחוק. אמרתי לפורום שהיה שם (מנהל,בוחן, ומחנכת) שעשיו אני שותה את כל הבקבוק ונראה מה קורה לי. הם מייד צעקו לא, ואני פתחתי את הפקק והתחלתי לשתות (כזכור זה היה מים) ואחרי כמה שניות שלא סיימתי המכנכת שלי לקחה את הבקבוק והריחה, לבסוף כולם יצאו מטומטמים ואנחנו התפוצצנו מצחוק כל היום.![]()