היי שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ובפיק אפ ביכלל
ורציתי לשאול אתכם איך לפתוח נכון בחורה עם אוזניות ?
היי שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ובפיק אפ ביכלל
ורציתי לשאול אתכם איך לפתוח נכון בחורה עם אוזניות ?
|
|
נוגע לה בכתף.
עושה פנטומימה של להוריד את האוזניות.
מתחיל פשוט לדבר אליה ומתעלם מהאוזניות.
תהיה יצירתי,יש הרבה דרכים שיגרמו לבחורה להוריד את האוזניות ולתת לך תשומת לב.
מה שאני נוהג לעשות זה לסמן לה עם היד להוריד את האוזיות ולשאול אותה כמה עלה לה ה-MP ושגם אני רוצה לקנות.
פעם אחת קרה לי שמתוך הרגל זה מה שעשיתי רק מה היה מצחיק? שגם לי היו אוזניות על האוזן ו-MP בכיס חח אז היא אמרה "מה אתה רוצה? יש לך MP!".. המשכתי ב - "נו נכון זה כל הקטע, בא לך להתחלף?".
לפי מה שאני זוכר,תקנו אותי אם אני טועה..אפשר לפתוח בחורה גם כשהיא עם אוזניות.
ולנושא,מראה לה סימן להוריד את האוזניות,בקום לשאול משהו והיא תוריד אותן,יראה קצת יותר בטחון,אפשר לשאול על הנגן,האוטובוס עבר?מה את מחזירה תאוזניה מדברים איתך,בלה בלה בלה,והאמת שמה שקרה ל SONIC,דיי שמושי,כי כשאתה עושה את זה עם אוזניות עלייך זה מצחיק=]
קצת טריקי אבל עובד...
כשאתה יוצא לאן שאתה לא יוצא, אני מניח למכון כושר, כן, קל מאוד לפתוח, פשוט לעמוד מולה ליצור קשר עין >> פנטומימה של "יש לי שאלה"
ומכאן הדרך פתוחה
אבל יש סוג של פתיחה מצחיקה למדיי שאני די אוהב...
קח איתך קצת חוטים ממש גזור כמה מקופסאת תפירה, גלגל את זה ככה שזה יראה סבבה, שים בכיס לפני היציאה...
תגיד לה שיש לה משהו בשיער ואיך שאתה מגיש את היד להוריד לה את זה, ביד כבר אמורה להיות חתיכה... "תוציא את זה, ותראה לה"
תבקש ממנה להסתבובב לשניה ותגיד לה שנראה לך שיש לה עוד, שוב אותו תרגיל.
משם אתה כבר יכול להמשיך הלאה או........ =)))
תגיד לה שאתה עסוק קצת... אחרי מספר דקות תגיד לה שוב שיש לה משהו בשיער הפעם תניח את כל הגוש ביד... שוב יד לכיוון השיער ואז תראה לה את הגוש חחחחחחח
או שהיא תצחק או שתקבל כאפה תלוי באנרגיות שלך אני מניח חחחחחח
נערך לאחרונה על ידי enigmayo; 17-02-2011 בשעה 00:51.
תזיז את השפתיים בלי לדבר ואז כשהיא תוריד תמשיך. היא תתפוצץ.
זה קורה באוטובוס?