אני ישמח אם יתייחסו ברצינות , ויגיבו תגובות בונות = סליחה שאני חופר , אני חדש פה:
1)
איזה רוטינות משחק או רוטינות רגילות יש ?
אני לא מכיר הרבה ..
אני מכיר רוטינת הטבעת , רוטינת המספרים , ורוטינת השאלות - אלו הרוטינות שאני תמיד משתמש בהם .
את הרוטינות שדה תותים , והקובייה - אפעם לא עשיתי , כי זה ממש ממש מסובך , ואני יסתבך עם זה .
שמעתי על רוטינה שנקראת חתונה רצח סקס , שלא ממש הבנתי אותה , ואת התפקיד שלה [נוחות ? מתח ?]
אז איזה עוד רוטינות יש ? ואם אפשר הסבר קצרצר עד החתונה-רצח-סקס.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2)
איך ממציאים רוטינה , נגים וכד' ? - אני אישית לא מכיר מישהו שישב ואמר לעצמו "אני יגיד לה לחשוב על קובייה , ביחס לסולם .... "
יש לזה איזשהם קווים מנחים ? טיפים ?
כי תמיד מדובר על יצירתיות , ואני רוצה 'לבנות' משהו חדש , ולא להסתמך תמיד על הדברים המוכרים ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3)
אז ככה , אני יתן לכם קודם רקע כללי למקרה :
הכרנו ביציאה עם חברים משותפים , קיצר נדלקה עליי .. דיברנו המון בפייסבוק והכל טוב ויפה , והבנתי שהיא רוצה אותי .
יום שישי האחרון , אמרתי ניתן לה צ'אנס וזה , למרות שהיא לא הטעם שלי , אז 'בחנתי' אותה , והיא ממש לא הטעם שלי , לא במראה , ולא באופי - אז פרשתי ..
~ חשוב לציין שממהתחלה היא לא עניינה אותי , ורק אמרתי לעצמי שאולי יצא פה איזה משהו , ואם לא , אז סתם לתרגל ~
~
הקטע הוא שיצאנו הרבה חברים ביום שישי , והיא הייתה שם , ואז כשהחלטתי לתת לה צ'אנס , אמרתי לה בואי לצד , נדבר - כי יש פה המון רעש , לא שומעים כלום ..
עכשיו הייתה שתיקה לכמה שניות , כי חשבתי שהיא תדבר , והיא חשבה שאני ידבר [ כי בפייסבוק אני יותר האקטיבי בשיחות , משום מה .. ] , אז ניסיתי ליישם חומר שלמדתי פה , ואמרתי לה בואי נעשה דבר כזה , כל אחד ישאל בתורו שאלה , אבל חייב לענות בכנות , ואסור לשאול את אותה שאלה פעמיים , אם אני שואל אותך מה התחביבים שלך, אסור לך לשאול אותי את זה חזרה .
[נעזוב את זה שהיא אחת הביישניות , ולא זורמת בכלל ] , שאלתי שאולות פתוחות - מה הדבר שאת הכי אוהבות לעשות , מה הדבר הכי נועז / מפחיד שעשית , מה את הכי אוהבות , ואז ניסיתי להעלות את המתח המיני - ושאלתי באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלך וכד' ..
~
כבר הבנתי במהלך השיחה , שאני ישבתי בביטחון , שנוח לי , היא ישבה חסרת ביטחון , כפופה , מסתכלת על הריצפה - ובקושי הצלחתי ליצור קשר עין = הבנתי שלא יילך , אז סתם תירגלתי את משחק השאלות הזה שיהיה לי לתרגול לפעמים הבאות .. לא הרצתי שום רוטינה כי הייתי מאוכזב מהביישנות הרבה שלה ומהחוסר משיכה שלי אלייה - אז לא היה לי כח לזה [ אני דיי מצטער שלא הרצתי רוטינות , כי זה היה יכול ליהיות אימון טוב בשבילי , ובשביל הבטחון שלי , לראות איך הרוטינות עובדות ] ..
השאלה הנשאלת היא אם עשיתי בסדר עם השאילת שאלות האלה , ולא יצאתי כאפות או משהו כזה , היה בסדר ? יש משהו לשפר ? אני מרגיש שזה לא אמור להיות כזה סתמי 'בואי נעשה דבר כזה.. כל אחד שואל שאלה טריליליל ' או שזה היה בסדר ?
תגובות בונות בבקשה.

ציטוט ההודעה