היי,
אשמח לקבל המלצה לספר טוב ויעיל ללמידת קריאת שפת גוף, התחלתי להתעניין בנושא ואני מעוניין להתעמק בו כמו שצריך.
אין בעיה עם אנגלית, גר באמריקה
תודה רבה
היי,
אשמח לקבל המלצה לספר טוב ויעיל ללמידת קריאת שפת גוף, התחלתי להתעניין בנושא ואני מעוניין להתעמק בו כמו שצריך.
אין בעיה עם אנגלית, גר באמריקה
תודה רבה
|
|
תלוי מה מדבר אליך רק באופן כללי, אם בא לך להתחיל לקרוא אנשים שים לב לא ליפול למלכודת.
כל מי שמתעניין בזה בהתחלה לוקח את זה יותר מידי ברצינות ובצורה "מתקדמת", הכוונה שאם למשל אתה תראה את הגבות שלי קופצות אתה ישר תחשוב "רגע, לפי הספר גבות קופצות מפגינות התלהבות, התעניינות או לחץ ובן אדם שמדבר ומזיז גבות חש כרגע את הרגשת האשם 'זה לא אני, זה הוא'" כשבתכלס הגבות שלי קפצו רק כי היה מגרד לי שם... ואני ממש לא בלחץ או נלהב ממשהו!
בקיצור, אתה כבר עכשיו יודע לקרוא אנשים מצויין, תאמין לי!
אל תיקח את זה יותר מידי ברצינות, תתייחס לזה כך :
בחור עם ראש למטה, כנראה שהוא במצב רוח לא משהו.
בחור עם שקית אוכל שהולך מהר - כנראה שהוא רעב וממהר לאכול.
בחורה שמשחקת הרבה בשיער כשהגעת - כנראה שמצאת חן בעיניה.
זה בהרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב וברגע שתנסה לפרשן כל תנועה של בן אדם אתה רק תסתבך.
לגבי הספרים:
1) "כיצד לקרוא אנשים" של לילאן גלס (למרות שזהו הספר שיגרום לך להתייחס לנושא בדיוק בצורה הלא נכונה אבל מצד שני יחדד לך מיומנויות של שימת לב וחדות חושים אם באמת תנסה ליישם מה שכתוב שם).
2) "איך לקרוא אנשים כמו ספר" (לא קראתי אותו, אני בדרך לקנות אותו כי יש לי חבר שהוא ממש מתעניין בנושא של קריאת אנשים כבר כמה שנים טובות והוא קרא אותו אז כנראה שהספר הזה נחמד).
אגב, ב-NLP יש גם כמה דברים שקשורים לזה, כמו למשל שהוזזת עיניים יכולה להסגיר את הבן אדם ולהראות לך מתוך איזה חוש הוא קורא את העולם שלו כעת (וזה מאוד מועיל) וכו'.
תבלה![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-02-2011 בשעה 18:50.
הודעה מיותרת נא למחוק
נערך לאחרונה על ידי OmryH; 18-02-2011 בשעה 04:16.
אפשר רק את השמות של הספרים באנגלית? ותודה רבה![]()
XsonicX אני מצטער אבל כיצד לקרוא אנשים ספר גרוע, אל תקנה אותו.
תקנה את "המשמעות של שפת הגוף" של אלן פייס, זה ספר טוב.
חוץ מזה אתה יכול את הסדרה Lie to me היא תעזור לך חוץ מזה שזו אחלה סדרה, יש גם את התוכנות שמשתמש בהם פול אקמן(זה שעליו מבוססת כל הסדרה) SETT ו METT. הן מתמקדות יותר בהבעות פנים.